Mesaj tarihi: Mayıs 4 5 hours ago, Squall said: 3 cisim problemini izleyeyim dedim ama dolma dudaklı sözde pirifesör latin ablanın havada uçuşan rakamlar görmesini aşamayıp 15. dakikada bıraktım. Shogun iyiydi bitiyorsa biter sakız gibi uzayıp sonra iptal edilmesinden sonuçsuz kalmasından çok daha iyidir. İzleyecek birşey bulamıyorum şu anda.. Aynen ben de o saçma ve kötü/ucuz animasyonlu rakamlar ve uydur-kaydır senaryodan dolayı bir bölümü zor bitirebildim. Shogun iyiydi. Amazon dizisi Outer Range izledim bir bölüm, yapım kalitesi olarak iyi duruyor, konu nereye gidecek bakalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4 2 saat önce, Peregrine said: Aynen ben de o saçma ve kötü/ucuz animasyonlu rakamlar ve uydur-kaydır senaryodan dolayı bir bölümü zor bitirebildim. Shogun iyiydi. Amazon dizisi Outer Range izledim bir bölüm, yapım kalitesi olarak iyi duruyor, konu nereye gidecek bakalım. Yahu o ne öyle ya.. Kıza üzüldüm zaten çok güzeldi eskiden dudaklarını şişirtmiş maymuna dönmüş.. Havada rakamlar beliriyor photoshopla yapmışlar gibi falan ya arkadaş angutmusunuz siz ya.. Lan oturaklı ciddi bir bilimkurgu yapsanıza.. Neyse sonra burada birkaç sayfa geriye gidince slow horses ı gördüm ona başladım bomba dizi zaten gary oldman yeterli.. Üstüne birde dune part 2 yi izleyince keyfim yerine geldi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4 5 hours ago, Peregrine said: Aynen ben de o saçma ve kötü/ucuz animasyonlu rakamlar ve uydur-kaydır senaryodan dolayı bir bölümü zor bitirebildim. Shogun iyiydi. Amazon dizisi Outer Range izledim bir bölüm, yapım kalitesi olarak iyi duruyor, konu nereye gidecek bakalım. Outer Range güzel dizi. Biraz Dark, biraz Lost havası var. İkinci sezonu da çekiliyormuş, yakında gelir tahminen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4 Az önce X-Men '97'nin ilk bölümünü izledim, gayet iyi sarıyor. Çizimlerin retro havası vs gayet güzel olmuş, 3D falan kolaya kaçmamışlar, hepsi el animasyonu ve renk seçimleri de güzel olmuş yine. Wolverine'i biraz Gimly'ye benzetmişler tıknazlık olarak, gerçi orijinali de öyledir belki şimdi hatırlayamadım. Sonuç olarak ilk bölümden gördüğüm kadarıyla gayet leziz olmuşa benziyor. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 18 https://kayiprihtim.com/haber/shogun-2-3-sezon-onayi-aldi/ Shogun sevenlere iyi haber, ancak kitap senaryosunun sonuna kadar işlendiği için şimdi senaristler ile yola devam edilecek, umarım 💩'a sarmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 18 Şuna başladım: The Deuce Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26 Clarkson's Farm daha ilk 2 bolumu izledim ama fena sariyor. biraz gercek biraz kurgu cok iyi is basarmislar. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26 21 minutes ago, infestor said: Clarkson's Farm daha ilk 2 bolumu izledim ama fena sariyor. biraz gercek biraz kurgu cok iyi is basarmislar. Tohumluk koçların yumurta çapını ölçüp yorumladığı kısımda gülmekten karnıma ağrı girmişti. Aynen katılıyorum, çok iyi olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 28 (düzenlendi) On 4/18/2024 at 02:03, Peregrine said: Severance ilk bölüme biraz bakıp, konusu da sarmadığı için bırakmıştım. O kadar iyi diyorsanız tekrar değerlendirelim o zaman. 2006 film yoksa 2022 dizi? Dizi herhalde bölümden bahsetmiştsin. Mayıs 28 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 29 Football severlere, 99 Docuseries highlighting Manchester United's treble-winning season of '99, told through the legendary players and manager, Alex Ferguson Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15 The Boys 4. sezon... 2. bölümün ortasında sıkıldım ve kapadım şimdi. Orjinalliğini yitirdi bu dizi artık ilgi çekici gelmiyor. Sezonun geri kalan bölümlerinden çok iyi yorumlar gelmezse eğer daha fazla vakit ayıracağımı sanmıyorum bu diziye. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15 5. sezonda bitiyor zaten. Sık dişini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15 55 minutes ago, wazzap said: 5. sezonda bitiyor zaten. Sık dişini. izlemeyeceğm, baydı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16 13 hours ago, stardust said: The Boys 4. sezon... 2. bölümün ortasında sıkıldım ve kapadım şimdi. Orjinalliğini yitirdi bu dizi artık ilgi çekici gelmiyor. Sezonun geri kalan bölümlerinden çok iyi yorumlar gelmezse eğer daha fazla vakit ayıracağımı sanmıyorum bu diziye. The Boys'un 4. sezonunun ilk 3 bolumunu zar zor izleyebildim. Cok boktan olmus. Hani dizi iyi devam etse belki gozumuze sokmaya calistiklari i*nelik, SJW, woke, zencilik propagandasina katlanirdik ama kotu bir yapim olmus. Halbuki ilk 2 sezonu ne kadar guzeldi. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16 İyi bari bir tek ben böyle düşünmüyormuşum. Zaten IMDB puanı da en düşük sezon durumunda şu anda. Tahminin yapımcı da bu 3 bölümün tırt olduğunun farkında, ondan 3 tane birden verdiler. Ama bırakacak kadar da kötü değildi be, neleri bitirdim ben Cast ile yapılan bazı videolarda 1-2 kişi "hacı siz naptınız 4. bölümde, oha yani" falan diyordu. Umudumuz 4. bölüm stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 26 Dark Matter'ı izleyen oldu mu genşler? Bugün yayınlanan 9. bölümüyle ilk sezonu tamamladı. Jennifer Connelly ablamızın yüzü suyu hürmetine izleyin derim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 26 7 minutes ago, Najaz said: Dark Matter'ı izleyen oldu mu genşler? Bugün yayınlanan 9. bölümüyle ilk sezonu tamamladı. Jennifer Connelly ablamızın yüzü suyu hürmetine izleyin derim... Aynısı kaynımda var. https://www.imdb.com/title/tt4643084 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24 bence cok cakma diziydi boys oyle supermisde son sezonda bozmus bi hal yok bence hep dandikdi. acep ne edecekler dyie bak gec .heroes kadar etkiyici olıp sonra batirilmis degil mantikta sacmaliklarda benzeri diziler artik cok tiriksa artik normal network dizileri bile kisa nerde bizim gencligimizdeki sezonluk 22-26 bolumluk diziler. 7 bolum sezon 3 u 4 cok tirka ortada 1-2 bolum iyi olunca sevindirik oluyoruz. ortada birakmistim ben good doctoru pandemide falan gibi onu izkeyip bitirip sildim boyus 4-5 bolum izledim ancak oyle haftalik bekleme modunda olmadigim icin biraktim yani hepsini bir beklesem ne olucak diye bakardim sonuna kadar bi suru kisa dizi izledim hepsi eh meh olsada olur olmasa gibiyi izlemedim ama ben filmini sevmediydim gentremanin dizisini uapmislar indirdim ama izlemedim ben filmini sevmemistim dediydim ama buna bayilan cok vardi bizim forumdada duymamissa bi baksin olmadi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25 Dizi vey film olarak tavsiye ederim. 3 filmlik seri. Ozellikle son bolumu, film Misir ve Turkiyede cekilmis. Turk aktorler var. Indiana Jones serisinin modernnize edilmis sekli. https://www.imdb.com/title/tt1069207/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_3_nm_5_in_0_q_jack%20hunter Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7 Amazon Prime'a yeni Batman animesi gelmiş; Caped Crusader Alfred'i dombili yapmışlar. Komser Gordon'u ise zenci... Anasını s.kmedikleri bir Batman kalmıştı, onu da ölü-mölü demeyip s.ktiler tam oldu... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7 1 minute ago, Najaz said: Amazon Prime'a yeni Batman animesi gelmiş; Caped Crusader Alfred'i dombili yapmışlar. Komser Gordon'u ise zenci... Anasını s.kmedikleri bir Batman kalmıştı, onu da ölü-mölü demeyip s.ktiler tam oldu... Son Batman filminde de Gordon zenciydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7 Zenci ve LGBT olmayan film kahramanı kalmayacak anlaşılan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8 18 saat önce, Najaz said: Amazon Prime'a yeni Batman animesi gelmiş; Caped Crusader Alfred'i dombili yapmışlar. Komser Gordon'u ise zenci... Anasını s.kmedikleri bir Batman kalmıştı, onu da ölü-mölü demeyip s.ktiler tam oldu... Dun gördüm, ilgimi cekmedigi icin pek bakmadim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21 Eger klasik dedektif dizilerinden hoslaniyorsaniz olaylar Mayorkada geciyor. Cerezlik guzel bir dizi. Mallorca Files Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26 The Sopranos 'u sevenler için Boardwalk Empire öneriyorum. Spoiler The Sopranos'taki Tony karakteri kadar iştahlı yemek yiyen başka bir film yada dizi karakteri tanımıyorum. Yemekten kalkıp diziyi izleyince makarna yapıp yediğim çok olmuştur. Eğer izlemeyen kaldıysa kesinlikle kaçırmayın, muhteşem dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş