Otomobil Hakkında Her şey
6 6

Bu konuda 4.304 mesaj var

14 minutes ago, wazzap said:

Ya kim alır abi onu? :D

Kim 3 serisine 7 milyon verir?

m3 olsa veririm :D

almaz tabii ki ama adamlar utanmadan o fiyata listeliyor işte.

bütün bunları hesaba katınca model y juniper, hani ucuz demeyeyim de, türkiye şartlarına göre uygun hale geliyor.

-

bu arada demin istediğim aracı yakaladım, en sonra kadar gelip satın al deyince "Bu araç artık mevcut değil" mesajı aldım ki bütün bilgileri copy paste yaptım. e-mail doğrulamasını copy/paste kabul etmedi, yazarken bir harfi yanlış yazmışım, onu düzeltip tekrar "satın al" butonuna basana kadar araç gitti. muhtemelen bot / script gibi bir şey kullanan biri kaptı.

tahmin ediyorum bütün stok birden açılınca site çöktü diye azar azar random vakitlerde açıyorlar çünkü 4 renk birden açıldı 22:37'de. Ben inat ettim hala güncelliyorum f5 ile. En kötü 9 Mayıs'ta açılacak stoktan bir tane kaparım diye ümit ediyorum. satmazlarsa da bana togg t10f alacağım, onların kaybı olur, bende togg gören en az 100 kişi alır o arabayı :D

wazzap and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

BMW 3 serisi 7m değil yahu. Sıfırı 4.5-5m arası değişiyor doluluğuna göre. o fiyatlara değecek bir araba mı soru işareti tabi. M3 Comp. 15m :( 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, Atrin said:

BMW 3 serisi 7m değil yahu. Sıfırı 4.5-5m arası değişiyor doluluğuna göre. o fiyatlara değecek bir araba mı soru işareti tabi. M3 Comp. 15m :( 

El kapitan liste fiyatındaki en yüksek fiyatını girince ben de aynı şekilde 3 serisi için yazdım.

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 07.05.2025 at 11:06 PM, wazzap said:

Ya kim alır abi onu? :D

Kim 3 serisine 7 milyon verir?

Kimse almıyorsa trafikte gezen araçlar nedir?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

10 minutes ago, Definitive said:

Kimse almıyorsa trafikte gezen araçlar nedir?

Full paket Albea değil. Muhtemelen 330i de değiller.

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Teslayi ben de kovaliyorum, gecen 3 kisi denedik 3 laptop, 3 telefon olmadi... Arkadas ilk ciktiginda denemis, alabilmis ama mesela... Bilmiyorum nasil bir sistem var yalniz MacOS'ta , iOS'ta envanter sayfasi acilirken windowsta surekli hata veriyor... Imkan varsa macbook ile filan deneyin... 

Ben de 2 defa Siparis Ver butonunda kaldim, eger hala aciksa kapatmamak lazim o sayfayi cunku girilen bilgileri silmiyor sistem... Envantere duser dusmez Sipairis Vere basip alabiliyorsunuz... Ha ben telefonda acik biraktim ama bir sure sonra sistem beni atti , macbookta deneyecegim bir dahaki sefere... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah ban yedim resmen, hicbir sayfasi acilmiyor Teslanin... Cok kisi aldi ama renk renk, ben siteye bile giremiyorum... :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 dakika önce, escape said:

@JardeL bilmiyorum alakası var mı iş arkadaşım ipad'inde safari browser'ı ile aldı geçen hafta.

Evet hocam, Safaride sayfa acilirken Chrome'da acilmayabiliyor yalniz dun benim basima gelen sistemin beni bot zannedip banlamasi... Asiri reloaddan ban yedik bir sure, acele etmeyenler alabilmis bu sefer de... 

Yalniz 2ser 3er alanlar var o sacma... Su donem icin 1 adet sinirlamasi koy, arz kisitli zaten daha cok musteri alsin... Ileride stok bollasinca ac, isteyen istedigi kadar alsin... 

Hayir bir de seye gicik oldum, adam girmis telegramda almaya calisiyor bizimle, denk getirip aliyor, ilk mesaj su; "ee aldim ama karli bir is mi yaptim simdi bilemedim" :facepalm:... 

escape beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
18 minutes ago, JardeL said:

Chrome'da

:2no:

Sorunun kaynağı. Firefox candır.

Spoiler

Muhtemelen alakası yok da google'a laf çakma fırsatını boş geçmeyeyim dedim. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Olaya bak, aracı ilana koyamiyorum 2025 model diye  :D, sahibindene yazdım, "bireyselim kanunen satmamda sakinca yok" diye, biz bireysel veya tuzel herkese 6 ay 6000km kuralini uyguluyoruz diyor... 

Tesla'da da acayip isler donuyor, dunku satista Turkiye IPlerini banlamislar, VPN ile girebilenler aldi... Saka misiniz ya... :D Fenolara ozel link filan gondermisler, onlar aliyor deniyor... 

JardeL tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığım arabayı genelde 3 - 5 yıl arası kullanıyorum. Her döngü sonunda da sıfır araçla değiştiriyorum. Bu sefer ki döngünün başlangıcı Avusturya'da olacak gibi görünüyor. Bir döngü turuna daha fosil yakıtlı araçla gireceğim. Elektrikli araç için biraz daha beklemek istiyorum hala.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
59 minutes ago, Definitive said:

Elektrikli araç için biraz daha beklemek istiyorum hala.

Ben de mecburen bekliyorum çünkü menzil benim durumumda en önemli kriter. Geçebileceğim (ve beğendiğim) araçlar var ama karma kullanımda ortalama 300-350 km menzil sunabiliyolar. Bu menziller sadece şehir içi kullanım için sorun değil belki fakat şehirlerarası için hala çok kısa. Şarj ağı da çok yaygın olmayınca saatlerce şarj sırası beklemek sorun.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

avusturya'da eger otomobilden alinan vergi almanya gibiyse (yani kopek gibi dusukse :)) orada cok baba arabalar alinabilir. ozellikle 2. el derya deniz resmen. manda gibi 7 serisi fln :lol: (kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum ilanlara)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 hours ago, infestor said:

avusturya'da eger otomobilden alinan vergi almanya gibiyse (yani kopek gibi dusukse :)) orada cok baba arabalar alinabilir. ozellikle 2. el derya deniz resmen. manda gibi 7 serisi fln :lol: (kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum ilanlara)

hocam hangi siteden bakıyorsunuz almanyadaki 2.el arabalara?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok