Dizi Tavsiyesi
6 6

2,150 posts in this topic

2 saat önce, TatanQa said:

Netflix 'de Morgan Freeman seslendirmeli (Tr seslendirme de iyi bu arada) The Dinosaurs belgesel tadında seri var. Dün 2 bölümü izledim , çok iyi olmuş çok.

https://www.netflix.com/tr-en/title/81612719

2 saat önce, TatanQa said:

Netflix 'de Morgan Freeman seslendirmeli (Tr seslendirme de iyi bu arada) The Dinosaurs belgesel tadında seri var. Dün 2 bölümü izledim , çok iyi olmuş çok.

https://www.netflix.com/tr-en/title/81612719

Bakmak lazim, ilginc bir seye benziyor

youtubeda shorta gordum duymamistim bu dizi aslinda nasil tam bilmiyorum 4 bolum izledim simdilik ok

for all mankind

kabaca konusu soyle ya uzay savasini kazanan ruslar olsa sputnik ve gagarinden sonra aya da ruslar ilk ineydi gibi bisi.alternafi paralal dunya gibi bisi daha 4. 5. bolumde oldugumdan cok bisi diyemiyorum ama bugunlerde agir agir bunu izliyorum

Squall likes this

On 5/19/2025 at 03:56, Altan Yoklar said:

TZC0G7.jpg
.
Bad Thoughts
Netflix
+18
:alkis:

Bad Thoughts sezon iki yayında.

+18 ahlaksız ve saçma hikayeler , her bölüm 20 dakika.

Çerez gibi izletiyor. Sadece 6 bölüm.

Definitive and Hugh Bullet like this

Ben From'a sardım. 3 sezonunu bitirdim ve 4e geçtim. Biraz kopukluklar, konu devam etsin sonra döncem ben sana tarzı salaklıkları var ama atmosferi o kadar başarılı ki, bölüm sonundaki 15 saniyelik dinlendirici müziği dinlemeden kapatamıyorum. 

Kötü değil bence. Sadece atmosferi için izlenir

6 saat önce, Definitive said:

Neymis bakayim dedim de ChatGPT bundan keyif almak icin en güzeli "1883 → 1923 → Yellowstone" sirasiyla izle buyurdu. Epey idare edecek icerik buldum gibi. :mrgreen:

güzel dizi(ler). Eminom hoslanirsiniz

Definitive and Chronos like this

On 6/3/2026 at 1:03 AM, allreadydead said:

Ben From'a sardım. 3 sezonunu bitirdim ve 4e geçtim. Biraz kopukluklar, konu devam etsin sonra döncem ben sana tarzı salaklıkları var ama atmosferi o kadar başarılı ki, bölüm sonundaki 15 saniyelik dinlendirici müziği dinlemeden kapatamıyorum. 

Kötü değil bence. Sadece atmosferi için izlenir

sadece kötü değil zaten çok kötü bir dizi. sadece atmosfer var zaten senaryo için izleyemezsin çünkü yok.

hiçbir şey olmuyor dizide, hiçbir sır açığa çıkmıyor, sürekli bir hype ama içi boş.

lost'un yapımcılarından lost'un bin beteri, tamamiyle zaman kaybı, insana bir şey katmadığı gibi aklıyla alay eden, zamanını boşa harcayan saçma sapan bir dizi.

çöpe atmak istediğiniz vaktiniz varsa bu diziyi çöp kovası niyetine kullanabilirsiniz kısacası :lol:

infestor likes this

On 2026-08-10 at 03:00, Definitive said:

Neymis bakayim dedim de ChatGPT bundan keyif almak icin en güzeli "1883 → 1923 → Yellowstone" sirasiyla izle buyurdu. Epey idare edecek icerik buldum gibi. :mrgreen:

S2E7 su ana kadar ki en iyi bolumdu bence, acayip keyif aldim. Izlemeyen varsa mutlaka denesin Yellowstone’un ilk bolumunu. S1E1 film gibi uzun zaten, 1:20 gibi bir seydi galiba.

Lucky (2026), Apple yapımı, Anya Taylor-Joy oynuyor. Sinema filmi tadında full aksiyon, akıp giden, çok iyi bir dizi olmuş. :thumbs:

MilesTeg likes this

On 8/14/2026 at 15:14, SEP said:

Reacher 4. sezon gelmiş... :icon_popcorn:

ilk dort bolumu seyrettim. Gerisi gelir herhalde.

Posted (edited)

Daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama Silo'nun 3. sezonu yayında. Final yapıyorlar bu sezonla.

Düzeltme: Bir yerde 3. sezonun final olacağını okumuştum belli ki yanlış bilgiymiş. Son sezon 4.'sü olacakmış ve onun çekimleri de bitmiş zaten. 2027 yaz sezonunda verilecekmiş.

Edited by MilesTeg
Chronos likes this

cok bahsedildi ben ilk ciktiginda bi yerde baksetmistim evet bugun 9 bolum cikti gafta biticek cuma gunu

bu arada yapimda degisilikler varsa cok ender bi yapip ha  adam 3 kitap yazmis her ki,tap bi sezon yani islo4 sezon diye bisi olmyacak

bi suru samcaliklar var kitaptan kaynakli ama iste gizemler cozuluyo en azinda

bi suru dizi izlemey calsiyosrsun sak diye iptal ediliyor manasiz uzatiliyordan sonra ilignc

kadro iyi kotaplarindan dolayi konu ve dizi cok super dyemem meh duzeyin hallice ama ok iste

enazinda dedigim gibi uzamiyo 1 kitap 1 sezon ile bitiyo

diger yeni popular dizlerin bi cogu ne olucagi frantisim foundaion 3 body problem pburuios vs vs bi kismi cekildi bi kismi cekiliyo bu bazi diziler 1.5 senede 2.5 senede sezon cşikartabilmesi gicik ulan sunun surasi biz gencken sezonda 22 bolum cikarityorsunuz 6-10 bolumu simdi yapamiyorlar adam gib.

bundan 2-3 hafta once aldatici idoted zeka kisacasi ai bana silo 3 kitap 3 sezon biticek dedi ve bitmedi pc gibi bitti sezon 4 sezonu olucakmis 3 kitabi bolmusler 2 nin sonu ile harmanlamislar 

bu ainin inatla eski datalarinda konusu delirtin mayista nisanda pc koeacam 8600x icin ne dersin specleri daha velli deigl cikmadi diyoe 12 bin 32 gb jit buldum ikinci el ama cl 40 5600 ne dersin diyorum ne super kazik o ramler sifiri 3*4bin etmez jkac dolarici sahbindendeki satici falan demeleri yetmeis gibi yine inandim

bazen full saliyo bazen eski kac senelik datalardan cikarityo

ayni soruyu 3 kere sorup 3 kere ayri cevap verebiliyo

degismeyen tek sey simdi taslar yerine oturdu demesi.