Mesaj tarihi: Ocak 12 4070Ti var nedense bu aralar sesine taktım. 4080 alıp bunu satsam mı demiyor değilim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12 3 minutes ago, Erwin said: 4070Ti var nedense bu aralar sesine taktım. 4080 alıp bunu satsam mı demiyor değilim. Bunu yapan biri olarak bu saatten sonra uğraştığına değmez diyebilirim. Çok uygun bir fiyata 4080 düşürmediğin sürece hiç kalkışma. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12 Evet ya başka uğraşlara gireyim ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12 8 minutes ago, Erwin said: Evet ya başka uğraşlara gireyim ben. Repaste? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12 Şu ana kadar tek dokunmadığım parça Ekran Kartı. Uğraşamam bu şansla elimde kalır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13 ihtiyacım yoktu ama kullandığım membran klavyeyi değiştirmek istedim. klasik numpad olan STEELSERIES Apex Pro 2023 olan modele geçtim. Klavyenin tuşlarına alışmam biraz zaman alacak. bu Rapid özelliğini halen çözemedim. Garip geliyor bana. Ama malzeme kalitesi, oled ekranı vs şahane duruyor. Böylece Steelseries mouse + klavye + mouse pad olarak 3 lü düzeni sağlamış oldum. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13 https://rog.asus.com/microsite/ROGxEVANGELION-02/ Şöyle bir şey yapmış Asus. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13 @Erwin aldın mı yani? Ona göre hayırlı olsun diyelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13 Ahahaha ya bir an böyle bir kaşıntı gelmedi değil. Klavyesi de var belki onu alırım. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 (düzenlendi) On 28.12.2023 at 11:33, wazzap said: Seduna Thunder Executive Antrasit Yönetici Koltuğu Ofis Çalışma Koltuğu Hareketli Koltuğu DH'de birisi şöyle yazmış: "Seduna Thunder Pro yu alalı 2 yıl 3 ay oldu. Bugün hafif geriye doğru yaslandım koltuk kırıldı.170 boy 80 kiloyum. Marka ile iletişime geçtim, 1500 lira istediler. Almayı düşünürseniz bilginiz olsun." Ocak 15 Najaz tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 @Najazdemek ki arkaya yaslanmayacağız. Squall and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 Bürosit Banzai 2 aldım ben koltuk olarak. Çok memnunum. Tavsiye ederim. https://www.burositonline.com/burosit-banzai-2-yonetici-koltugu Najaz, wazzap and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 Powerline, Mesh vs. vs. derken gittim sunu aldim artik yeter diyip; TP-Link RE705X - AX3000 Mesh Wi-Fi 6 Genişletici Migros'tan zamaninda 99TL'ye aldigim sikko Xiaomi'den buna terfi edecez bakalim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 3 saat önce, jackjoker said: Bürosit Banzai 2 aldım ben koltuk olarak Bir Me Too değil Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 1 saat önce, Najaz said: Bir Me Too değil göreceli. me too da rahat edemedim hiç. kesinlikle bana göre bir dizayn değil. pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15 7 hours ago, jackjoker said: Bürosit Banzai 2 aldım ben koltuk olarak. Çok memnunum. Tavsiye ederim. https://www.burositonline.com/burosit-banzai-2-yonetici-koltugu Öeh. O kadar bütçe olsa zaten. Ya da şöyle diyeyim, o koltuğa oturcak g*t bende yok. TatanQa, Peregrine, Squall and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 19 saat önce, jackjoker said: göreceli. me too da rahat edemedim hiç. kesinlikle bana göre bir dizayn değil. Biz ofiste 3 tane me too kullanıyoruz, son dönemlerde ben de rahat edememeye başladım, kadınlar daha memnun bu dizayndan, biraz göbeğiniz varsa rahatsız edebiliyor. Tüm sırt desteği yerine direkt bel hizasının üstü koltuklar daha rahat olabiliyor. Benim koltuğumu Ikea'dan değiştirdim mecburen, eve de bundan aldım daha rahat ettim. https://www.ikea.com.tr/urun/alefjall-grann-altin-kahverengi-calisma-sandalyesi-40419982 Ben aldığımda 7 bindi, hatta indirimle 6 bine aldım. Şimdi 11 bin olmuş, 3-4 ay oldu sadece alalı. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 Buna ne diyorsunuz arkadaşlar var mı bir yamuğu? Pc için b450 anakarta takıcam sistem artı oyunları atıacağım içine. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 1 hour ago, pentaman said: Biz ofiste 3 tane me too kullanıyoruz, son dönemlerde ben de rahat edememeye başladım, kadınlar daha memnun bu dizayndan, biraz göbeğiniz varsa rahatsız edebiliyor. Tüm sırt desteği yerine direkt bel hizasının üstü koltuklar daha rahat olabiliyor. Benim koltuğumu Ikea'dan değiştirdim mecburen, eve de bundan aldım daha rahat ettim. https://www.ikea.com.tr/urun/alefjall-grann-altin-kahverengi-calisma-sandalyesi-40419982 Ben aldığımda 7 bindi, hatta indirimle 6 bine aldım. Şimdi 11 bin olmuş, 3-4 ay oldu sadece alalı. 6 ay araştırıp tüm bilinen koltuklara oturduktan sonra ikinci el herman miller aldım kurtuldum. Baş desteği olsa mükemmel olur tabii ama bu hali ile de sırt ağrım baldır ağrım bitti , 1,5 senedir çok mutlu mesut yaşıyoruz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 1 hour ago, Squall said: Buna ne diyorsunuz arkadaşlar var mı bir yamuğu? Pc için b450 anakarta takıcam sistem artı oyunları atıacağım içine. Sizin sistemin PCI Express starndardı Gen 3 ise olabilir, ama Gen 4 ise SSD de Gen 4 olmalı bence. Bir de DRAM'ı olsun ve TLC NAND bellekli olsun uzun ömürlü olabilmesi için, bunun detaylarını araştırmadım, genel bilgi olarak yazdım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 2 saat önce, Peregrine said: Sizin sistemin PCI Express starndardı Gen 3 ise olabilir, ama Gen 4 ise SSD de Gen 4 olmalı bence. Bir de DRAM'ı olsun ve TLC NAND bellekli olsun uzun ömürlü olabilmesi için, bunun detaylarını araştırmadım, genel bilgi olarak yazdım. O zaman fiyat arşa eriyor işte bunun fiyatı çok uygun Kaldıki oyunlarda 3500 ile 7000 ne kadar farkedecekki sonuçta ikiside hızlı.. Bana böyle geliyor yani. PS5 e takacak olsam tabii o zaman en hızlılarını alırdım mecburen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 Ekran kartıma fan aldım Squall and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 3 hours ago, Squall said: O zaman fiyat arşa eriyor işte bunun fiyatı çok uygun Kaldıki oyunlarda 3500 ile 7000 ne kadar farkedecekki sonuçta ikiside hızlı.. Bana böyle geliyor yani. PS5 e takacak olsam tabii o zaman en hızlılarını alırdım mecburen. Pratikte veri aktarım hız farkı hissedilmiyor bile. İki protokolü de kullanan birisi olarak birinci ağızdan söylüyorum bunu. Şu durumda önemli olan uzun süre sağlıklı çalışması. O da biraz şans işi. Benim yöntemim gözümü kapayıp almak böyle şeyleri. Ne olacaksa olsun misali. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 2 saat önce, Najaz said: Ekran kartıma fan aldım Ekran kartı fan meselesinden çekmiştim baya doksanlarda, ne zaman fan olmaya başladı ekran kartlarında illa ki bozuluyordu veya fansız karta fan takılmak zorunda kalınıyordu, Voodoo 3 3000 vardı mesela heatsink üzerine plastik kelepçe ile CPU fanı tutturmuştum. Leadtek GeForce 256 SDR kartın fanı bozulmuştu değiştirmek mümkün olmamıştı, heatsink yapıştırılmıştı termal yapıştırıcı ile sökmeye çalışırken AGP bağlantısı kesildi, Asus Geforce 256 DDR kartın da fanı bozuldu yine, onu sökebilmiştim kazasız, Japon yapıştırıcı ile üzerine AMD Duron 1000 heatsink-fan yapıştırmıştım. Nvidia ve Voodoo’dan önce zaten ekran kartı denen şey gayet basit bir birimdi, benim ilk PC AMD 386 DX-40 işlemciliydi, neyse onda 1 megabyte hafızası olan Trident işlemcili ekran kartı vardı. Açılışta “Turkey Font” yazardı hatta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 16 S3 Trio64, Trio64 V+ işlemcili ekran kartları dünya paraydı. O dönemde de bakıyorum Intel işlemci kullanmamışım, sadece 486 DX2-50 Intel’di kullandığım. 486 DX4-100 almıştım daha sonra o da AMD idi. Pentium çıktıktan sonra da AMD K5-100 vardı yine bende. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş