Otomobil Hakkında Her şey
6 6

Bu konuda 4.289 mesaj var

14 minutes ago, wazzap said:

Ya kim alır abi onu? :D

Kim 3 serisine 7 milyon verir?

m3 olsa veririm :D

almaz tabii ki ama adamlar utanmadan o fiyata listeliyor işte.

bütün bunları hesaba katınca model y juniper, hani ucuz demeyeyim de, türkiye şartlarına göre uygun hale geliyor.

-

bu arada demin istediğim aracı yakaladım, en sonra kadar gelip satın al deyince "Bu araç artık mevcut değil" mesajı aldım ki bütün bilgileri copy paste yaptım. e-mail doğrulamasını copy/paste kabul etmedi, yazarken bir harfi yanlış yazmışım, onu düzeltip tekrar "satın al" butonuna basana kadar araç gitti. muhtemelen bot / script gibi bir şey kullanan biri kaptı.

tahmin ediyorum bütün stok birden açılınca site çöktü diye azar azar random vakitlerde açıyorlar çünkü 4 renk birden açıldı 22:37'de. Ben inat ettim hala güncelliyorum f5 ile. En kötü 9 Mayıs'ta açılacak stoktan bir tane kaparım diye ümit ediyorum. satmazlarsa da bana togg t10f alacağım, onların kaybı olur, bende togg gören en az 100 kişi alır o arabayı :D

wazzap and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

BMW 3 serisi 7m değil yahu. Sıfırı 4.5-5m arası değişiyor doluluğuna göre. o fiyatlara değecek bir araba mı soru işareti tabi. M3 Comp. 15m :( 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, Atrin said:

BMW 3 serisi 7m değil yahu. Sıfırı 4.5-5m arası değişiyor doluluğuna göre. o fiyatlara değecek bir araba mı soru işareti tabi. M3 Comp. 15m :( 

El kapitan liste fiyatındaki en yüksek fiyatını girince ben de aynı şekilde 3 serisi için yazdım.

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 minutes ago, Definitive said:

Kimse almıyorsa trafikte gezen araçlar nedir?

Full paket Albea değil. Muhtemelen 330i de değiller.

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok