Mesaj tarihi: Ocak 24, 2023 1 saat önce, SEP said: Benzine 1,25 lira zam geliyormuş. https://www.ntv.com.tr/ntvpara/benzin-ve-motorin-2023-guncel-fiyatlari-24-ocak-2023-akaryakit-fiyatlari,FTi3ByIoqU-enSxKuTYhwg Sektöre yakın olanların bu gereksiz zam şeklinin mevcutta ki kamu borçları ve trafik cezalarının iptalinden doğacak açığın kısa vadede kapatılması olarak yorumluyor. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 (düzenlendi) başlığa güncelleme yap @TiesTorN Akaryakıtta ÖTV oranları artırıldı: Benzin ve motorine dev zam bu arada günaydın. yine ülkenin uyuduğu saatlerde atılan bir imza. uyumaya devam Akaryakıt üzerinden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) tutarlarında artışa gidildi. Bazı Mallara Uygulanan Özel Tüketim Vergisi Tutarlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Böylelikle, 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı üzerinden alınan ÖTV tutarı toplamda 7,52 lira, 98 oktan kurşunsuz benzininin özel tüketim vergisi ise litre başına 7,99 lira olacak. Motorinin litresi üzerinden 7,05 lira, LPG otogazda da 5.77 lira ÖTV alınacak. Kararla, ÖTV tutarları motorinde ve benzinde litre başına 5 lira yükseltilmiş oldu. Düzenlemeden önce benzinden litrede 2,52 TL, motorinden 2,05 TL ÖTV alınıyordu. Bu artışların benzin ve motorinde pompa satış fiyatına yansımasın KDV'si ile birlikte 6 lirayı buldu. LPG’deki artış ise 5 lira oldu. Benzinin litre fiyatı 35,90 liraya, motorin 33,18 liraya yükselirken, otogaz 15.91 lira oldu. Temmuz 16, 2023 jackjoker tarafından düzenlendi Omfs and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Güzel haberlerinle günümüzü aydınlattın @jackjoker başlığı güncelledim, elim değmişken 50 de yapsam olurdu aslında… Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 1 dakika önce, stardust said: Güzel haberlerinle günümüzü aydınlattın @jackjoker başlığı güncelledim, elim değmişken 50 de yapsam olurdu aslında… rica ederim ne demek. daha da kötü haberlerde buluşmak üzere. 50 liraya da bir iki haftaya güncellersin merak etme MilesTeg, Atrin, Mr.Smith and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Öyleyse önümüzdeki zamlara bakalım: https://t24.com.tr/yazarlar/murat-bati/erdogan-yetkisini-kullaninca-otv-yagdi-dayanikli-tuketim-mallarinda-da-ek-vergi-artisi-gundemde,40809 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 bu arada aklima EPGIS'in susturulmasi geldi vatandas zam gelmeden once haber alamasin diye paylasim yapmalari yasaklanmisti. 1 sene oluyor herhalde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 (düzenlendi) Doğalgazdaki ÖTV'ye %224 ZAM geldi mesela bu o.cucuuu kesimi daha çok ilgilendiriyor çünkü lpg li araçları daha çok kullanan onlar. doğalgaza yapılan her zam lpg ye de zam demek oluyor. beter olun lan geberin bokunuzda, hatta soyunuz da beter olsun boğulun yok olun çürüyün. üzerinize işemek isterim gülerek pis fakirler. Temmuz 16, 2023 jackjoker tarafından düzenlendi Atrin, infestor, TiesTorN and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 maliyeden komedi gibi aciklama geldi herifler almanci olmadiklari halde almanci kafasiyla savunmaya calismislar bir de jackjoker and CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 11 hours ago, infestor said: maliyeden komedi gibi aciklama geldi herifler almanci olmadiklari halde almanci kafasiyla savunmaya calismislar bir de Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamayla istatistik biliminin yalan söylemek için ne kadar rahat kullanılabildiğini göstermiş. Maalesef buna inanacak çoğunlukla aynı toprakları paylaşıyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 ahat and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 şu an bodrumda tatildeyim, akaryakıt zammının burda yakalaması kötü oldu ama daha önce de dediğim gibi son seçimden sonra hiç bişey zerre sikimde değil. oh olsun, bunlara oy veren fakirler gebersin. ülke yansa ilgilenmiyorum artık. %52 ilgilensin. Atrin and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 (düzenlendi) On 7/18/2023 at 8:06 PM, TiesTorN said: şu an bodrumda tatildeyim, akaryakıt zammının burda yakalaması kötü oldu ama daha önce de dediğim gibi son seçimden sonra hiç bişey zerre sikimde değil. oh olsun, bunlara oy veren fakirler gebersin. ülke yansa ilgilenmiyorum artık. %52 ilgilensin. Fakirler ve gerizekalı olanlar zaten fakir olmak dışında bir seçenek olabildiğini düşünmüyor. Bunların büyük bölümü çalışmıyor, habire çocuk yapıyor sonra gidip devletten türlü çeşit sosyal yardım alıp sürünüp gidiyor. Bunları da Reyis giderse senin yardımların kesilecek, çalışmadan yaşama şansın yok falan diye korkutuyorlar. Haliyle sen ödediğin envai çeşit vergi ile bu sığır sürüsüne bakmaya devam ediyorsun. Haliyle giren çıkan sana bana, %52'nin büyük bölümüne değil. Hep 50 TL'lik alanların gözleri yaşlı.. Temmuz 20, 2023 Definitive tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 benzine 3 motorine 4 lira zam geliyor bir pompacı sevgiler saygılar bye snc-tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 pompacilar olmasa (self-servis) akaryakiti 0,00001 tl daha ucuza alabilir miydik? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 36 dakika önce, jackjoker said: benzine 3 motorine 4 lira zam geliyor bir pompacı https://www.youtube.com/watch?v=-mEn69R51uA Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 (düzenlendi) Başlığı da artık 50 TL'ye doğru şeklinde güncelleme zamanı geldi. Ağustos 8, 2023 Definitive tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 40'a varmaya 1 kaldı; ha gayret Reis! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 yakında iskandinavya fiyatlarına gelecek bu seyirde devam ederse (€1,90 civarlarinda benzinin litresi) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 On 8/8/2023 at 9:23 PM, Definitive said: Başlığı da artık 50 TL'ye doğru şeklinde güncelleme zamanı geldi. Israrla hatırlatıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 16 hours ago, Definitive said: Israrla hatırlatıyorum. 40'ı geçtiği gün yaparız... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Nerde kalmıştık... Quote 13 Eylül Çarşamba 00.00 itibarıyla motorine 2 lira 10 kuruş, benzine 1 lira 50 kuruş zam yapılması bekleniyor. https://t24.com.tr/haber/motorine-ve-benzine-buyuk-zam,1129615 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 On 12/09/2023 at 0:15 PM, SEP said: Nerde kalmıştık... https://t24.com.tr/haber/motorine-ve-benzine-buyuk-zam,1129615 [insert soylu ooohh ohh] snc-tr beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 brent petrol ağır şımardı, 100$ olacak nerdeyse. zam kaçınılmazdı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 On 8/8/2023 at 9:23 PM, Definitive said: Başlığı da artık 50 TL'ye doğru şeklinde güncelleme zamanı geldi. güncelledim 40 hayaldi gerçek oldu. büyük düşünün sırada 100. wazzap and Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2023 yanlış hatırlamıyorsam bu başlığı "5 tl'ye gidiyorken" olarak açmıştım. neredeeeen nereyee... yeni tr yüzyılı. Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş