Mesaj tarihi: Mayıs 5 Bu alet, ayar ve izleme için Viewpower uygulamasını kullanıyor, orada sıcaklık bilgisi de var, e kardeşim madem aletin iç sıcaklığını takip ediyorsun, fan hızını da ayarla bir zahmet. Bir ara, garanti süresi sonunda açıp fanı değiştiririm diye düşünüyordum ama 1.5 senedir hala yapmadım tabi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5 18 dakika önce, sgi said: Bu alet, ayar ve izleme için Viewpower uygulamasını kullanıyor, orada sıcaklık bilgisi de var, e kardeşim madem aletin iç sıcaklığını takip ediyorsun, fan hızını da ayarla bir zahmet. Bir ara, garanti süresi sonunda açıp fanı değiştiririm diye düşünüyordum ama 1.5 senedir hala yapmadım tabi Bende düşündüm fan olayınıda muhtemelen bende yapmam şimdiden alıştım sesine 2 tane buzdolabı gibi mübarek . O uygulamayı yüklemedim henüz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5 olmadı bir noctua yapıştır geç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5 Şimdi yazılımını yükledim harbidende 22 derece falan sıcaklık ama fan full speed Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5 malesef ups'leri fan konfigürasyonu açısından hep aynı düz kafalılıkla yapıyorlar, online ups'ler zaten hiç susmaz, yan oda mantıklı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 8 Bugün ikeaya uğradım kablo toplayıcı aldım çok güzelmiş şiddetle tavsiye ederim: infestor, Peregrine, Chronos and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 15:03 30 metre TTR Saf bakır 3G2.5mm kablo aldım. Online ups i spor odama koydum duvarı deldim geçtim verdim elektriği verdim elektriği oh bee kafamı dinliyorum yani ben bile rahatsız olduysam normal biri hayatta dayanamaz bu online ups aletinin 7 cm lik fanına. Önce regülatörle test ettim kabloyu. Onun küçük bir ekranı var gelen volajı gösteren. Baktım voltaj stabil dedim tamamdır. Ups i akıllı prize bağladım. Heaven benchmarkı açtım falan kesdim elektriğini ups in sistem aynen devam sıkıntı yok. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 15:21 20 hours ago, Squall said: Bugün ikeaya uğradım kablo toplayıcı aldım çok güzelmiş şiddetle tavsiye ederim: pahali olmasalar ofis masalarindan alacagim ama o paraya gider öküz alirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 15:25 1 dakika önce, infestor said: pahali olmasalar ofis masalarindan alacagim ama o paraya gider öküz alirim 2 tane şifonyer al arasına bir tahta koy al sana canavar gibi masa. Yükseklik ayarı yoksa hiç anlamı yok gözümde hiçbirinin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 09:59 tapo akıllı priz aldım en iyi özelliği ise kaç watt harcandığını göstermesi: Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 17:32 Uzaktan priz kontrolü , aç-kapa , zamanlayıcı olarak ayarla ,evde yokken evde biri varmışçasına ışığı aç kapa bile yapabilirsiniz. Güzel bir ürüne benziyor. Bir sürü kullanım senaryosu üretilebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 17:58 21 minutes ago, Altan Yoklar said: Uzaktan priz kontrolü , aç-kapa , zamanlayıcı olarak ayarla ,evde yokken evde biri varmışçasına ışığı aç kapa bile yapabilirsiniz. Güzel bir ürüne benziyor. Bir sürü kullanım senaryosu üretilebilir. Birkaç sene önce 2 adet Tapo P100 almıştım. Daha öncesinde ucuz mekanik zamanlayıcılardan kullanıyordum ama verimli olmuyordu. Bu senaryoların hepsi için aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 19:03 Ben masaüstü bilgisayarı kapatınca psu nun güç anahtarını da kapatıyordum, kapatmazsam arada bir bilgisayarı açılmış halde buluyordum, artık milisaniyelik elektrik kesintilerinden anakart tetiklenip çalışmaya mı başlıyodu neydi bilmiyorum nedenini. Bu güç anahtarını kapatıp-açma olayından 2 tane psu düğmesi hoşafa dönmüştü, artık içindeki yay mı bozuluyodu neydi, ya sürekli on ya da off konumunda takılı kalıyordu. En son böyle bir priz alayım da, şu işi mekanikten elektroniğe çevireyim dedim de kurtuldum. Günlük-haftalık-aylık tüketim takibi de güzel oluyor tabi, o da işin artı kısmı benim için. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 20:54 1 hour ago, sgi said: Ben masaüstü bilgisayarı kapatınca psu nun güç anahtarını da kapatıyordum, kapatmazsam arada bir bilgisayarı açılmış halde buluyordum, artık milisaniyelik elektrik kesintilerinden anakart tetiklenip çalışmaya mı başlıyodu neydi bilmiyorum nedenini. Bu güç anahtarını kapatıp-açma olayından 2 tane psu düğmesi hoşafa dönmüştü, artık içindeki yay mı bozuluyodu neydi, ya sürekli on ya da off konumunda takılı kalıyordu. En son böyle bir priz alayım da, şu işi mekanikten elektroniğe çevireyim dedim de kurtuldum. Günlük-haftalık-aylık tüketim takibi de güzel oluyor tabi, o da işin artı kısmı benim için. bu benim ilk bilgisayarimda oluyordu. 1998 yili miydi neydi evin de elektrikgi sakatti zaten. en sonunda pc komple kuyu kebabi olmustu. lanet olasi TV karti yuzunden. (anilarim depresti) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 21:03 Bu aletleri ben yıllardır kullanıyorum zaten 4 tane broadlink marka vardı bende ama bunda enerji sayacı olduğu için bir tanede bundan alayım dedim. Server olarak kullandığım mini pc yi bununla heryerden açabiliyorum mesela. Bazı external hddlerimi bununla açıp kapatıyorum falan filan dediğiniz gibi bir sürü kullanım senaryosu olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce (düzenlendi) GPU piyasasının bu leş döneminde oyun oynamak için alınabilecek en güzel GPUlardan birini aldım. Najaz a çok teşekkürler. Geforce PCX 5300 (FX 5200 ün PCI Express hali.) Core 2 Duo retro makinama takıp DX7 8 dönemindeki güzel oyunları Windows XP ve Windows 98 konforu ile herhangi bir yama vs kullanmadan misler gibi oynayacam. 8 saat önce SkyWarrior tarafından düzenlendi SEP, Najaz, allreadydead and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Sürücülerde fan curve ayarları sorun olmaz değil mi? SkyWarrior beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Dun under armour hovr orange spor ayakkabi aldim $70’e. Orta yas krizimi doya doya yasiyorum arkadaslar. 😄 Mono, infestor, yarimpower and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce 1 hour ago, Peregrine said: Sürücülerde fan curve ayarları sorun olmaz değil mi? Undervolt ile +%10 alıyorlarmış deneyecem Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 34 minutes ago, SkyWarrior said: Undervolt ile +%10 alıyorlarmış deneyecem O dedğil de dükkan varken bir gencoya fansız dizayn fx5600 ama bayağı etli bir heatsinkli bir ekran kartı ile kasa toplamıştım. Kasaya ön fan da takmama rağmen oyunlarda sürekli ısınıp reset atıyor şikayeti ile geldi. Şimdi kartı söküp toptancıya iade etmeye kalkışsam bin dereden su getirecekler. İki 8cm fanı birbirine ve boş bir kasa slot plakasına bolca pattex ile yapıştırıp tam kuruyunca bir de üzerine, pattex bir şekilde salarsa diye, ince cırt kelepçeler boğdurup garantiye aldım ve ekran kartının alt slotuna, heatsink'e üfleyecek şekilde kasaya vidaladım. Fanları da sessiz olanlardan seçtiğim için sıfıra yakın farketti sistemin genel ses durumu. Çocuk başka şey sormaya gelince nasıl oldu dedim, Abi on numara, heatsink'i elliyorum oyunlarda dahi hafif ılınıyor sadece, ısınma yok demişti. Şu sessiz küp sistemler yeni yeni moda olmaya başlayınca çıkarmışlardı bu fansız, kallavi heatsinkli orta/üst modelleri. Neyse konuyu çok dağıttık, zaten fx5200 için gereksiz fan falan, gayet işinizi görür yani. SkyWarrior, Squall and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş