En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 6.059 mesaj var

@MilesTeg abi sorma harika sw setleri var indirimde zor tuttum kendimi. Asagidakini aldim ufakliga, 5 yasini doldurdu. Lego barbie’den sonra bu ikinci seti olacak. duplolari yavas yavas okutacagim facebooktan. 😁

IMG-2007.jpg
ps. Post icine ne guzel de resim eklemisim degil mi ama? 😁

MilesTeg and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim  PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar :)

cherqes tarafından düzenlendi
Mono and Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, cherqes said:

11.11 sebebiyle uzun zamandır almaya direndiğim  PS5 aldım, dijital versiyonu 420 USD civarına gelince sipariş geçtim. TR'den de üyelik açtım, meğer haziranda iyi zam çakmışlar. Bakalım eskisi kadar oynayabilecek miyim, yoksa boşa mı gitmiş olacak. En kötü benim kızlar oynar :)

Walmart mastercard’iniz varsa $100 ps gift card’a $20 walmart gift card veriyor. Online siparis oldugu icin de 4% cashback var. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 saat önce, Chronos said:

Walmart mastercard’iniz varsa $100 ps gift card’a $20 walmart gift card veriyor. Online siparis oldugu icin de 4% cashback var. 

Maalesef Suudi Arabistan'da wallmart yok :) amazon üzerinden satın aldım. 

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 11/7/2025 at 16:49, Altan Yoklar said:

Dün ve bugün toplamda 2 saat kullanmışımdır.

Hide contents

Iewrge-vert.jpg

Bose quietcomfort ultra gen 2 

8 günlük kullanım sonrası başta belirttiğim ses kısıklığı sorunu ya ortadan kalktı ya da kulağım alıştı, artık o kadar kısık gelmiyor ses şiddeti, hatta arada bir iki tık kısıyorum bile sesi.

Kutuyu artık tek elimle açabiliyorum ama hala kaygan dokusu yüzünden pek kullanışlı sayılmaz..

Windows ve Android'de ses aynı değil.

Windows'ta ses daha iyi , bunun sebebini bilmiyorum böyle olmaması gerek ama durum bu.

Ses kalitesi güzel , bağlantı sorunu yok şak diye bağlanıyor arada parazit kopma olmuyor.

8 günlük kullanım sonrası yorumum ,bu alışverişten memnunum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok