Diablo IV
3 3

Bu konuda 604 mesaj var

39 dakika önce, Atrin said:

bu köyde dururken çekilmiş hali mi :) yani saldırı anında gelen bufflarla birlikte çıkan rakam mı ? ben 99 oldum attack power 6.5k oldu anca. gerçi attack power her şey demek değil ama 19k nedir yahu :D 

6,5k da çok az değil mi yaw. ben daha yeni 90 oldum 10500 buffsız durumdayım. bufflar ile 20k civarlarına çıkıyor. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
18 minutes ago, jackjoker said:

6,5k da çok az değil mi yaw. ben daha yeni 90 oldum 10500 buffsız durumdayım. bufflar ile 20k civarlarına çıkıyor. 

biz sorcları hep eziyorlar hocam. perişan haldeyiz. elemental resistlerimiz çalışmıyor şu an sanırım. bam güm damage yiyoruz. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Atrin Efe buffsız boştayken 12k küsür bu tabi summonlar varken vuruyorken vs buffları almış olduğum hali. Zaten orda ki rakama bakma bile bence dps atarken bildiğin 1 - 1.5m rakamlar çıkıyor çünkü yani senin gördüğün orda ki rakam aslında sadece ham dpsin onun üzerine core dps, vulnerable dps, critical bla blba bla katlanıyor. Orda ki power attack temel dpsin ve bu katlanarak gelişmiş outputu diğer davalarınla birleşip çıkanı. Yani o bağlamda bone spearın üzerine geldiğimde 25k gösteriyor mesela bu attackın dpsini ve kendi skill ilavesini katıyor ama vurduğun dps çok çok farklı oluyor.

Bu arada şu an d4 ' te en boktan sınıf sorcmuş. 2 tane kasan arkadaşım oldu ama tüm klasların Tier S buildi olmasına rağmen Sorcta Tier A mevcutmuş max.

Resist olayıyla ilgili bir sorun olduğunu çoğu mesajımda tekrar tekrar yazdım. İşte dediğim durum T50 lerden sonra iyice çekilmez bir hâl alıyor, yani 65 seviyesinde 4 - 5 gelen elit packi halletmem (supressor gelmediyse tabi ki) 10 sn sürmüyorken 50' den sonra ki herhangi bir zorluk için super mario nun hard mod mapi gibi oynamak gerekiyor. Yani ne reduce ne resist kombosu gerçekten çalışmıyor gibi bazı şeylerden tek yiyebiliyorsun.

@Definitive Olur atayım ama paragon tablarında döndürme olayıda var aynı düzende olmayabilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ki kendi imalatım hocam, rehberlerde benzer vardır ama benim yaptığım dizilim kendi deneme yanılmalarımla gelişen birşey :D

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 hours ago, Deathknight said:

Benim ki kendi imalatım hocam, rehberlerde benzer vardır ama benim yaptığım dizilim kendi deneme yanılmalarımla gelişen birşey :D

Bende öyle bir deneme yapayım diye dün skill ve paragonları paramparça ettim. Minionları ortadan kaldırıp sacrifice ile denemeler yaptım. Hem para bitti hem de build bom bok oldu. TIV'de standart bir dungeon'ı dönemez hale getirdim. :)

Acil minionları kullandığım bir build e geri dönmem lazım, çok elim alışmış onları kullanmaya ama tüm rehberler minion olmadan gidecek şekilde hazırlanmış. Kaldım ortada sonunda da sıkılıp kapattım.

Oturup minion kullanacak şekilde (golemsiz) bir build inşa etmem lazım. O yüzden senin paragonları kopyalamam lazım. :D

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an buildde biraz değişikliğe gidiyorum aslında. İlk yazdığım şeklinde golem dahildi ancak golem paragon kullanmadığım için cult leader bonusu, golem taunt ve bone storm bonusu hariç golemin bi aktivitesi yok gibiydi.

Şimdi golem yerine corpse tendrils skillini aldım.

Paragon bu şekilde 2. tabda minion olduğu için aslında şu an benim deneme yanılmalarımda biraz zorlu, bu en sonda olaydı aslında bende sacrifice işine koyulasım var bi yandan ama bir kaç aspecti düzgün bulmam gerekiyor. Birde skeleton magelerin blizzard aspecti falan işime geliyor frozen-chill ettiği için+corpse tendrils stun dahil olunca da daha efektif bir dps output çıkar oldu. Kemikçiklerin kara gürültüde biraz counter etme ve creeplerin hepsini bana koşmasından onlarada dalaşmaları hâlâ hoşuma gidiyor. Golemden de %30 chd pasifi aldım şimdilik. Bunun haricinde skill ağacında kemik pasiflerini al ve kalanlardan summon sinerjilere verebilirsin. Bone spear main dps olduğu için ona abanıyoruz haliyle, cesetleri spam yaptıkça esans kazanma gibi pasiflerede vermek gerekiyor.

Aşağıda sarıya aldığım alanda ilave hp kazanım ve mana olayına destekçi ıvır zıvırlara yöneldim. Maviyle çizdiğim alan summon legini almak için açıktı ama artık summonların dpsiyle bi iş kalmadı gibi zaten golemide kapatınca boşa olduğunu düşündüm. Summonlarda işin açıkcası mendeln ringin varsa işe yarıyor daha çok benim son denememde hemen hemen mana kazanım ve az dayanmaları hariç bir olayı kalmadı, ringide kendime safkan dps yapmak için farklı bir ancastral imal ettim ve ulti pasifinde de kemikle birleşen pasifi kombine ettim. Şimdi hem ring hem ulti pasifinde summonları devre dışı bırakıncada yavaşladılar canlarıda azaldı T55 denerken bile biraz sık kırılmaya başladılar ama bakacağız; benim dps output iyice saçmaladığı için işime geldi 2 atışta en çok elit packleri falan silmeye başladı. Bunun bi tık sonrası zaten 2. tabı bi şekilde devre dışı bırakıp bloodbath paragon tabını sonda deneyip sacrifice ile maximum dps/defansif pasif alarak bir gidişat denemesi olmadı tekrar bu haline döneceğim.

Ama ben baştan summonlarla yürüdüğüm için aslında paragon tabına bakıldığında sağ kapıdan çıksaydım daha geriye paragonumda kalacaktı başka yerlerde de kullanabilirdim dolayısıyla. TAbi o zamanlar summonlara yığılı bufflamıştım. Bir ara komple ilk başa gelip dizilimden yeni bir rota çıkarabilir miyim denemeye çalışacağım. Deadriser yerinede sacrifice için olanı takarsam summonsuz bloodbath tabından bi fayda alabilirim gibi.

bep.jpg

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bunuda kayıtlara geçmesi için şöyle koyayım :P

respect.jpg

Bir ara oyuna kustuğum kinlenmelerim hiç bir şekilde değişmedi ve o köklü sorunları çözmedikleri vakit olduğu yerde seker oyun.

Hani şöyle diyeyim şu seviye zorlamasını yaparken 3 deneme çektim 72 - 73 ' de geberdim. Hatta hâlâ geri dönük dediğim gibi 55 falan yaparken dahi aynı geberme döngüsünü alakasız şekilde yaşayabiliyorsun. Bazı şeyler çünkü sorunlu dps anlamında muhtemelen zilyon vuruyor istediğin kadar reduce life resist olsa da counter etme şansın kalmıyor. DPS olarak çok uçta olduğumu bu mapi yaparkende anlamış oldum bu vesileyle, belirli bir kombinasyonumu kaçırmadığım vakit 3 5 atışta packi temizleyip yoluma devam edip aynı döngüyü tekrarlıyorsun. Ama aradan osuruktan tüyden bişiyin değmesi sonucu ölebiliyorsun o anksesiyete sebep verici durumlar gelmezse 100 bile yaparsın işten değil. Şayet şimdi challange olayı malesef bu oyunda mevcut değil bu dengesizliklerden ötürü. D3 ' de ki riftlerde kendimizi sınamamızın kısatısınıda ben bu yüzden koymuştum. İşin boktan yanı da şu an diablo 3 oynasam paragon kazancı ve kılcalda olsa jeweli uplamaya devam edebilme opsiyonu var iken, d4 te malesef öyle bir imkanda yok. En kötüsü item işinin çok önceden bitmesiydi zaten şanssız bile olsanız max 90lvl orta karar 80-85lvl lerde zaten artık üstünüze sümük gibi yapışan itemlarla öyle devam ediliyor oluyo. Benim 100lvlde yaptığım en iyi değişkenlerim builde dolaylı yordan yeni arayışlar ekleyim derken farklı itemların aspectlerini summon aspectlerinin yerine çakarak gösterdiğim değişim oldu.

Wardrobe oyunda sadece görseli savelemeye yaradığı için şu an bir işe yaramıyor. D3' te ki şekliyle buildi falan saveleyebilirsek ilerde bone, blood, shadow şeklinde farklılıklara bakma opsiyonum olur. Diğer charları kasasım gerçekten gelmiyor, ancak deneme için açtığım chardan esinlenerek sezonda bir deneme yaparım. Bayadır oynamıyorum bile artık oyunu anca bi ya bi kaç el bi nm zindan yapayım bakayım diyorum değişken hiç birşey olmadığı kalmadığı gerekçelerle çıkıyorum sonrasında :D

1 ayda bu kadar hızlı tükenmesi seriye hiç yakışmayan bir hareket oldu. + Rare unique drop rate döngüsünü nasıl yapmışlarsa bu kadar süreçte iyi kötü 1 tanesi düşer diyordum ama 1 tanesi bile düşmedi. En azından şunları düşmesi için oynamamıza sebebiyet verecek sıkıntının geçmesi gereken şeyleri eklerlerse sevindirik oluruz. Bunu event döngüsüyle endless yapabilirlerdi; helltide ve world boss opsiyondu burda? ama gel gör ki gelişmiyorlar çok kısır bir döngüde dönüyorlar. Helltide zaten sonradan öyle bir leblebi modunda ki giresiniz gelmiyor vaktim var mystic chest avlarım diyorsan 1 saatlik varyatesinde 30dk arayla 2 kez spawn olma şeklinde bakarsın ama zaten çok basit kaldığı için onunda bir tadı kalmıyor. World bosslar nitekim 80+ den sonra amaçsız gibi. Uber boss olayları olaydı d2 ve d3 gibi yine bi tık birşey olurdu. Oyunda goblin var ama ne goblin world var ne cow level var hani bunlarda eventti, bu bakımdan eventler azalmış gibi bakmak lazım.

Şimdi sezon muhabbetinde de sinirime dokunan bir olay; yeni char açmaya hadi yeltencektim ama malignant muhabbeti sezon bitiminde yok olacak diyor, e o zaman sezon oynamanın mantığını köreltiyorsunuz be öküzler d3 gibi sezona doymadı ki bu oyun niye böyle bir kafaya daha baştan girdiniz? Neyse zaten 4 gün falan kaldı bakacağız artık göreceğiz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 100 level olduktan sonra herhalde 10 saat üzeri daha oynamışımdır. 1 tane işe yarar item düşmedi amk. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ortalıkta gezen smuggler tarzı elemanları kesiyorum denk geldikçe. Her seferinde illaki bir legen atıyorlar. Bir armor bir de helm lazım onları da alsam set tamam legen legen gezecem :D Level 38 oldum ancak şu ice clan elemanları çok uyuz toplu gelince. Sacrifice çakıp teklesem mi dedirtiyorlar. 

 

Bir de Obol topladıkça barbut atıyorum şu dolandırıcılarla :D 1 kere legen düştü :D

 

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya legendary pek önemli değil şu an benim için. aspectlerin hepsini topladım. nokta atış gear lazım :) ondan genellikle sarı itemlar daha çok iş görüyor bende.

@jackjoker ile helltide vs atın. aşırı şanslı item konusunda :) bana çok uzun zamandır aradığım unique chesti düşürdü. 84 level idim bugün 100 level 2 kere aynı itemi düşürdüm ama onun düşürdüğü çok çok daha iyi değerlere ve +2 sokete sahip. 

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Soketin de bi önemi yok oyunda zaten götürüp mücevhercide soket açabiliyorsunuz. Soketsiz soketli çıkmasının anlamı yok yani o bağlamda.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 hours ago, Deathknight said:

Soketin de bi önemi yok oyunda zaten götürüp mücevhercide soket açabiliyorsunuz. Soketsiz soketli çıkmasının anlamı yok yani o bağlamda.

uniquelere soket taktırılmıyor diye biliyorum ondan öyle dedim. takılıyor mu ?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında alamadım ama arada bir yerde kaptım desene. Valla oyun fena oynatıyor kendini. Ben daha önümüzdeki birkaç sene oynarım bu oyunu. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, Atrin said:

uniquelere soket taktırılmıyor diye biliyorum ondan öyle dedim. takılıyor mu ?

Açabilyorsun tabi ki :) Uniquelerde yükseltme de yapabiliyorsun haliyle. Sadece yapamadığın şey affix reroll.

@wazzap Darısı PoE 2' ye diyelim artık, az bir süreç kaldı bildiğim. Hatta D4 sezon 1 başlarken 10 gün sonra poe 2' nin exilecon livestream var. Sanki blizzard sizin yapcağınızı bi görelim bizim bombamız hazır üstüne patlatalım hikayesi gibi ama bakalım :D

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
38 minutes ago, SkyWarrior said:

PoE bitmiyo ya. Bitse dert değil dehliz gibi. Sürekli kendini tekrar ediyor ve bitmiyor. Diablo tekrar etse de bitiyo en azından. 

Bitsin istemezsen Diablo nasıl bitiyor? İçeriği bitirsen grind devam ediyorsun, tam bitti diyorsun sezon başlıyor hop hadi bakalım yürüyorsun

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sorcerer

Fixed an issue where the Firebolt Enchantment effect did not contribute to the Combustion key passive.

Fixed an issue where the passive stacks generated by Align the Elements could partially reset in an unexpected way.

Fixed an issue where casting Deep Freeze would prevent the Ice Shard Enchantment effect from triggering.

Fixed an issue where Aspect of Control was applying its damage bonus 3 times for Staggered bosses.

Fixed an issue where the Gravitational Aspect was appearing weaker on two-handed weapons or amulets.

Fixed an issue where the Enchantment effect for Chain Lightning had no visual tracking bonus and could also unexpectedly drop off.

Fixed an issue where Incinerate would immediately cost 30 mana when cast in addition to the consistent channeling mana cost. Incinerate now properly only costs mana as it is being channeled.

 

Buraya bakınca sanırım sorc u stajyere kodlatmışlar ondan böyle pejmürde kalmış gibi. Yeni toparlıyorlar. 

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
3 3

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok