Faideli programlar
0

Bu konuda 10 mesaj var

ilk atesi ben yakayim 🔥

obsidian

not alma uygulamasi. benim sevdigim tarafi kullaniminin cok basit olmasi. eger usenmeyip note alirken ana basliga link verirseniz guzel de harita yapiyor.

3lN1wK1JDqYamqWDJpLmfzZc2ulo6XLdpLpZxVeT

cok ileri seviye seyler de yapiliyor ama benim icin basitligi onemli.

remote desktop manager

ucretsiz surumu bile bayaa dolu. tüm rdpleri tek elde topluyor, keepass'tan tum sifreleri import yapabiliyorsunuz. yani tek tikla remote qeyfi :)

4-work-with-multiple-connections-at-the-

filelight

windows surumu de var. arada bir disk neden bu kadar sisti diye bakiyorum.

filelight-2.png

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

draw.io

visio'nun free olani. ister indir kullan isterse sitesinden. sekil kutuphanesi de iyi. confluence kullaniyorsaniz direkt makale icine de gomulebiliyor zaten. bayaa basarili .

theme-kennedy-confluence-cloud.png

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Syncthing

960px-Syncthing-screenshot-dark.png

p2p dosya senkronizasyon programi. ergodinamik bir aaalet :mrgreen:

ios, android, linux, macos ve findofs clientlari var. ayni agda olan cihazlar arasi senkronizasyon yapiyor. bayaa basarili.

ayfon-debian arasi foto aktarimi kabloyla izdirap oldugu icin alternatif bir arayisa girip bunu buldum. wifi 6 routerim var. 100 megabyte/s hizla aktariyor. resmi ios client'i yok ama mobius sync diye 3. parti bir app app var (ucretli)

buraya guzel de bir yol yordam videsunu birakayim: https://youtu.be/PSx-BkMOPF4?si=RaNvGPAYahrHvn8S

infestor tarafından düzenlendi
SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

SPACEDESK DRIVER SOFTWARE

Bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Çok basit bir uygulama. Android ve / veya iOS cihazınıza da client uygulamasını kuruyorsunuz. Bu kadar. 
3. bir ekran gibi  tabletinize ya da telefonunuza bilgisayar ekranını aktarıyorsunuz. Ben bunu Hardware Monitör mantığında kullanıyorum. OCCT ekranını açıp 3. ekran olarak Tabletime gönderiyorum ( bende 2 monitör var ) . Böylece oyun üzerinden köşede takip etmektense tabletten anlık olarak her şeyi görebiliyorum. 

jackjoker tarafından düzenlendi
Squall, Omfs, Mono and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 24.05.2025 at 1:47 PM, jackjoker said:

SPACEDESK DRIVER SOFTWARE

Bilgisayarınıza kuruyorsunuz. Çok basit bir uygulama. Android ve / veya iOS cihazınıza da client uygulamasını kuruyorsunuz. Bu kadar. 
3. bir ekran gibi  tabletinize ya da telefonunuza bilgisayar ekranını aktarıyorsunuz. Ben bunu Hardware Monitör mantığında kullanıyorum. OCCT ekranını açıp 3. ekran olarak Tabletime gönderiyorum ( bende 2 monitör var ) . Böylece oyun üzerinden köşede takip etmektense tabletten anlık olarak her şeyi görebiliyorum. 

Kontrol sağlıyor mu yoksa sadece ekran mı aktarıyor?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
24 dakika önce, Definitive said:

kontrol sağlıyor. tablet ekranını 3. bir bilgisayar ekranı gibi kullanabiliyorsunuz. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 hours ago, Definitive said:

Hocam ekstra bu kadar app vs e gerek yok ki. VNC kurup sanal bir ekran tanımlayın. Tablette de o sanal ekrana bağlanın bitti gitti. Herhangi bir tablet, ipad telefon vs farketmeden monitör gibi kullanın. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

VNC şirkette kullanılıyor. Bir tür uzaktan erişim uygulaması. Kullanışlı ve basit evet. Burada bahsettiğim tablete yada herhangi bir telefona bilgisayar ekranını bire bir 2. bir monitör gibi yansıtmak. VNC bunu sağlayabiliyor mu? sağlayabiliyorsa kullanılır. Sağlayamıyorsa yani tablette bilgisayarda kullandığın bir yazılımı aktarıp kullanamıyorsak işe yaramaz.

Kullanılıyorsa nasıl kullanılacak rehber pls

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 5/21/2025 at 11:15 AM, infestor said:

Syncthing

960px-Syncthing-screenshot-dark.png

p2p dosya senkronizasyon programi. ergodinamik bir aaalet :mrgreen:

ios, android, linux, macos ve findofs clientlari var. ayni agda olan cihazlar arasi senkronizasyon yapiyor. bayaa basarili.

ayfon-debian arasi foto aktarimi kabloyla izdirap oldugu icin alternatif bir arayisa girip bunu buldum. wifi 6 routerim var. 100 megabyte/s hizla aktariyor. resmi ios client'i yok ama mobius sync diye 3. parti bir app app var (ucretli)

buraya guzel de bir yol yordam videsunu birakayim: https://youtu.be/PSx-BkMOPF4?si=RaNvGPAYahrHvn8S

Syncthing iyidir ama telefondan foto backup icin, immich bu isin geldigi son nokta. Foto backup ve duzenleme konusunu kapatti benim icin.

Gormediyseniz bir bakin. https://immich.app/

MonkeyBusiness tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok