En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.809 mesaj var

Bu alet, ayar ve izleme için Viewpower uygulamasını kullanıyor, orada sıcaklık bilgisi de var, e kardeşim madem aletin iç sıcaklığını takip ediyorsun, fan hızını da ayarla bir zahmet. Bir ara, garanti süresi sonunda açıp fanı değiştiririm diye düşünüyordum ama 1.5 senedir hala yapmadım tabi :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
18 dakika önce, sgi said:

Bu alet, ayar ve izleme için Viewpower uygulamasını kullanıyor, orada sıcaklık bilgisi de var, e kardeşim madem aletin iç sıcaklığını takip ediyorsun, fan hızını da ayarla bir zahmet. Bir ara, garanti süresi sonunda açıp fanı değiştiririm diye düşünüyordum ama 1.5 senedir hala yapmadım tabi :)

Bende düşündüm fan olayınıda muhtemelen bende yapmam şimdiden alıştım sesine 2 tane buzdolabı gibi mübarek :D .

O uygulamayı yüklemedim henüz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

30 metre TTR Saf bakır 3G2.5mm kablo aldım. Online ups i spor odama koydum duvarı deldim geçtim verdim elektriği verdim elektriği oh bee kafamı dinliyorum yani ben bile rahatsız olduysam normal biri hayatta dayanamaz bu online ups aletinin 7 cm lik fanına.

AuI3lWI.jpeg   xcqhUCj.jpeg

Önce regülatörle test ettim kabloyu. Onun küçük bir ekranı var gelen volajı gösteren. Baktım voltaj stabil dedim tamamdır. Ups i akıllı prize bağladım. Heaven benchmarkı açtım falan kesdim elektriğini ups in sistem aynen devam sıkıntı yok.  

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
20 hours ago, Squall said:

Bugün ikeaya uğradım kablo toplayıcı aldım çok güzelmiş şiddetle tavsiye ederim:

pahali olmasalar ofis masalarindan alacagim ama o paraya gider öküz alirim

649A19E0-84FC-4F04-94A8-ABB94346BF2F.jpg

92A9E521-BBD8-448A-A3B7-1311AAE012E0.jpg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, infestor said:

pahali olmasalar ofis masalarindan alacagim ama o paraya gider öküz alirim

649A19E0-84FC-4F04-94A8-ABB94346BF2F.jpg

92A9E521-BBD8-448A-A3B7-1311AAE012E0.jpg

2 tane şifonyer al arasına bir tahta koy al sana canavar gibi masa. Yükseklik ayarı yoksa hiç anlamı yok gözümde hiçbirinin.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok