Mesaj tarihi: Haziran 19 53 dakika önce, wazzap said: @kHanTWabi ben de Barry sarmadığı için sormuştum. Bakayım bir buna. Bu arada Shameless US izliyorum. Daha önce izlememiştim, boşluktan izliyorum açıkçası ama karakterler orijinal olduğu için güzel gidiyor. Kevin favorim. O zaman ilacın bu... Dediğim gibi, arası çok geçmedi ama ikinci kez izliyorum. Birden fazla izlediğim az dizi var, on tane vardır yoktur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20 barry de oynayanlarin cogu komedyen snl ekibi kara komediler yapiyorlar arada inbetween bi bakmistim ama izlemedimamabarry izlemistim degisikti sacma tamam olsun du ismdi unutum obur komedyen ile dunyadaki herkes oluyo bi avuc sag kalan var dzisi last man on earth miydi barry gibi bunlar aslinda dramtik ogeleri olsada komedik isler cok gerceki de olabiliyor misal barry sacma sapan olmasina ragmen bazi yonleriylede acayip gercekci. misal asil gercek bacroundu ortayacikinca barryinin wazzap bence bi sans daha ver barrybreaking bads tadida var baska seylerde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 21:51 (düzenlendi) Marvel'in "What if...?" animasyon dizisini izliyorum. İlk sezon nasıl aktı gitti belli değil. Bana çok iyi geldi bir bakın isterseniz. Şu an ilk sezonun son bölümünün yarısındayım; çok sürprizli ve eğlenceli olmuş. Edit: 2. sezonda çoğu bölüm sıkıcı geldi, 3. sezonda ise ilk 2 bölümde saçma bir şey denemişler ve çocuk çizgi filmine dönmüş olay. Umarım sezonun geri kalanında vazgeçerler. Pazar günü saat 13:16 Peregrine tarafından düzenlendi seslendirmeler de orijinal aktörlerin sesleri, rahmetli t'challa hariç, aktörü sizlere ömür Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 05:48 Last of Us Sezon 2'yi sonunda kendimi izlemeye ikna edip bitirdim. Başroldeki bazlama suratlıyı bir kenara koyuyorum(Abby'yi oynayan kız, Dina'yı oynayan kız dururken babası yüzünden bunu seçmişler) oyundaki mekanların birebir aynısını resmetmeleri hoşuma gitti. Detaylar falan güzeldi. Onun dışında Abby biraz çelimsiz katılıyorum ancak oynayan kız bayağı iyi iş çıkarmış. Surat ifadesi ve verdiği duygusal patlamaları oyundaki karaktere benzettim, iyiydi. Sezon öyle boktan bir yerde bitti ki bu bile küfür katsayısını 100 kat arttırıyor. Başroldeki uyumsuz başka biri olsa 8/10 luk bir sezon olurmuş ama şu haliyle 6/10. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 09:13 (düzenlendi) Max'ta The Pitt diye bir hastane dizisi var. Yeni yayınlandı. Yoğun! bir acil servisteki bir günlük vardiyada olan olayları konu alıyor. Saat saat bölüm yapmışlar, 24'teki gibi. Çok gerçekçi ve insan ilişkilerinden çok travmalara ve müdahalelere odaklamış. Uzun zamandır böyle birşey arıyordum çünkü piyasadaki bütün doktor, hastane dizileri kim kiminle yatmış, öteki bunun için ne demiş gibi salakça şeylere odaklanıp arada bir de müdahale, tedavi, ameliyat gibi şeyler gösterip izleyiciyi avutuyorlar. Önceden uyarmam gerekiyor, oldukça fazla kan ve gerçekçi müdahale görüntüleri var. Özellikle sezon finali bölümleri(birbiriyle ilintili son 2-3 bölüm) çok başarılı kotarılmış. Detay vermeyeyim spoiler olmasın. İnsan ilişkileri hiç yok değil elbette, işin duygusal kısmını da gayet güzel becermişler. Gerçekçi dememin sebeplerinden biri de bu kısım zaten. Türü sevenler için biçilmiş kaftan. https://www.imdb.com/title/tt31938062/ Pazar günü saat 09:15 MilesTeg tarafından düzenlendi wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 09:56 Abi bitirdik biz onu ya. İkinci sezonu bekliyoruz. ER'daki Carter var, adam hep hekim. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 18:02 8 hours ago, wazzap said: Abi bitirdik biz onu ya. İkinci sezonu bekliyoruz. ER'daki Carter var, adam hep hekim. Bildiğin fahri doktor adam İzlemeyenler kaçırmasın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 20 saat önce On 6/17/2025 at 2:15 PM, kHanTW said: Disney'de Mr. Inbetween diye bir dizi var, ben böylesi huzursuz bir dizi çok az gördüm. Konu olarak özel hayatı ile iş hayatını bir arada götürmeye çalışan bir hitman, (benim görüşüme göre) Dexter bunun yanında sakin kalıyor. Bu oldukça gerçekçi gidiyor. Eleman kendi yazmış kendi oynamış, az bölümlü 3 sezonda tamamlanıyor, oldukça tadında. Daha önce izlemiştim, şimdi ikinci kez izliyorum. İkinci sezonu yarıladık, çok iyi diziymiş.. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce Prim tv Countdown fena degil Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce 3 hours ago, Hugh Bullet said: Prim tv Countdown fena degil Rahmetli Dean Winchester yüzü suyu hürmetine izleyeyim diye açtım, daha ilk bölümden sen bir sıkılı, bir bunal... Sonra açtım The Mentalist'i 2nd run yapıyorum. Robin Tunney ablanın yeşil gözlerine hastayım. Instagramdan "o pısırık kocanı boşa, seni ben alayım" yazsam peşime hitman takar mı acaba kocası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş