Mesaj tarihi: Temmuz 6 turkiye degil avrupa icin de aynisi gecerli bu arada: brent'in fiyati dusmus olsa bile fiyatlar pompaya yansimayacak. bu fiyatlar normalimiz olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10 (düzenlendi) Bizim petrol paraları ne oldu bu arapların elinde temalı bir kitap arıyor insan BAE tamam, kule dikiyorlar çöle, lafı olmaz. Başka? Konu dışına çıkmayalım mevcut fiyatlar şöyle Ankara: ~68.20 TL - 69.35 TL İstanbul: ~68.32 TL İzmir: ~69.62 TL Ağustos 10 ceymskramer tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 19:28 90 lira barajı da aşılmış oldu. Konunun başlığının güncellenmesini talep ediyorum. Akaryakıt piyasasında yeni fiyat değişikliği devreye girerken, benzinin litre fiyatına 3,20 TL zam yapıldı. Artış, 12 Eylül itibarıyla pompa fiyatlarına yansıdı. Zamla birlikte İstanbul Avrupa Yakası'nda benzinin litre fiyatı 80,26 TL'ye, motorinin litre fiyatı 88,97 TL'ye ve LPG'nin litre fiyatı 33,79 TL'ye yükseldi. İstanbul Anadolu Yakası'nda ise benzin 80,12 TL, motorin 88,76 TL ve LPG 33,19 TL'den satılmaya başlandı. Ankara'da benzinin litre fiyatı 81,17 TL, motorinin litre fiyatı 90,09 TL ve LPG'nin litre fiyatı 33,89 TL oldu. İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 81,45 TL'ye, motorinin litre fiyatı 90,36 TL'ye ve LPG'nin litre fiyatı 33,79 TL'ye yükseldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 20:30 1 hour ago, Whooosh said: 90 lira barajı da aşılmış oldu. Konunun başlığının güncellenmesini talep ediyorum. Ties denen çıkıntıya ben daha geçen sene 100 yap dedim, herif onar onar arttırıyor. bak buraya yazıyorum, seneye sonbahar seçim, 2027 yıl sonu olmadan 250 tl yazarız bu başlığa. (Evin 2 arabasını da elektrikli yaptım ) Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 23:09 https://www.eskisehirhaberajansi.com/akaryakita-dev-zam-yolda-fiyatlar-sil-bastan-degisecek Quote Sektör kaynaklarına göre motorine 15 Eylül Salı günü litre başına 6,62 lira zam gelecek. Artışla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 95 lirayı, İzmir'de 97 lirayı aşacak. Hakkari'de fiyatın 98,5 liraya çıkması bekleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 10:02 brent aynı dursa bile bu oçler sürekli zam peşinde. Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:51 100 de yetmez, şöyle 200-250 falan yapalım. https://tr.euronews.com/business/2026/09/14/motorine-dev-zam-bekleniyor-ekim-ayinda-litre-fiyati-100-tlyi-asabilir Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 12:41 bizim millete müstehak. 200 tl de olsa trafik hiç değişmez, kimsenin umrunda değil. amk koyunları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 13:21 (düzenlendi) Quote Küresel petrol fiyatlarındaki artışla birlikte akaryakıtın litre fiyatında 100 TL sınırına yaklaşılması, akaryakıt istasyonlarında teknik krize yol açtı. Türkiye genelindeki 14 bin istasyonda bulunan pompaların büyük kısmının 3 haneli rakamları gösterecek donanıma sahip olmaması sebebiyle, sektörün 3 haneli dijital ekran ve otomasyon geçişi için yaklaşık 212,5 milyon dolarlık maliyetle yüzleştiği kaydedildi dedem abdülhamid galk galkkkkkk dün 13:23 infestor tarafından düzenlendi Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:35 bu rakam gösteremeyen ekran hikayesi fiyatlar tek haneden iki haneye geçerken de vardı o zamanlar upgrade yapanların bi kısmı ileri görüşlü olmadığı için sadece 2 haneli almışlar galiba. Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 18:23 @TiesTorN 540i’ye helalinden 250 bin lira veririm bak cash tilko para, emim evimden, Fuzul evden falan değil canlı. Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 18:46 22 minutes ago, stardust said: @TiesTorN 540i’ye helalinden 250 bin lira veririm bak cash tilko para, emim evimden, Fuzul evden falan değil canlı. 250ye ne alabileceğini ben sana özelden atıcam şimdi Peregrine and Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 20:33 Müstehcenliği alanen yayma suçundan göz altına alınmasına... Mr.Smith, stardust and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce Fazla bile söyledim. Araçla bir doğu karadeniz turu yapmaya çıksan, kendi ederinden fazla benzin yakar Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce https://t24.com.tr/ekonomi/motorine-zam-geliyor-litresi-100-tlyi-asacak,1348042?_t=1789547039685 Quote Motorinin litre fiyatına 17 Eylül'den itibaren 4 lira 62 kuruş zam yapılması bekleniyor. Artışın pompaya yansıması halinde motorin İstanbul'da 100 TL'yi, Ankara ve İzmir'de ise 101 TL'yi aşacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce bunlar neyin zammı ben anlamadım, brent petrol 1 haftadır sabit? artmıyor ki? durmaksızın her gün zam yapıyorlar ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 35 minutes ago, TiesTorN said: bunlar neyin zammı ben anlamadım, brent petrol 1 haftadır sabit? artmıyor ki? durmaksızın her gün zam yapıyorlar ama. Anlamayacak ne var, petrol hızla yükselince ÖTV’yi sıfıra kadar kısmışlardı, şimdi yavaş yavaş attırıyorlar yine, bütçe tutmuyor… Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 23 minutes ago, stardust said: Anlamayacak ne var, petrol hızla yükselince ÖTV’yi sıfıra kadar kısmışlardı, şimdi yavaş yavaş attırıyorlar yine, bütçe tutmuyor… ötv arttırımı olduğu zaman haberde belirtiliyor, bu seferkilerde öyle bir ibare yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce elektrikliye geçesim var ama evin dibinde otoparkta duruyor. yanarsa fln evi yakarız. arabayı geçtim evi bidaha yapamam. o dirayet yok artık bende egeaya molotof atsalar yanmaz zaten. arabada yanacak bişey yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş