Mesaj tarihi: Eylül 4 10 saat önce, Peregrine said: Hayırlı olsun bu arada ilk mesajda unutmuşum. R3, L3 düşüncene aynen katılıyorum. D-Pad nasıl, rahat mı? switch mi membran mı? d pad membran. Dün gece 2 ye kadar dawnwalker oynadım. Geldiğinde bir kez full şarj etmiştim 2 gün full oyun oynadım genede bitmedi şarjı bu sabah taktım şarja bitmeyecek bu dedim Dawnwalker da gamepad bugı varmış. Adam böyle koşarken yön değiştirirsen pat diye duruyor. D padin sağındaki 2 tuşa 2 saniye boyunca basılı tutuyorsun stickler circular marginden square margine e geçiyor gamepad düzeliyor bu durum. Bu yeni gamepadlerde hiç bilmediğim şeyler var.. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5 Kingston 128GB DDR5 kit aldı pahalı ama hız inanılmaz. Flight simulatır oynuyorum yok böyle keyif. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 7 Reddit’te rastladim millet Walmart’taki teknoloji reyonunun clearance kismini kovaliyormus. Her hafta gittigim yer halbuki, ram cpu gpu vs yok ama ivir zivir coktu. Razer barracuda x gordum aldim 77CAD’a. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9 (düzenlendi) Diğer telsizlerimin yanına 7. olarak Radtel 950 Pro aldım. Radtel 950 Pro Eylül 9 yarimpower tarafından düzenlendi Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9 Nedir telsiz maceranız anlatın? Hobi mi iş mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9 (düzenlendi) 1 dakika önce, Altan Yoklar said: Nedir telsiz maceranız anlatın? Hobi mi iş mi? Çok olmadı başlayalı 7-8 ay kadar ama işin teknik kısmını çok sevdim. Hobi efenim.. Eylül 9 yarimpower tarafından düzenlendi Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 19:25 Keychron k5 max (brown switch) geldi, iyi ki kırmızı falan almamışım bu bile basım hissi zayıf geldi, bir de amazon yorumlarında birisi tuşlar birbirine çok yakın diye şikayet etmişti, hadi len demiştim, adam haklıymış, gerçi 10 yıldır logi k330 kullanınca bunun hissiyat ve yerleşimini kas hafızası haline getirmem biraz sürebilir keza bakarak yazınca hızlı yazıyorum. bir de diğer şikayet edeceğim nokta şift ve alt gr ile çıkan karakterlerin tuşlara basım sırası bir tuhaf, üstteki rakam sırasındaki sıralama ile diğer yerlerdeki sıralama pek tutmuyor gibi, neyse ki, neyin nereden çıkacağı artık bir şekilde beynime kazındığı için çok sorun olmuyor, arka ışık parlaması yani tuşlardaki karakterleri aydınlatması laptopunkinden kötü, bu ledlerin yetersizliğinden değil de tuşların yapısından kaynaklı gibi. ama karanlıkta düz beyaz yaptım, gayet iş görüyor, zaten rgb çin keranesi sevmiyorum, bir de fazla sade, tamam taban aluminyum ama pc ye bağlı iken alıp bir yere çekmek sorun, çünkü çerçeve yok yandan tutunca direkt tuşa basıyorsunuz, neyse iyi şikayet ettim, ama bakarak yazınca çok hızlı yazıyorum sanırım el alışkanlığı kazanmam lazım :)) iki gün sonra alışırsam klavyenin hakkını yemişim diye gelirim buraya muhtemelen, iyi yanları, bluetooth modunda 3 çihazla eşleşip tuş kısayolu ile cihazlar arası geçiş yapabiliyorsunuz çok kıyak, bluetooth modunda half life 2 açtım denemek için, herhangi bir gecikme öksürme olmadı, fareyi ytenilerken de bt destekli fareye geçip onun sinyal alıcı usb dongle'ını da sistemden söküp rahatlayacağım :)) Son olarak bu para (6300₺) buna verilir mi? şu anki fikrime göre çok da verilmezmiş, ama fena bir cihaza benzemediği için bir süre şans vereceğim. TL;DR : fena değil gibi ama alışma süresi olacak 🤷🏻♂️ bana çerçevesiz ve low profile yerine standart boy switchli hatta şu klikleyen mavi miydi ondan lazımmış ama az yer kaplamasını sevdim orası da ayrı MilesTeg and allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:03 11 hours ago, Peregrine said: Keychron k5 max (brown switch) geldi, iyi ki kırmızı falan almamışım bu bile basım hissi zayıf geldi, bir de amazon yorumlarında birisi tuşlar birbirine çok yakın diye şikayet etmişti, hadi len demiştim, adam haklıymış, gerçi 10 yıldır logi k330 kullanınca bunun hissiyat ve yerleşimini kas hafızası haline getirmem biraz sürebilir keza bakarak yazınca hızlı yazıyorum. bir de diğer şikayet edeceğim nokta şift ve alt gr ile çıkan karakterlerin tuşlara basım sırası bir tuhaf, üstteki rakam sırasındaki sıralama ile diğer yerlerdeki sıralama pek tutmuyor gibi, neyse ki, neyin nereden çıkacağı artık bir şekilde beynime kazındığı için çok sorun olmuyor, arka ışık parlaması yani tuşlardaki karakterleri aydınlatması laptopunkinden kötü, bu ledlerin yetersizliğinden değil de tuşların yapısından kaynaklı gibi. ama karanlıkta düz beyaz yaptım, gayet iş görüyor, zaten rgb çin keranesi sevmiyorum, bir de fazla sade, tamam taban aluminyum ama pc ye bağlı iken alıp bir yere çekmek sorun, çünkü çerçeve yok yandan tutunca direkt tuşa basıyorsunuz, neyse iyi şikayet ettim, ama bakarak yazınca çok hızlı yazıyorum sanırım el alışkanlığı kazanmam lazım :)) iki gün sonra alışırsam klavyenin hakkını yemişim diye gelirim buraya muhtemelen, iyi yanları, bluetooth modunda 3 çihazla eşleşip tuş kısayolu ile cihazlar arası geçiş yapabiliyorsunuz çok kıyak, bluetooth modunda half life 2 açtım denemek için, herhangi bir gecikme öksürme olmadı, fareyi ytenilerken de bt destekli fareye geçip onun sinyal alıcı usb dongle'ını da sistemden söküp rahatlayacağım :)) Son olarak bu para (6300₺) buna verilir mi? şu anki fikrime göre çok da verilmezmiş, ama fena bir cihaza benzemediği için bir süre şans vereceğim. TL;DR : fena değil gibi ama alışma süresi olacak 🤷🏻♂️ bana çerçevesiz ve low profile yerine standart boy switchli hatta şu klikleyen mavi miydi ondan lazımmış ama az yer kaplamasını sevdim orası da ayrı Öncelikle hayırlı olsun hocam. Ancak bu kadar beklemeye değdi hissi vermediği için üzüldüm. Yine de bu işler tamamen kişisel tercihe bağlı tabii. Denemeden de bilmek mümkün olmuyor çoğu zaman. Bundan önce aldığım ve iade ettiğim klavyeyle ben de benzer bir tecrübe sahibi olmuştum. Tuşların birbirine yakınlığı alışma gerektiriyor dediğim gibi. Anahtarlardan hissiyat ve ses ve hassasiyet beklentisi ise tamamen kişisel bir tercih. Eğer çok içinize sinmezse gönderin gitsin, elbet piyasada size göre bir klavye vardır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 12:48 On 03/09/2026 at 5:48 PM, Whooosh said: Oneisall LM2 7-in-1 Kedi & Köpek için Vakumlu Bakım Seti Bizim kediler maf etti bizi. Her yer tüy içinde. Veterinerde traş ettirmek hem çok masraflı hem de hayvanların psikolojileri bozuluyor. Ben de veterinerde gördüğüm traş makinesinden aldım, iyi ki de almışım. Bundan önce normal traş makineleri de kullandım ama pek başarılı olmadı. Hem kesmek çok zor oluyor hem de ortalık batıyordu. Bu makine tüyleri vakumu ile bıçağın ucuna çektiği için tüylerin bıçağın altından kayıp gitme gibi bir durumu olmuyor, kesilenler de direkt haznesine gidiyor. Kesme dışında günlük fırça başlığı ile tararsanız da bu sefer dökülen gevşek tüyleri haznesinde topluyor. Traş kafası için aynı şeyi söyleyemem ama vakum kısmı çok sessiz, süpürge sesinden korkan hayvanlar için gayet ideal. Tüylü evcil hayvanlarınız varsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir ürün. Yalnız Türkiye'deki fiyatlar korkunç, ben Türkiye'deki fiyatının beşte birine falan aldım. Ben misal hayvan huysuzlanana kadar kesiyorum. Arıza çıkardığı zaman bırakıyorum, bazen birkaç saat sonra bazen ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum. Kuaföre yada veterinere götürdüğünüzde böyle olmuyor, zorla bitene kadar devam ediyorlar, sonra hayvan 1 hafta kendine gelemiyor. https://oneisall.com/products/lm2-dog-grooming-vacuum bir kediden bu kadar kil cikacagini dusunmezdim 😮 https://www.youtube.com/watch?v=E9LazkOlZFs Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 13:55 On 10/09/2026 at 10:25 PM, Peregrine said: Keychron k5 max (brown switch) geldi, iyi ki kırmızı falan almamışım bu bile basım hissi zayıf geldi, bir de amazon yorumlarında birisi tuşlar birbirine çok yakın diye şikayet etmişti, hadi len demiştim, adam haklıymış, gerçi 10 yıldır logi k330 kullanınca bunun hissiyat ve yerleşimini kas hafızası haline getirmem biraz sürebilir keza bakarak yazınca hızlı yazıyorum. bir de diğer şikayet edeceğim nokta şift ve alt gr ile çıkan karakterlerin tuşlara basım sırası bir tuhaf, üstteki rakam sırasındaki sıralama ile diğer yerlerdeki sıralama pek tutmuyor gibi, neyse ki, neyin nereden çıkacağı artık bir şekilde beynime kazındığı için çok sorun olmuyor, arka ışık parlaması yani tuşlardaki karakterleri aydınlatması laptopunkinden kötü, bu ledlerin yetersizliğinden değil de tuşların yapısından kaynaklı gibi. ama karanlıkta düz beyaz yaptım, gayet iş görüyor, zaten rgb çin keranesi sevmiyorum, bir de fazla sade, tamam taban aluminyum ama pc ye bağlı iken alıp bir yere çekmek sorun, çünkü çerçeve yok yandan tutunca direkt tuşa basıyorsunuz, neyse iyi şikayet ettim, ama bakarak yazınca çok hızlı yazıyorum sanırım el alışkanlığı kazanmam lazım :)) iki gün sonra alışırsam klavyenin hakkını yemişim diye gelirim buraya muhtemelen, iyi yanları, bluetooth modunda 3 çihazla eşleşip tuş kısayolu ile cihazlar arası geçiş yapabiliyorsunuz çok kıyak, bluetooth modunda half life 2 açtım denemek için, herhangi bir gecikme öksürme olmadı, fareyi ytenilerken de bt destekli fareye geçip onun sinyal alıcı usb dongle'ını da sistemden söküp rahatlayacağım :)) Son olarak bu para (6300₺) buna verilir mi? şu anki fikrime göre çok da verilmezmiş, ama fena bir cihaza benzemediği için bir süre şans vereceğim. TL;DR : fena değil gibi ama alışma süresi olacak 🤷🏻♂️ bana çerçevesiz ve low profile yerine standart boy switchli hatta şu klikleyen mavi miydi ondan lazımmış ama az yer kaplamasını sevdim orası da ayrı Bende K10 HE var onda da tuşların birbirine yakın olması durumu var. Caps ile çözülebilir mi ondan emin değilim ama evdeki G710+ bozulup kendini ıskartaya çıkarana kadar iş yerinde kullandığımdan bir süre sonra aynı hızda ama G710+ a göre daha az hata yaparak yazmaya başladım. Tuş aralıklarına alışmak gerektiği doğru ama çözüm olarak parmaklarımı tuşların üzerine koyup biraz alt üst harflerde gezdirip 1-2 saniye sonra yazmaya başladığımda sorunsuz bir alışma evresini geçirebildim K10 ile Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 14:49 26 minutes ago, allreadydead said: Bende K10 HE var onda da tuşların birbirine yakın olması durumu var. Caps ile çözülebilir mi ondan emin değilim ama evdeki G710+ bozulup kendini ıskartaya çıkarana kadar iş yerinde kullandığımdan bir süre sonra aynı hızda ama G710+ a göre daha az hata yaparak yazmaya başladım. Tuş aralıklarına alışmak gerektiği doğru ama çözüm olarak parmaklarımı tuşların üzerine koyup biraz alt üst harflerde gezdirip 1-2 saniye sonra yazmaya başladığımda sorunsuz bir alışma evresini geçirebildim K10 ile Zaten şimdiden daha isabetli yazmaya başladım, tuş hissi de ilk kullanımdaki kadar hissiz gelmiyor. Sizdeki he nebula switchler ile low profile brown switchler arasında nasıl bir fark olacağı konusunda bir fikriniz var mı? Sizinkiler his olarak daha çok red switch'lere yakın olur diye düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 18:32 MX Keys Mini aldığımdan beri o kadar rahatımki hergün oh bee diyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 19:09 34 minutes ago, Squall said: MX Keys Mini aldığımdan beri o kadar rahatımki hergün oh bee diyorum calistigim yerde bolca var bunlardan. hic alisamadim logibok MK850 kullaniyorum isyerinde SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 21:40 Aslında klavye iyi ama bu parayı hakedecek nesi var düşüncesini atamadığım için mızmızlanıyorum galiba, bir de hala bakmadan yazarken iki tuşa beraber basıp typo yapma durumu tamamen ortadan kalkmadı ama hangi klavyeye geçsem olurdu herhalde. Onun haricinde 3 cihazı hafızada tutan bluetooth olayı çok kıyak, bilgisayar taşımak istemediğinde, telefona bağla google docs'da roman yaz yani, haha fantaziye bak Bir de yakın gözlüğümü takıp ışıkla incelediğimde 3 tuşta boyanın altında noktasal pütür kalmış, biri parmak sürtünce hissediliyordu tırnaklarken sivri kızmı koptu, yeri ışıkla bakınca nokta halinde belli ama normal ışıkta görmek çok zor. Süper premium değil yani, gerçi laptopda da klavyenin tuş aralıklarına logoyu bastıkları mürekkepten sıçratmışlar, iade etmemiştim kapalı kutu ve başka sıkıntısı olmayınca, eskisi kadar takmıyorum böyle şeylere. Hatta laptoptaki o mürekkep zerreciklerinin üstünden mavi parmanent kalemle geçsem belki hiç görünmeyecekti ama ona bile kasmadım. OCD'de biraz yol aldım sanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 22:53 (düzenlendi) https://www.ikea.com.tr/urun/hemnes-beyaz-vernik-acik-kahverengi-155x65-cm-calisma-masasi-20535044 . Hemnes masa , ahşap , tamir edilebilir. (Henüz kurmadım) Güncelleme; Masayı birleştirdim, çekmece rayları sorun çıkardı , çok sesli çalışıyor ve takılıyor bir yerde , vidalarında (dübel gibi vida) problem var. Hafta içi tekrar bir bakacağım. https://www.ikea.com.tr/urun/alefjall-grann-altin-kahverengi-calisma-sandalyesi-40419982 . Alefjall tekerlekli sandalye. Sağlam rahat kompakt şık. (Montajı yaptım kullandım harika) Pazar günü saat 18:31 Altan Yoklar tarafından düzenlendi JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 23:45 amazon.com.tr/dp/B0GYZ3GCXZ Amazon'dan 194.70₺'e almıştım, çok çok iyi çıktı.Oldukça kalın ve kameradan ve ekrandan 2mm gibi çıkıntı yapıyor, kamera cam ve çerçevelerinin üzerine biniyor, yani koruması çok başarılı, rijiditesi çok iyi, yüzeyi de ele çok güzel bir his veriyor, kara lastik gibi değil ancak sanırım soft touch boya ile bu sağlanmış, soyulabilir ya da laçkalaşabilir, bekleyip görmek lazım şu an "tough armor" kılıflarla yarışır diye düşünüyorum. amazon.com.tr/dp/B0FGP8CBQ7 Yine Amazon'dan bir gamesir x5s siparişi verdim, hall effect stickler ve hd rumble varmış. Gamesir Kaleid'den çok memnun olduğum için siparişi verdim gitti. Gelince yine buradan iyi/kötü yanlarını yazarım. amazon.com.tr/dp/B0GW3XHM6K Kılıf kalın olunca önceki telefonun ve yeni telefonun da kutusundan çıkan kılıfla sığdığı ahşap masa standına yeni kılıfla sığmamaya başladığı için şu masa standını sipariş ettim, umarım buna sığar. Fiyatı 60₺ Squall and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 10:03 (düzenlendi) @Peregrine Gamesir'i özellikle merak ettim. Bende Razer Kishi v2 var. Telefona kılıf takılıyken (Kishi'deki yumuşak plastik parçaları çıkarmama rağmen) bağlanmıyor tam olarak. Kılıfı tamamen çıkarmak gerekiyor. Bunda kılıfla çalışma imkanı var mı, kullanım ve tuş durumları nasıl türünden mini bi inceleme bekliyorum. Pazar günü saat 14:22 SEP tarafından düzenlendi Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 14:18 23 hours ago, Peregrine said: Zaten şimdiden daha isabetli yazmaya başladım, tuş hissi de ilk kullanımdaki kadar hissiz gelmiyor. Sizdeki he nebula switchler ile low profile brown switchler arasında nasıl bir fark olacağı konusunda bir fikriniz var mı? Sizinkiler his olarak daha çok red switch'lere yakın olur diye düşünüyorum. Hissiyat ve ses olarak daha çok brown'a benziyor bence. Zaten o yüzden bunu tercih ettim. Ama brown'da gene bir aktivasyon var gibi, nebula dümdüz aşağı gidiyor. Nerede aktive olacağına kişi yazılımdan karar veriyor. 1-4 mm arasında, benimki 2 mm de duruyor. istenildiğinde tuş bazlı da ayarlanabiliyor. Gündüzleri nebula, akşamları brown kullanan biri olarak sadece tuşların aralıkları konusunda bir fark hissediyorum açıkcası Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 16:06 1 hour ago, allreadydead said: Gündüzleri nebula, akşamları brown kullanan biri olarak sadece tuşların aralıkları konusunda bir fark hissediyorum açıkcası Akşam kullandığınız brown switch klavyenin marka/modeli nedir acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 16:47 6 hours ago, SEP said: @Peregrine Gamesir'i özellikle merak ettim. Bende Razer Kishi v2 var. Telefona kılıf takılıyken (Kishi'deki yumuşak plastik parçaları çıkarmama rağmen) bağlanmıyor tam olarak. Kılıfı tamamen çıkarmak gerekiyor. Bunda kılıfla çalışma imkanı var mı, kullanım ve tuş durumları nasıl türünden mini bi inceleme bekliyorum. Razer kishi type-c ile telefona bağlanıyor, bu aldığım bluetooth ile yani gecikme daha kötü olur ama kılıflı olarak da telefonu takabilirsiniz. Bunun type-c olan lite versiyonu da var ama onda rumble yok ve tetikler analog değil, düz 1/0 buton. Ucuz olsun diye yapılmış, x5s'in alternatifi değil. G8 plus var o da tam boy xbox controller tadında, x5s'in iki katı ağırlığında ve düz geleneksel rumble var. Gelince en azından mini bir değerlendirme yaparım muhakkak. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:48 Cloud 3S için kumaş padler aldım: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş