Mesaj tarihi: Ağustos 1 Lies of P de bitti. Dlc sinide bitirdim. Oyunu en kolay modda oynadım ama o bile çok zordu Şimdi stalker 2 yada Wuchang a başlayacağım bakalım. Bunlarda zor oyunlar piyasada kolay oyun kalmadı herhalde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 2 Stalker 2 ye başladımda.. Sıkıcı oyun be. Vuruş hissi zayıf atmosfer boğucu sevimsiz bir oyun gibi. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 Stalker 2 yi kaldırdım. Oradan oraya at gibi koş vuruş hissi sıfır dialoglar çatışmalar içler acısı halde bir oyun. Bunu oynayacağınıza Chernobylite oynayın on katı iyidir. Wuchangı bir açtım amanın. Oyun buram buram kalite grafikler olsun savaş sistemi olsun 2.5 saat oynamışım ne olduğunu anlamadım. 4k ultrada oynuyorum. Öyle bahsettikleri gibi bir performans sıkıntısı falanda yok. Arada micro stutter oluyor ama grafikler o kadar iyiki hakkıdır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 Metro: Last Light bitti, bi ara Metro Exodus'a başlayacağım. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3 2 saat önce, wazzap said: Metro: Last Light bitti, bi ara Metro Exodus'a başlayacağım. Diğer 2 oyunu toplasan bir tane exodus etmez çok iyi o oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8 Black Myth Wukong bitmek üzere, ben beğendim bunu, prodüksiyon kalitesi iyi, son boss kaldı sadece. Wuchang’a da baktım ancak pek bana göre değil gibi hissettim. Mafia Old Country çıktı bu arada ancak bunu da yılbaşına doğru veya Black Friday indirimi ile bir bakarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20 Need For Speed (2015) Zamanında Steam'den almışım, öyle duruyordu. Geçen gün sistemi yeni kurduğumda indirilecek oyun bakarken görüp indirdim. Açıkçası pek umudum yoktu. Abi oyun güzelmiş. Evet, sürekli internet bağlantısı gerektiriyor, yüklenme süreleri fazlasıyla uzun, Anti Aliasing çok sıkıntılı fakat tam bir NFS oyunu. Underground ile Carbon arasınnda bir yerlerde benzerlikler olarak. Underground 3 oynuyormuşsunuz hissi veriyor. Oyun çıkalı 10 yıl geçmesine rağmen görsel olarak eksik kalır bir tarafı yok. Müzikler bi Underground serisi kadar vurucu olmasa da Heat kadar da sikko değil. Fazla bug ile de karşılaşmadım. Bir kere motor sesi kayboldu ve yeniden başlatana kadar geri gelmedi. Fakat Frost Bite motorunun kemiği olan bir bug zaten bu, BF serisinde de vardır. Controller çalışmadı falan demişler ama ben XBOX Controller for Windows ile bir sorun yaşamadım. Steam'den 3 puan almasına şaşırdım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21 Oynayacak oyun bulamayınca ps plus üyeliğinde bedava diye killzone shadow fall'u indirdim. 11 yıllık oyuna göre baya iyi durumda grafikler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 17:14 God of War birincisi bitti, Ragnarok bitmek üzere. Red Dead Redemption ilk oyununu aldım Epic indiriminde onda da Xbox 360’ta ilerleyemediğim kadar ilerledim, eski oyun falan ama halen oynanıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş