Star Wars: Rogue One
0

Bu konuda 43 mesaj var

İzlenesi filmler kısmında kaybolmasına gönlüm el vermedi.

Film Türkiye'de yayına girdi. 

rogueone_onesheeta_1000_309ed8f6.jpeg?re

Benim şu ana kadar izlediğim en iyi Star Wars filmi idi. Episode 7 bunun yanında Disney 5 yaş kuşağı filmi gibi kaldı resmen. 4. filme hikayeyi çok iyi bağladılar. Filmde 4. filmden karakterler vardı fakat kimisi vefat ettiğinden kimisi yaşlandığından oynatamadılar doğal olarak. CGI ile koymuşlar ama bu güne kadar gördüğüm en iyi CGI idi. Bir an düşündüm gerçek mi bu yoksa CGI mı diye

Yeni droidimiz K-2SO oldukça güzel bir karakter olmuş. Seriye güzel yedirdiler. 

Imax izledim ama 3D'lik hiç birşey yok filmde. İsterseniz 2D yayınlanmasını bekleyin ama ben asla bekleyemezdim :) :))))

AĞIR SPOİLER İZLEMEYEN AÇMASIN

Reveal hidden contents

MilesTeg and Definitive beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok beğendim. IMAX'de giderseniz posterini de veriyorlar ;)

Ağır spoiler

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıkta kelime sapması olmuş, düzenledim. :)

Valla bende epeydir sinemaya gitmedim. Gidip izlemek istiyorum ama imaxde gitmiycem sanırım bu sefer. Şimdi 2 kişi gitçem bide yemesi içmesi derken 60-70lira cepten çıkacak bütçeyi kasar bu ay :D Vodafoneun 1 bilete 1 bilet bedavayla 15lira bilet işiyle kotarmaya çalışırım artık.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook'a post etmiştim. Buraya da atayım. Spoiler tag'i ile uğraşamayacağım şimdilik.

Reveal hidden contents

Deathknight tarafından düzenlendi
Spoiler !

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

HAhaha katlettiğimin farkındayım. Copy paste yapıp çıktım ama bence iyi oldu. Merakı artırdım. SW'ye hizmet ettim!

JOIN ME! AND WE WILL RULE THE GALAXY!

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

sw 7 o kadar kotu idi ki cesaret edemiyorum

rezil bi film bile sayilmacak masturbasyon mad max i sahane super film diye yeni nesil iteledigi icin hele hic mi hic yorumlara da guvenmiyorum

sw evreninin icine lucastan beter edilemez deniyordu

7 ile tum evrenin icine ettiler

bundan sonra sw evreni artik twlight yok hunger games divngert falan duzeyinin bi tik ustudur anca o kadar

bundan sonra kralini getirsen

olmus esekten kuzu cikmaz

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de dün gittim muhteşemdi . İnce detaylarla 4.bölüme bağlanması çok başarılı . 3d olmasa bence daha iyi olurdu. 2d birkaç kez izlenir :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/16/2016 at 07:58, Deathknight said:

Başlıkta kelime sapması olmuş, düzenledim. :)

Valla bende epeydir sinemaya gitmedim. Gidip izlemek istiyorum ama imaxde gitmiycem sanırım bu sefer. Şimdi 2 kişi gitçem bide yemesi içmesi derken 60-70lira cepten çıkacak bütçeyi kasar bu ay :D Vodafoneun 1 bilete 1 bilet bedavayla 15lira bilet işiyle kotarmaya çalışırım artık.

yakala.co'da cinemaximum kampanyası var, imax bilet 15tl'ye geliyor.. ben yandım başkası yanmasın, biletleri aldıktan sonra haberim oldu :D

BoRa beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/17/2016 at 05:50, TiesTorN said:

bu film nedir tam olarak anlamadım ben (izlemedim daha)

3. ile 4. filmi bağlayan ara bir film mi oluyor?

3'ü bağlama gibi bir amacı yok. 4'ün hemen öncesinde geçen olaylar. Asiler imparatorluğun superweapon yaptığını öğreniyor. Nedir ne değildir, planlarını çalalım olayı...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Film muhteşem izlediğim en karanlık Star Wars filmi resmen.

Force Awakens'ı o kadar fazla sevemedim ama bu düzenli izleyeceğim bir film olmuş.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu film ne zamana kadar vizyonda kalır? Sağlık sorunları nedeniyle bu hafta sonu gidemiyoruz. Haftaya Cuma gidebileceğiz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açık söyleyeyim, ben çok da beğenmedim. 

Öncelikle... Adamlar 200 milyon dolar harcayıp film yapıyorlar, bizim sorsan şahane salonları olduğunu iddia eden salon sahibi parasına kıyıp da projektörün parlaklığını açamıyor. Kamuya açık talebim: şu işlere bir sertifikasyon getirilsin, istenen kaliteyi veremeyen salonlar bir süreliğine kapatılsın. Filmi izlerken sahnenin yanlarındaki karakterlerin yüzleri bile seçilmeyecek kadar karanlıktı. Bir filme giderken "hangi salon daha az kötü" tercihi yapmaya çalışmaktan sıkıldım.

Gelelim yorumlarıma... Hani filmin ismi ile açılan bir başlıkta spoiler diye sürekli belirtmek lazım mı onu da bilmiyorum ama yapalım hadi.

Reveal hidden contents

Netice olarak ben "bir star wars filmi izlemekten" memnunum, en azından farklı bir şeyler oldu, parama acımış değilim ama bu kadar imkan varken ortaya "bence" güdük bir şey çıkmış, Mahsun Kırmızıgül'ün muhteşem kadrolarla çıkarttığı vasatın üzeri filmler gibi olmuş. Hani 4. filme bir şekil bağlamışlar, bir kısım şeyleri açıklamışlar ama film giriş/gelişme/sonuç gibi bir şeyi yok, hiç bir rolün ruhunu veremiyor, star wars'un meşhur aforizmaları yok, müzikler eskilerle yarışabilir durumda değil falan. 

Gene de 7/10 verdim ama burdan @@Atrin "izlediğim en iyi SW filmi" dedikten sonra beklentim daha yüksekti. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ben bu yorumu yazarken Carrie Fisher'in (Prenses Lea) kalp krizi geçirdiği söyleniyor... :/ 

Haber 15-20 dakikalık bir haber, umarım kötü bir haber alınmaz...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/23/2016 at 21:46, kHanTW said:

Adamlar 200 milyon dolar harcayıp film yapıyorlar, bizim sorsan şahane salonları olduğunu iddia eden salon sahibi parasına kıyıp da projektörün parlaklığını açamıyor. Kamuya açık talebim: şu işlere bir sertifikasyon getirilsin, istenen kaliteyi veremeyen salonlar bir süreliğine kapatılsın. Filmi izlerken sahnenin yanlarındaki karakterlerin yüzleri bile seçilmeyecek kadar karanlıktı. Bir filme giderken "hangi salon daha az kötü" tercihi yapmaya çalışmaktan sıkıldım.

THX sertifikası denen nane yıllar önce "her salonda aynı doğru görüntü, aynı doğru ses olsun" diye bu amaçla yapıldı ama kim salladı? Hiç kimse...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@kHanTW Bu tek başına bir film, o yüzden üçlemelerdeki karakter gelişimi ve senaryo derinliğini beklemek haksızlık olur. Mesela Saw ile ilgili söylediğine katılıyorum, ama film kötü değil be.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok