Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 18:11 Bu alet, ayar ve izleme için Viewpower uygulamasını kullanıyor, orada sıcaklık bilgisi de var, e kardeşim madem aletin iç sıcaklığını takip ediyorsun, fan hızını da ayarla bir zahmet. Bir ara, garanti süresi sonunda açıp fanı değiştiririm diye düşünüyordum ama 1.5 senedir hala yapmadım tabi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 18:31 18 dakika önce, sgi said: Bu alet, ayar ve izleme için Viewpower uygulamasını kullanıyor, orada sıcaklık bilgisi de var, e kardeşim madem aletin iç sıcaklığını takip ediyorsun, fan hızını da ayarla bir zahmet. Bir ara, garanti süresi sonunda açıp fanı değiştiririm diye düşünüyordum ama 1.5 senedir hala yapmadım tabi Bende düşündüm fan olayınıda muhtemelen bende yapmam şimdiden alıştım sesine 2 tane buzdolabı gibi mübarek . O uygulamayı yüklemedim henüz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 19:00 olmadı bir noctua yapıştır geç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 19:04 Şimdi yazılımını yükledim harbidende 22 derece falan sıcaklık ama fan full speed Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 19:09 malesef ups'leri fan konfigürasyonu açısından hep aynı düz kafalılıkla yapıyorlar, online ups'ler zaten hiç susmaz, yan oda mantıklı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce Bugün ikeaya uğradım kablo toplayıcı aldım çok güzelmiş şiddetle tavsiye ederim: escape, Chronos, infestor and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 30 metre TTR Saf bakır 3G2.5mm kablo aldım. Online ups i spor odama koydum duvarı deldim geçtim verdim elektriği verdim elektriği oh bee kafamı dinliyorum yani ben bile rahatsız olduysam normal biri hayatta dayanamaz bu online ups aletinin 7 cm lik fanına. Önce regülatörle test ettim kabloyu. Onun küçük bir ekranı var gelen volajı gösteren. Baktım voltaj stabil dedim tamamdır. Ups i akıllı prize bağladım. Heaven benchmarkı açtım falan kesdim elektriğini ups in sistem aynen devam sıkıntı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 20 hours ago, Squall said: Bugün ikeaya uğradım kablo toplayıcı aldım çok güzelmiş şiddetle tavsiye ederim: pahali olmasalar ofis masalarindan alacagim ama o paraya gider öküz alirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 1 dakika önce, infestor said: pahali olmasalar ofis masalarindan alacagim ama o paraya gider öküz alirim 2 tane şifonyer al arasına bir tahta koy al sana canavar gibi masa. Yükseklik ayarı yoksa hiç anlamı yok gözümde hiçbirinin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş