Dizi Tavsiyesi
7 7

2,104 posts in this topic

bref-2.jpg

Disney'de Bref2 diye bir dizi var, 35-40 yaş üzeri erkeklere önereceğim bir dizi, saçma bir şekilde oldukça derin. Eleman hem yazmış hem oynamış, daha önce kısa videolardan oluşan bir serisi varmış, 10 yıl sonra dijital için daha uzun bir versiyonu çekmiş. 6 bölüm, şıp diye bitiyor, biraz unutayım tekrar izleyeceğim. 

Definitive likes this

On 11/3/2025 at 10:06 PM, kHanTW said:

bref-2.jpg

Disney'de Bref2 diye bir dizi var, 35-40 yaş üzeri erkeklere önereceğim bir dizi, saçma bir şekilde oldukça derin. Eleman hem yazmış hem oynamış, daha önce kısa videolardan oluşan bir serisi varmış, 10 yıl sonra dijital için daha uzun bir versiyonu çekmiş. 6 bölüm, şıp diye bitiyor, biraz unutayım tekrar izleyeceğim. 

eskiden 1-2dk süren bölümlerini izlerdim. Bref zaten fransızca kısaca demek. Uzun versiyon enteresan olacak. Bref J'étais à côté de cette fille bölümü çok iyidir. müzik vs 10 numara. bakayım buna hazır disney üyeliği var.

https://www.youtube.com/watch?v=DOMouPqhIus

Edited by Atrin

O kısaların düzgün altyazılılarını bulamadım, fransızca altyazı çıkıyor, otomatik çevirme de çok verimsiz, zaten adam taramalı tüfek gibi konuştuğu için error correction da yapamıyorum kafamdan. Ama dediğim dizi şeklini "biraz geçsin de izleyeyim tekrar" modunda bekliyorum. 

Bizim arkadaşlar "diğer dizilerde atlaya atlaya izliyorum, The Kominsky Method olunca her cümleye odaklanıyorum" diyorlardı, bu Bref2 bende de o hissi yarattı. 

infestor likes this