Mesaj tarihi: Ağustos 1 Lies of P de bitti. Dlc sinide bitirdim. Oyunu en kolay modda oynadım ama o bile çok zordu Şimdi stalker 2 yada Wuchang a başlayacağım bakalım. Bunlarda zor oyunlar piyasada kolay oyun kalmadı herhalde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 17:07 Stalker 2 ye başladımda.. Sıkıcı oyun be. Vuruş hissi zayıf atmosfer boğucu sevimsiz bir oyun gibi. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 02:45 Stalker 2 yi kaldırdım. Oradan oraya at gibi koş vuruş hissi sıfır dialoglar çatışmalar içler acısı halde bir oyun. Bunu oynayacağınıza Chernobylite oynayın on katı iyidir. Wuchangı bir açtım amanın. Oyun buram buram kalite grafikler olsun savaş sistemi olsun 2.5 saat oynamışım ne olduğunu anlamadım. 4k ultrada oynuyorum. Öyle bahsettikleri gibi bir performans sıkıntısı falanda yok. Arada micro stutter oluyor ama grafikler o kadar iyiki hakkıdır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 13:07 Metro: Last Light bitti, bi ara Metro Exodus'a başlayacağım. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 15:48 2 saat önce, wazzap said: Metro: Last Light bitti, bi ara Metro Exodus'a başlayacağım. Diğer 2 oyunu toplasan bir tane exodus etmez çok iyi o oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş