Mesaj tarihi: 20 saat önce (düzenlendi) Bugun de 4 adet $100 ps gift card, lego seti ve tv aldim. Bu yil black friday fena girecek. 19 saat önce Chronos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce 5 hours ago, Chronos said: Bugun de 4 adet $100 ps gift card, lego seti ve tv aldim. Bu yil black friday fena girecek. Lego deyince sormadan edemem, hangi set? TV de hayırlı olsun Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce @MilesTeg abi sorma harika sw setleri var indirimde zor tuttum kendimi. Asagidakini aldim ufakliga, 5 yasini doldurdu. Lego barbie’den sonra bu ikinci seti olacak. duplolari yavas yavas okutacagim facebooktan. 😁 ps. Post icine ne guzel de resim eklemisim degil mi ama? 😁 SEP and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 4 hours ago, Chronos said: ps. Post icine ne guzel de resim eklemisim degil mi ama? 😁 Oldu bu iş Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce (düzenlendi) 11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar 3 saat önce cherqes tarafından düzenlendi Chronos and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 2 saat önce, cherqes said: 11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar Walmart mastercard’iniz varsa $100 ps gift card’a $20 walmart gift card veriyor. Online siparis oldugu icin de 4% cashback var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş