Lastik Tavsiyesi
6 6

Bu konuda 228 mesaj var

Biraksan Hindistan yapacaklar her yeri.

Hicbir sacma sapan kuralin olmadigi yerler cok. Bakin sonucun ne olduguna.

Allahtan sinirlar falan var da hala kurtarilmis bolgelerde iyi kotu idare ediyoruz. Gittigi yere kadar bu kafayla.

Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 2025-07-16 at 11:42, jackjoker said:

Verdiğim siparişi iptal ettim. Gelen lastiklerin tarihleri birbirinden farklıydı. Almam bunu dedim. Sonradan yerinde bir karar vermişim bunu anladım. Adam bir de bir şey olmaz abi diyerek kararımdan caydırmaya çalıştı. Neyse işin özü,  Pilot sport 5 lerde kronik uğultu problemi ve 10 bin km sonrası tutunma sorunları okudum. Hatta Paşaoğlu yazılım sahibi de kendi leon cuprası için aynı lastikten almış ve hiç memnun olmadığını belirtti. Tanesi 8200 liraya değmeyeceğini gördüm. İyi de oldu iptal ettiğim. Onun yerine Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 sipariş ettim. 4200 lira gibi yarı yarına kar ım oldu. Yorumları da iyiydi. 

Selamlar. Lastik tarihi konusunda cok hassastim ben de. Turkiye’de birkac defa takim lastik almisligim var tarihleri ya ayniydi ya da benzerdi. Ama Kanada’da su ana dek uc defa takim lastik aldim hep tarihler sacmasapan farkli, hatta gecen kis oncesi aldigim xicelar arasinda neredeyse bir yil oynuyor. Bunu reddit’te tires altinda sordum hatta North America’da genelde boyle dedi kullanicilar. Ek gereksiz bilgi: Kanada uretimi lastikler daha cabuk eskidigi icin ABD’nin sicak bolgelerinde tercih edilmiyormus.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok