Posted September 14 güzel haberler var. aldığım bir habere göre bir kaç ay içinde 2.8 euro'ya eşitleyecekler akaryakıt fiyatlarını. bu da şuan ki kura göre 81 lira ediyor. yıl sonunda botaş'ın akaryakıt kullanım bedeli ile avrupa da ki akaryakıt aktarım değeri aynı olacak. Mehmet şimşek'in sanırım daha önce ki görevden alınmanın hıncını ülkeden çıkaracak. yeni mottosu "el mi yaman ben mi yaman hadı bakalım arkamdan gülen halk alın bakalım " infestor likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14 14 hours ago, TiesTorN said: yanlış hatırlamıyorsam bu başlığı "5 tl'ye gidiyorken" olarak açmıştım. neredeeeen nereyee... yeni tr yüzyılı. doğru hatırlıyorsun. Başlığın açıldığı 2016 Ekim ayındaki benzin fiyatı... resmen şahlandık lan, Avrupa'da gençler niye Türkiye'de doğmadık diye başlarını yastıklarına gömüp hüngür hüngür ağlıyor. 5 hours ago, jackjoker said: aldığım bir habere göre bir kaç ay içinde 2.8 euro'ya eşitleyecekler akaryakıt fiyatlarını. bu da şuan ki kura göre 81 lira ediyor. yıl sonunda botaş'ın akaryakıt kullanım bedeli ile avrupa da ki akaryakıt aktarım değeri aynı olacak. "şu anki kur" bak anahtar kelime bu, sen iyi bir arkadaşa benziyorsun, kurun yerinde duracağını düşünmüyorsan gel benin dediğim gibi 100 lira yapalım şunu, kimse üzülmesin. küsüratlarla uğraşmayalım, hesap rahat olsun. Sen Türkiye'sin büyük düşün. Mr.Smith and jackjoker like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14 Quote öyle kırmızı götlü maymunlar gibi arabanın camından sarkıp gecenin köründe konvoy yapmanın bir bedeli elbet olacaktı, hepimizi tek gecede firuzeye çevirdiler. bir gün gelir ödenir, öde firuze. ahhahah eksici picin biri yazmis; guzel yazmis jackjoker likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14 karbon vergisi geliyor ahali artık araçlara KDV+ÖTV+ (ÖTV'nin +KDV'si) + Karbon VERGİSİ + TRT vergisi + MTV olm devlet artık araba almasın fakirler diye bağırıyor stardust likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15 Oksijen vergisi de gelmeli mesela, karbonu salarken oksijeni de yakıyoruz. Bunun bir bedeli olmalı. https://halktv.com.tr/service/amp/ekonomi/yeni-vergi-yolda-karbon-vergisi-kisa-adiyla-kav-karbon-vergisi-nedir-769708h jackjoker and infestor like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15 ebenin amı ali sami... MilesTeg and infestor like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15 Bu karbon vergisi sadece araç alımlarında geçerli değilmiş. tüm petrol bazlı ürünler içinde geçerliymiş. yani araban için yağ da alırsan artık kdv + karbon vergisi ödeyecekmişiz. oha oha oha. devletin elde edeceği gelire bakarmısın. adamlar tüm petrol türevleri için demişler maddeye. OHAAAAAAA bu plastiği bile kapsar. gg turkey infestor likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15 arkadas hic kafayi calistirmiyorsunuz. gidip bi tane tekne alin. marine dieselde bu vergilerin hicbiri yok Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15 21 saat önce, jackjoker said: karbon vergisi geliyor ahali artık araçlara KDV+ÖTV+ (ÖTV'nin +KDV'si) + Karbon VERGİSİ + TRT vergisi + MTV Ben de LGBT vergisi gelecek diye bir duyum aldım. Memlekette erkek erkeğe evlilik olmasın diye getiriyorlarmış bunu Hadi sıkıyorsa biri çıksın itiraz etsin. Hugh Bullet likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15 2 hours ago, Najaz said: Ben de LGBT vergisi gelecek diye bir duyum aldım. Memlekette erkek erkeğe evlilik olmasın diye getiriyorlarmış bunu Hadi sıkıyorsa biri çıksın itiraz etsin. mantıklı yorum yaptığın bir konu var mı senin? merak ettim de. Altan Yoklar likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16 10 saat önce, TiesTorN said: mantıklı yorum yaptığın bir konu var mı senin? merak ettim de. https://www.cursedhardware.com/topic/5222-comnet-hk/?do=findComment&comment=145623 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21 (edited) Quote Ben de LGBT vergisi gelecek diye bir duyum aldım. Memlekette erkek erkeğe evlilik olmasın diye getiriyorlarmış bunu Hadi sıkıyorsa biri çıksın itiraz etsin. Aslında memlekette erkek erkeğe evliliği engellemek için vergiye gerek yok, isterlerse bir kanun çıkarıp yasak olur Ugandada olduğu gibi. Ama benim önerim şu, yasak yerine serbest bırakılsın, aslinda teşvik edilsin ve ondan sonra vergi konsun ki devlet çuvalla para yapsın Edited September 21 by Hugh Bullet Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21 Quote Avrupa'da gençler niye Türkiye'de doğmadık diye başlarını yastıklarına gömüp hüngür hüngür ağlıyor. Sade Avrupa mı? Amerikada gençler niye Türkiye'de doğmadık diye jiletle kendilerini kesiyor! Share this post Link to post Share on other sites