Mesaj tarihi: Temmuz 20 Biraksan Hindistan yapacaklar her yeri. Hicbir sacma sapan kuralin olmadigi yerler cok. Bakin sonucun ne olduguna. Allahtan sinirlar falan var da hala kurtarilmis bolgelerde iyi kotu idare ediyoruz. Gittigi yere kadar bu kafayla. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20 Artık kızartma yağlarını Muratpaşa belediyesi arayınca gelip alıyor. Çok rahat. Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21 On 2025-07-16 at 11:42, jackjoker said: Verdiğim siparişi iptal ettim. Gelen lastiklerin tarihleri birbirinden farklıydı. Almam bunu dedim. Sonradan yerinde bir karar vermişim bunu anladım. Adam bir de bir şey olmaz abi diyerek kararımdan caydırmaya çalıştı. Neyse işin özü, Pilot sport 5 lerde kronik uğultu problemi ve 10 bin km sonrası tutunma sorunları okudum. Hatta Paşaoğlu yazılım sahibi de kendi leon cuprası için aynı lastikten almış ve hiç memnun olmadığını belirtti. Tanesi 8200 liraya değmeyeceğini gördüm. İyi de oldu iptal ettiğim. Onun yerine Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 sipariş ettim. 4200 lira gibi yarı yarına kar ım oldu. Yorumları da iyiydi. Selamlar. Lastik tarihi konusunda cok hassastim ben de. Turkiye’de birkac defa takim lastik almisligim var tarihleri ya ayniydi ya da benzerdi. Ama Kanada’da su ana dek uc defa takim lastik aldim hep tarihler sacmasapan farkli, hatta gecen kis oncesi aldigim xicelar arasinda neredeyse bir yil oynuyor. Bunu reddit’te tires altinda sordum hatta North America’da genelde boyle dedi kullanicilar. Ek gereksiz bilgi: Kanada uretimi lastikler daha cabuk eskidigi icin ABD’nin sicak bolgelerinde tercih edilmiyormus. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28 Güncelleme yapayım Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 lastikleri taktım. yaklaşık 1 haftadır aralıksız test ediyorum. Frenleme, hızlanma, ara hızlanma, ani hızlanma, kalkış. Daha ESP ışığı yakmadı araba. Ne kayma ne de sarma yapmıyor. Michelin ile yarı fiyata geldi tam olarak. Kesinlikle pahalı para vermeye gerek yok. Muhteşemler. Yazlık düşünenlere öneririm. wazzap and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1 On 7/28/2025 at 8:14 PM, jackjoker said: Güncelleme yapayım Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 lastikleri taktım. yaklaşık 1 haftadır aralıksız test ediyorum. Frenleme, hızlanma, ara hızlanma, ani hızlanma, kalkış. Daha ESP ışığı yakmadı araba. Ne kayma ne de sarma yapmıyor. Michelin ile yarı fiyata geldi tam olarak. Kesinlikle pahalı para vermeye gerek yok. Muhteşemler. Yazlık düşünenlere öneririm. aynen, benim bahsettiğim falken'lar da öyle. bu piyasa artık eskisi gibi değil, michelin ve continental'in eskiden kalan adı var sadece. tamam testlerde genelde diğer markalara göre daha önde çıkıyorlar ama kesinlikle eskisi gibi kaydadeğer farklar değil bunlar. yani 500+ hp'lik araç ile pistte sürüyorsan belki o farkı hissedersin, ancak bizim araçlarla günlük sürüşte kesinlikle hissedilemeyecek farklardan bahsediyoruz. hem de neredeyse yarı fiyatına. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1 Ulkelere gore de amma degisiyormus fiyatlar. Burada o lastiklerin hepsi benzer fiyatlarda. Hatta en pahalisi GoodYear olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1 8 hours ago, TiesTorN said: aynen, benim bahsettiğim falken'lar da öyle. bu piyasa artık eskisi gibi değil, michelin ve continental'in eskiden kalan adı var sadece. tamam testlerde genelde diğer markalara göre daha önde çıkıyorlar ama kesinlikle eskisi gibi kaydadeğer farklar değil bunlar. yani 500+ hp'lik araç ile pistte sürüyorsan belki o farkı hissedersin, ancak bizim araçlarla günlük sürüşte kesinlikle hissedilemeyecek farklardan bahsediyoruz. hem de neredeyse yarı fiyatına. Duymak istediğim şeyler bunlar işte ya 😀 TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1 (düzenlendi) Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 tanesi 4700 TL Michelin Pilot Sport 5 tanesi 8566 TL https://www.tire-reviews.com/Compare/Eagle-F1-Asymmetric-6-VS-Pilot-Sport-5 Michelin git kumda oyna sen bu parayla. aşırı gereksiz pahalı. iyi ki hatadan dönmüşüm. Ağustos 1 jackjoker tarafından düzenlendi TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce (düzenlendi) Aşağı eğimli bir yolda fren ile inerken hızım 0 - 5km/s civarında ayağım frende ama uyguladığım basıncı arttırdığım an araba sanki ABS'yi devreye sokuyor. benim araçta (G21 330i xdrive 245hp) ABS ışığı var mı bilmiyorum bizim eski 98 passat'da vardı ama hissiyatım ABS'nin devreye girdiği yönünde. Forumlarda arabadaki lastik olan Bridgestone Turanza RFT lastiklerin çok çabuk ABS'ye soktuğunu yazanlar olmuş. Bilgim olmadığından buraya da sorayım. Bu mümkün mü ? Ties ve Jackjoker'ın yazdıklarını da okudum. premium lastiklere para vermeye gerek yok gibi gerçektende. benim tek sıkıntım ön lastikler 225/40/R19 arka lastikler 255/35/R19. ön lastikleri buluyorsun bu sefer arka lastikler olmuyor vs vs. RFT almak zorundayım aracın garantisi 2028'e kadar devam ediyor. Daha 30k km'deyim fakat şimdiden araştırayım dedim. Benim arabanın sedanı bir arkadaşımda var 320i o Pirelli P Zero aldı ama boşuna para vermek istemiyorum 17 saat önce Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce RFT lastikler genel olarak sert lastik olduğu için ABS'nin sık devreye girmesi normal. hele ki turanza'lar ekstra serttir, tez zamanda kurtul onlardan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce Benim yumurtaya da kışlık almam lazım. 205/60/17 ve XL olmak durumunda. Michelin, Conti veya Goodyear alayım diyorum. Üzerindeki Bridgestone Turanza'dan olabildiğine mutsuzum :\ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce 4 minutes ago, allreadydead said: Benim yumurtaya da kışlık almam lazım. 205/60/17 ve XL olmak durumunda. Michelin, Conti veya Goodyear alayım diyorum. Üzerindeki Bridgestone Turanza'dan olabildiğine mutsuzum :\ Kışlık olarak Bridgestone Blizzak LM005 almıştım 2 yıl önce, Nokian Snowproof'tan sonra çok memnun kalmıştım ki Snowproof kar üzerinde çok iyi bir lastikti ama düşük sıcaklık ortamında ıslak zeminde o kadar da başarılı değildi. Blizzak LM005 testlerde de sevilen bir lastik ama LM006 şeklinde güncellendi mi, son durumu nasıldır pek emin değilim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce niye uğraşıyosunuz abi yazlık kışlık falan, crossclimate veya türevlerinden herhangi bir 4 mevsim alın geçin benim ebatlarda olsa direkt alır geçerim valla ne uğraşcam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce 54 minutes ago, TiesTorN said: niye uğraşıyosunuz abi yazlık kışlık falan, crossclimate veya türevlerinden herhangi bir 4 mevsim alın geçin benim ebatlarda olsa direkt alır geçerim valla ne uğraşcam. Bence ne yazlık lastiğin performans ve verimini, ne de kışlık lastiğin emniyetini ve tutunmasını veremiyorlar. Lastik değiştirmek ne yani 10 dk şık iş. Ben kullanmam 4 mevsim. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 56 minutes ago, stardust said: Bence ne yazlık lastiğin performans ve verimini, ne de kışlık lastiğin emniyetini ve tutunmasını veremiyorlar. Lastik değiştirmek ne yani 10 dk şık iş. Ben kullanmam 4 mevsim. bunun bencesi sencesi yok, incelemelerine ulaşmak çok kolay git oku superspor araç ile piste mi gidiyosun, ne performansı ne emniyeti. günlük sürülen araçlar için, heleki de izmir&istanbul gibi yerlerde yaşayanlar için ayrıca bir kış lastiği tamamen gereksiz. erzurum'da falan yaşıyor olsan anlarım. lastik değiştirmek dediğin iş git gel'i de hesaba katarak en az 1 saat + 1500 tl çöpe giden para. her sene 2 kere yapıyosun bu işlemi. ama tabi yine de siz bilirsiniz. benim fikrim bu. bana göre tamamen boş iş, size göre olmayabilir. not: cc3'ün sport versiyonu çıktı, 4 mevsimde performansı dert ediyorsan artık onun da çaresi var wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce 4 Mevsim lastik konusunda ben de @TiesTorN'a katiliyorum. Yilda iki kez lastikci ile muhattap olmaya degecek bir artisi yok bana. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce Ezik bebe mesajımı silmiş yine, işine gelmeyince siliyorsun di mi, yanımda olsan hiç acımaz dalardım sana... Bunu da sil hadi ben sana yapacağımı biliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce hoşt lan ayı, gelmiş whatsapptan da yazmış ben ortaya fikrimi sunarken sen gelip her zamanki gibi kişisel saldırı yaparsan silerim tabi, sie. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce Şoför değilsin demek kişisel saldırı mı, adam değilsin... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş