En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.056 mesaj var

Bugun de 4 adet $100 ps gift card, lego seti ve tv aldim. Bu yil black friday fena girecek.

Chronos tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 hours ago, Chronos said:

Bugun de 4 adet $100 ps gift card, lego seti ve tv aldim. Bu yil black friday fena girecek.

Lego deyince sormadan edemem, hangi set?:mrgreen:

TV de hayırlı olsun:thumbs:

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@MilesTeg abi sorma harika sw setleri var indirimde zor tuttum kendimi. Asagidakini aldim ufakliga, 5 yasini doldurdu. Lego barbie’den sonra bu ikinci seti olacak. duplolari yavas yavas okutacagim facebooktan. 😁

IMG-2007.jpg
ps. Post icine ne guzel de resim eklemisim degil mi ama? 😁

MilesTeg and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim  PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar :)

cherqes tarafından düzenlendi
Chronos and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, cherqes said:

11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim  PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar :)

Walmart mastercard’iniz varsa $100 ps gift card’a $20 walmart gift card veriyor. Online siparis oldugu icin de 4% cashback var. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok