Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 08:10 53 dakika önce, wazzap said: @kHanTWabi ben de Barry sarmadığı için sormuştum. Bakayım bir buna. Bu arada Shameless US izliyorum. Daha önce izlememiştim, boşluktan izliyorum açıkçası ama karakterler orijinal olduğu için güzel gidiyor. Kevin favorim. O zaman ilacın bu... Dediğim gibi, arası çok geçmedi ama ikinci kez izliyorum. Birden fazla izlediğim az dizi var, on tane vardır yoktur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:40 barry de oynayanlarin cogu komedyen snl ekibi kara komediler yapiyorlar arada inbetween bi bakmistim ama izlemedimamabarry izlemistim degisikti sacma tamam olsun du ismdi unutum obur komedyen ile dunyadaki herkes oluyo bi avuc sag kalan var dzisi last man on earth miydi barry gibi bunlar aslinda dramtik ogeleri olsada komedik isler cok gerceki de olabiliyor misal barry sacma sapan olmasina ragmen bazi yonleriylede acayip gercekci. misal asil gercek bacroundu ortayacikinca barryinin wazzap bence bi sans daha ver barrybreaking bads tadida var baska seylerde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş