Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 02:49 (düzenlendi) Bugun de 4 adet $100 ps gift card, lego seti ve tv aldim. Bu yil black friday fena girecek. Perşembe günü saat 04:04 Chronos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 07:57 5 hours ago, Chronos said: Bugun de 4 adet $100 ps gift card, lego seti ve tv aldim. Bu yil black friday fena girecek. Lego deyince sormadan edemem, hangi set? TV de hayırlı olsun Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 14:46 @MilesTeg abi sorma harika sw setleri var indirimde zor tuttum kendimi. Asagidakini aldim ufakliga, 5 yasini doldurdu. Lego barbie’den sonra bu ikinci seti olacak. duplolari yavas yavas okutacagim facebooktan. 😁 ps. Post icine ne guzel de resim eklemisim degil mi ama? 😁 SEP and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 19:07 4 hours ago, Chronos said: ps. Post icine ne guzel de resim eklemisim degil mi ama? 😁 Oldu bu iş Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 19:45 (düzenlendi) 11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar Perşembe günü saat 19:46 cherqes tarafından düzenlendi Mono and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 21:51 2 saat önce, cherqes said: 11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar Walmart mastercard’iniz varsa $100 ps gift card’a $20 walmart gift card veriyor. Online siparis oldugu icin de 4% cashback var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 09:19 11 saat önce, Chronos said: Walmart mastercard’iniz varsa $100 ps gift card’a $20 walmart gift card veriyor. Online siparis oldugu icin de 4% cashback var. Maalesef Suudi Arabistan'da wallmart yok amazon üzerinden satın aldım. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 13:07 On 11/7/2025 at 16:49, Altan Yoklar said: Dün ve bugün toplamda 2 saat kullanmışımdır. Hide contents Bose quietcomfort ultra gen 2 8 günlük kullanım sonrası başta belirttiğim ses kısıklığı sorunu ya ortadan kalktı ya da kulağım alıştı, artık o kadar kısık gelmiyor ses şiddeti, hatta arada bir iki tık kısıyorum bile sesi. Kutuyu artık tek elimle açabiliyorum ama hala kaygan dokusu yüzünden pek kullanışlı sayılmaz.. Windows ve Android'de ses aynı değil. Windows'ta ses daha iyi , bunun sebebini bilmiyorum böyle olmaması gerek ama durum bu. Ses kalitesi güzel , bağlantı sorunu yok şak diye bağlanıyor arada parazit kopma olmuyor. 8 günlük kullanım sonrası yorumum ,bu alışverişten memnunum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce mikrodalga firin alayim dedim 1001 tane secenek var. bu ne arkadas ya. kafam karisti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş