Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 asfjskljdasldjas "Kodlar hazır, EA'in satış CEO'su Michael Jeremy Jackson'dan talimat gelir gelmez yollamaya başlayacağız merak etmeyin." Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Origin Keyleri şifreli Brute Force ile kırılır kırılmaz dağıtcez Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 BF1 değil, gelibolu bekliyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Geç indirmeye başladım daha iki saati var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Kod geldiği gibi Nitromu alırım indirmeye başlarım. Cuma akşamı oynayalım beraber. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Oyun gene optimizasyon fakiri olarak çıkıyor galiba, 6700k'da bile zaman zaman darboğaz yapıyormuş: https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/57kvs8/performance_comparison_between_bf4_and_bf1/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Valla 2K çözünürlükte Ultra ayarlarda çatır çatır oynuyorum 80-100 fps arası.. ağlayıp durmasınlar her yeni oyun çıktığında.. Ama Dx12 de fps fazla dalgalanıyor gibi orası ayrı lakin bu ağlak ondan bahsetmemiş zaten.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 @@Narcissus 1080p'de Ultra ayarlarda R9 290 ile 75 FPS görür müyüz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Müneccim boku sıfatlandırması yaşamak istemem ama görülür lakin average 60 falan olur gibi.. Yine de highda oynansa daha akıcı olur 290la.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Benim monitör 75 Hz'de çalışıyor. BF3'te falan FPS'yi sınırlıyorum 75'e. Yani ortalama 75'i görürse benim için kaymaklı ekmek kadayıfı olur PC'de sadece BF serisini oynuyorum ve tek bir oyun için grafik kartını değiştirmek istemiyorum. Bir de o kadar uğraştık ettik su soğutma yapalım diye, şimdi yeni kart = yeni blok demek o da ekstra masraf kapısı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 @@Najaz black friday zamanı tetikte ol yine de, 350 dolar seviyesinde bir gtx 1070 alsan daha iyi olur bf1 için. bi de herifler min. specs.'e i5-6600k yazmışlar, ben farkedince WTF demiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Valla abartılı öneriler sanki. Tamam ultra dx12 full hd ve üzeri için olabilir ama fx8300 le betayı 55fps ortalamayla medium-high ayarlarda hiç kasılmadan oynayabildim. R7 370oc vga ile. Biraz cpu yu oc da yaparsam 60 civarı belki olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 @@Najaz black friday zamanı tetikte ol yine de, 350 dolar seviyesinde bir gtx 1070 alsan daha iyi olur bf1 için. bi de herifler min. specs.'e i5-6600k yazmışlar, ben farkedince WTF demiştim. Ayın 21inde göreceğiz o 6600k min spec vs i5-2500k yı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ben 2560x1440 High presetde sabit 60FPS alabilmiştim GTX980 ile. Ultra'da durum neydi çok hatırlamıyorum hatta bakmamış bile olabilirim. Optimizasyonu gayet iyi gözüküyodu oyunun betada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 @@Hungarde Bak genç, cuma günü sana oturmaya geliyorum. GMG cd-keyi yollayana kadar oturacağım. Key'in geciktiği her dakika sana neler yapacağımı artık hayal gücüne bırakıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Gel la ayıp ettin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 tavuk döner, ayranla doymam ama, beni ties sanma. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Limit sensin, Vodefone kodumuz da var zaten sayende. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ya çifte kumrulara bak ya yerims.. Nese buarada ben Level 18 oldum oyunda sizle cuma görüşürüz.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Sen nasıl oynayabiliyorsun, onu bir anlasam... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 @@stardust Sanırım hayatsız olup da betada bin saat geçiren bazı insancıklar erken oynuyorlar. Hamza and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 @@stardust Sanırım hayatsız olup da betada bin saat geçiren bazı insancıklar erken oynuyorlar. OnLyTNT beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ohoo oyunu Pre-Load ettim Trial bile başlattım. Bi 10 saat hakkım var yarın harcarım hepsini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Trollük yapıp Osmanlı öldürmece oyunu yapmışlar diye yetkililere şikayet edip bütün Origin'e erişimi engeletelim mi ne dersiniz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Zaten görürlerse yandık. Ecdad sevicilerden beklenir öyle bir hareket. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş