Akaryakıt 50 TL'ye doğru giderken...
3 3

1,388 posts in this topic

güzel haberler  var.

aldığım bir habere göre bir kaç ay içinde 2.8 euro'ya eşitleyecekler akaryakıt fiyatlarını. bu da şuan ki kura göre 81 lira ediyor. yıl sonunda botaş'ın akaryakıt kullanım bedeli ile avrupa da ki akaryakıt aktarım değeri aynı olacak.

Mehmet şimşek'in sanırım daha önce ki görevden alınmanın hıncını ülkeden çıkaracak.

yeni mottosu "el mi yaman ben mi yaman hadı bakalım arkamdan gülen halk alın bakalım "

infestor likes this

14 hours ago, TiesTorN said:

yanlış hatırlamıyorsam bu başlığı "5 tl'ye gidiyorken" olarak açmıştım. neredeeeen nereyee... yeni tr yüzyılı.

p3tvz08.JPG

doğru hatırlıyorsun.

Başlığın açıldığı 2016 Ekim ayındaki benzin fiyatı...

resmen şahlandık lan, Avrupa'da gençler niye Türkiye'de doğmadık diye başlarını yastıklarına gömüp hüngür hüngür ağlıyor.

5 hours ago, jackjoker said:

aldığım bir habere göre bir kaç ay içinde 2.8 euro'ya eşitleyecekler akaryakıt fiyatlarını. bu da şuan ki kura göre 81 lira ediyor. yıl sonunda botaş'ın akaryakıt kullanım bedeli ile avrupa da ki akaryakıt aktarım değeri aynı olacak.

"şu anki kur" bak anahtar kelime bu, sen iyi bir arkadaşa benziyorsun, kurun yerinde duracağını düşünmüyorsan gel benin dediğim gibi 100 lira yapalım şunu, kimse üzülmesin. küsüratlarla uğraşmayalım, hesap rahat olsun. Sen Türkiye'sin büyük düşün.

Mr.Smith and jackjoker like this

öyle kırmızı götlü maymunlar gibi arabanın camından sarkıp gecenin köründe konvoy yapmanın bir bedeli elbet olacaktı, hepimizi tek gecede firuzeye çevirdiler. bir gün gelir ödenir, öde firuze.

ahhahah eksici picin biri yazmis; guzel yazmis :D

jackjoker likes this

karbon vergisi geliyor ahali :D 

artık araçlara KDV+ÖTV+ (ÖTV'nin +KDV'si) + Karbon VERGİSİ + TRT vergisi + MTV

olm devlet artık araba almasın fakirler diye bağırıyor :D

stardust likes this

Bu karbon vergisi sadece araç alımlarında geçerli değilmiş. tüm petrol bazlı ürünler içinde geçerliymiş. yani araban için yağ da alırsan artık kdv + karbon vergisi ödeyecekmişiz. oha oha oha. devletin elde edeceği gelire bakarmısın. adamlar tüm petrol türevleri için demişler maddeye. 

OHAAAAAAA 

bu plastiği bile kapsar. 

gg turkey

infestor likes this

21 saat önce, jackjoker said:

karbon vergisi geliyor ahali :D 

artık araçlara KDV+ÖTV+ (ÖTV'nin +KDV'si) + Karbon VERGİSİ + TRT vergisi + MTV

Ben de LGBT vergisi gelecek diye bir duyum aldım. Memlekette erkek erkeğe evlilik olmasın diye getiriyorlarmış bunu :D Hadi sıkıyorsa biri çıksın itiraz etsin.

Hugh Bullet likes this

2 hours ago, Najaz said:

Ben de LGBT vergisi gelecek diye bir duyum aldım. Memlekette erkek erkeğe evlilik olmasın diye getiriyorlarmış bunu :D Hadi sıkıyorsa biri çıksın itiraz etsin.

mantıklı yorum yaptığın bir konu var mı senin? merak ettim de.

Altan Yoklar likes this

Ben de LGBT vergisi gelecek diye bir duyum aldım. Memlekette erkek erkeğe evlilik olmasın diye getiriyorlarmış bunu  Hadi sıkıyorsa biri çıksın itiraz etsin.

Aslında  memlekette erkek erkeğe evliliği engellemek için vergiye gerek yok, isterlerse bir kanun çıkarıp yasak olur Ugandada olduğu gibi. Ama benim önerim şu, yasak yerine serbest bırakılsın, aslinda teşvik edilsin ve ondan sonra vergi konsun ki devlet çuvalla para yapsın

Edited by Hugh Bullet

Avrupa'da gençler niye Türkiye'de doğmadık diye başlarını yastıklarına gömüp hüngür hüngür ağlıyor.

Sade Avrupa mı? Amerikada gençler niye Türkiye'de doğmadık diye jiletle kendilerini kesiyor!