Mesaj tarihi: dün 10:16 Logitech G903'ün sağ tuşu basmıyor doğru dürüst, BF6 veya herhangi bir FPS oynadığında zoom atmak inanılmaz zorlaşıyor. Ne alayım diye bakarken G502 X falan düşünürken bu sabah ani bir kararla Glorious sipariş ettim. Gelsin bakalım nasıl çıkacak. Logitech 5.200 TL bunu 2.700 e almış oldum Wireless olarak. SEP and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:32 4 hours ago, Erwin said: Glorious sipariş ettim. 🔗 link plz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:08 Glorious iyi midir cidden bilmiyorum ama Logitech çöpünden sonra iyi geleceğine eminim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:47 En son aldigim birsey degil ama mouse olarak 3-4 senedir kullandigim Cooler Master 720mm'yi oneririm. Sekline alismasi biraz zaman alabilir ama kullandigim en iyi mouse. Yillari boyu aldigim en fazla 2-3 yil omru olan logitech'lerin hepsinden iyi. Ne yazik ki wireless modeli yok. https://www.coolermaster.com/en-global/products/mm720/?tab=overview Kablosuz olarak da yine ayni markanin su modelinden aldim. Bunu henuz cok kullanmadim o yuzden cok net birsey diyemiyorum ama kullangidim kadariyla gayet iyi. https://www.coolermaster.com/en-global/products/mm712/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:55 Bende çöp markanın en çöp mouseu var ama en çok sevdiğim mouse oldu Logitech G G305 LIGHTSPEED. Nedense çok rahat geliyor. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce 17 minutes ago, Squall said: Bende çöp markanın en çöp mouseu var ama en çok sevdiğim mouse oldu Logitech G G305 LIGHTSPEED. Nedense çok rahat geliyor. Al benden de bir o kadar. yarimpower and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce 7 saat önce, infestor said: 🔗 link plz https://www.amazon.com.tr/dp/B08HR9S2B7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce Mouse güzel çıktı 1 hafta falan alışma süreci olur ama ben beğendim. Kalitesi falan yerinde güzel hafif bir mouse. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce (düzenlendi) Piyasadaki mouselar genelde Zowie klonları hep, Glorious Model O Zowie FK serisi klonu, yine piyasadaki birçok ergonomik mouse Zowie EC serisi klonları, Zowie EC serisi de Microsoft Intellimouse’dan türeyen bir seri. Bu ara Zowie U2 kullanıyorum ben iyi geliyor bana, Zowie EC3-CW de var bende haliyle iyi(Zowie mouselar baya tank gibi, kaplamaları ancak iz bırakma açısından iyi değil) ancak bilek ağrısı yapıyor bir müddet sonra. Üst kabuğu magnezyum altı plastik olan Pwnage Stormbreaker da var(Zowie EC2 klonu, EC2 ile EC3 arasında bir büyüklükte) bu çok hafif bir mouse, kullanımı yine gayet rahat ancak saçma bir problemi oluyor bazen skip yapıyor, sonradan düzelttim galiba tam hatırlamıyorum şimdi son durumunu. Bunda mesela 2000Hz polling de var. FPS 240 ve üzeri gibiyse mesela fayda görmek olası, saniyede ekranda olabilecek mouse hareketleri yönünden. Ancak 4000Hz ve üzeri polling CPU’ya ciddi yük bindirebiliyor. Çinli mouselar genelde teknoloji olarak bilinen markaların ciddi önünde, kullandıkları sensör vb olarak, yine piyasada beğenilen switchleri kullanabiliyorlar ancak Zowie varken ben tercih etmek istemem çok sağlamlık yönünden. Sağlamlık derken mouseun işçiliği, sorun çıkarmaması vb kastediyorum. Ancak iyi marka modeller de var, genellemek doğru değil. Koreli Pulsar var, onu da dikkate almak gerekir. Yine Logitech Superlight serisi çok tutulan bir seri oldu ancak ilk seri mesela hep switchleri değiştirilerek falan kullanıldı. İkinci serisi daha iyi oldu. Birçok Çinli klonu var. Finalmouse kült zaten artık, magnezyum ve karbon fiber modelleri var. Razer Viper V3 Pro çok tutulan bir seri yine, Zowie FK serisi ile benzer, FK1 ve FK2 arasında olarak değerlendirilebilir boyut olarak. Yine Viper Mini çok tutulan bir model ancak bunun wireless versiyonu olarak değerlendirilebilecek Cobra Pro modeli hiç tutmadı. Cobra Hyperspeed çıktı yeni o değerlendirilebilir. Steelseries ise ciddi geride kaldı, son olarak çıkardıkları CS2 Dragon Lore mouse tamamen anlamsız bence, Aerox 3 gibi baya eski kalmış bir mouse’a yeni kaplama giydirip o fiyat ilginç. Bende Zowie U2, Zowie EC3-CW(EC1 Zowie’de en büyük, EC3 en küçük model), Razer Viper ilk versiyon, Pwnage Stormbreaker ve Steelseries Aerox 3 Wireless var. Koleksiyon olarak da tuttuğum birkaç model var halen yine. Logitech G303, Zowie EC2-B CS:GO vb. 6 saat önce T800 tarafından düzenlendi infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Mouse pad de önemli bir konu bunlar da kontrolden hıza doğru gidiyor, bende şu an cam, Glorious Ice(glass infused) ve Razer Strider var, bunları hızlı olarak değerlendirebiliriz, an itibariyle en çok tuttuğum Razer Strider, onu kullanıyorum aktif olarak. Kontrol hız arasında dengeli diyebileceğimiz de Artisan FX Zero var. Bu da gayet kaliteli, iyi bir mousepad, Artisan en kaliteli üretim marka bu konuda da. Oynanan oyuna göre doğru mousepad seçmek faydalı. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş