En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.253 mesaj var

2 hours ago, Altan Yoklar said:

Çekmece aşırı ses yapıyor.

Vidalar hafif dışarı taşmıştı sanırım raya sürtüyordu tıkır tıkır ses yapıyordu onları traşladım güzelce.

O tıkırtı gitti ama yine de raylar birbirine sürttükçe fazla ses çıkarıyor

Sabun sürdüm işe yaramadı.

Bir düşüneyim sesi nasıl keserim diye.
ek: Raylardan birinin diğer ray üzerinde gidip gelen yüzüne kendinden yapışkanlı incecik keçe vb. gibi bir şerit kesip yapıştırmayı planlıyorum boydan boya.
.
Esas sandalye çok iyi , bence o da uzun ömürlü.
Evet fiyatı yüksek ama oyuncu koltuğu gibi değil (gıcığım oyuncu koltuğu denilen sınıfa) , oldukça rahat ve yüksek değil sırtlığı.Kafa desteği yok , bence olmasın zaten.

Silikon esaslı o-ring gresi sürebilirsiniz. Ulchem marka olanını amazondan 300₺ gibi bir şeye almıştım içinde bayağı var, nabız bandı ya da saat pil değişimleri için almıştım. Bunu önermemin sebebi normal rulman gresi gibi kararma ve aşırı sıvaşıp kirletme yapmaz, ince bir tabaka iş görür diye düşünüyorum. Ya da wd-40 sıkın direkt. :)

Altan Yoklar beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Uzuuun arastirmalardan ve kargo macerasindan sonra 49" Samsung OLED yerine aldigim monitore kavustum... 

Gigabyte MO32U24 31.5" 4K 240Hz 4th-gen Penta Tandem OLED

Monitor konusunda secenekleri yazmistim gerci burada ozet geceyim... Aslinda 39" 5K2K almayi istiyordum ama Alienware olan problemli bir cihaz, fiyatinin yurtdisinda dusuk olmasi ve glossy kaplama olmasi yuzunden yuruyor... Yoksa uniformity ve dimming problemleri var... LG'yi gozume kestirdim ama onda da mat kaplama uzerine cok elestiri olunca vazgectim... Bir de zaten QD-OLEDciyim, WOLED sinmedi icime... Artik 39" QD-OLED cikarsa bakariz...

Once MSI 31.5 MPG 322UR QD-OLED X24 pesinde kostum ama aylardir stok yok... Bu da Gigabyte ve ASUS ile ayni paneli kullaniyor... MSI'i tercih etme sebebim hem Gigabyte o zaman piyasada yoktu, hem de ASUS ROG Swift PG32UCDM3 30bin TL daha pahaliydi... Fakat MSI Turkiye Agustosta getirecegim demesine ragmen getiremedi monitoru...

ASUS ROG Swift PG32UCDM3 dedigim gibi gereksiz pahali, su an 70bin TL'lere kadar indirdiler fiyati ama hala degmez...

En son Amazon'da dolanirken Gigabyte'in stoklara girdigini gorunce Witcher 3 Remastered gelmeden alayim dedim :D ... Monitorun ekstralarindan biri speakeri olmasi, bahsettigim diger monitorlerde yoktu, iyi oldu cunku genelde oyun harici hep speaker kullaniyorum... Eksiklik olarak gorulebilecekler; Displayport 1.4 var, 2.1a yok ve USB-C uzerinden sadece 18W veriyor... Bunlar da acikcasi beni uzmedi... 

Bu arada KolayGelsin sagolsun ilk siparisimi kaybetti, Amazon da biraz bekletti ama "sitem edince" hemen 2.yi yolladilar... Bakalim insallah panelde bir hata, kusur vs yoktur... 

Squall, MilesTeg, SEP and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
6 saat önce, JardeL said:

Uzuuun arastirmalardan ve kargo macerasindan sonra 49" Samsung OLED yerine aldigim monitore kavustum... 

Gigabyte MO32U24 31.5" 4K 240Hz 4th-gen Penta Tandem OLED

Monitor konusunda secenekleri yazmistim gerci burada ozet geceyim... Aslinda 39" 5K2K almayi istiyordum ama Alienware olan problemli bir cihaz, fiyatinin yurtdisinda dusuk olmasi ve glossy kaplama olmasi yuzunden yuruyor... Yoksa uniformity ve dimming problemleri var... LG'yi gozume kestirdim ama onda da mat kaplama uzerine cok elestiri olunca vazgectim... Bir de zaten QD-OLEDciyim, WOLED sinmedi icime... Artik 39" QD-OLED cikarsa bakariz...

Once MSI 31.5 MPG 322UR QD-OLED X24 pesinde kostum ama aylardir stok yok... Bu da Gigabyte ve ASUS ile ayni paneli kullaniyor... MSI'i tercih etme sebebim hem Gigabyte o zaman piyasada yoktu, hem de ASUS ROG Swift PG32UCDM3 30bin TL daha pahaliydi... Fakat MSI Turkiye Agustosta getirecegim demesine ragmen getiremedi monitoru...

ASUS ROG Swift PG32UCDM3 dedigim gibi gereksiz pahali, su an 70bin TL'lere kadar indirdiler fiyati ama hala degmez...

En son Amazon'da dolanirken Gigabyte'in stoklara girdigini gorunce Witcher 3 Remastered gelmeden alayim dedim :D ... Monitorun ekstralarindan biri speakeri olmasi, bahsettigim diger monitorlerde yoktu, iyi oldu cunku genelde oyun harici hep speaker kullaniyorum... Eksiklik olarak gorulebilecekler; Displayport 1.4 var, 2.1a yok ve USB-C uzerinden sadece 18W veriyor... Bunlar da acikcasi beni uzmedi... 

Bu arada KolayGelsin sagolsun ilk siparisimi kaybetti, Amazon da biraz bekletti ama "sitem edince" hemen 2.yi yolladilar... Bakalim insallah panelde bir hata, kusur vs yoktur... 

Öncelikle hayırlı olsun Gigabyte MO32U24’ü kaça aldın?

ASUS PG32UCDM3’ün pahalı olduğu doğru, ama fiyat farkının değip değmeyeceği kullanım şekline bağlı. Uzun süredir OLED monitör kullanıyorum; yeni monitörümü almadan önce de modellerin artılarını ve eksilerini epey araştırdım.

Benim için ASUS’un en önemli avantajı, RTX 50 serisi kartımla DisplayPort 2.1a UHBR20 üzerinden 80 Gbps bağlantı kurabilmem. Böylece 4K 240 Hz’de DSC sıkıştırmasına ihtiyaç duymuyorum. Ayrıca 90 W USB-C güç çıkışı sayesinde dizüstü bilgisayarımı ayrı bir adaptör kullanmadan bağlayıp şarj edebiliyorum. Dolby Vision desteği de bu formattaki içerikler için bir artı. Artık neredeyse her yapım veya oyunda Dolby Vision desteği mevcut. 

Bir de yakınlık sensörü var. Ekranın başından kalktığımda görüntüyü otomatik olarak karartıyor, geri döndüğümde yeniden açıyor. Özellikle masaüstü gibi sabit görüntülerin uzun süre açık kalabildiği OLED monitörlerde bunu kullanışlı bir koruma özelliği olarak görüyorum.

Bunların dışında iki monitörün pek çok özelliği birbirine yakın. MO32U24’ü 40 bin TL civarına aldıysan gerçekten çok iyi bir fiyat/performans alışverişi yapmışsın. Ben şu an Gigabyte’ı yaklaşık 58–65 bin TL aralığında görüyorum; bu fiyatlarda iki model arasında 30 bin TL fark yok.

Kullandığın ekran kartı da DisplayPort 2.1 destekliyor. ASUS’un bağlantı avantajından yararlanabilirdin. Yine de asıl belirleyici olan, senin MO32U24’ü kaça aldığın.

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok