Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 15:41 sileceklerden birinin sol tarafı camı iyi silmiyor. genelde olan "pat pat pat" camın üstünde sekme sesi de yapmıyor. bu neden olabilir? youtube'da hep kol yamulmuştur onu düzeltin tarzı videolar var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 16:05 Silen o yumuşak parça eskimiş çatlamış olabilir , özelliğini yitirmiş olabilir, gidip gelirken katlanıyor olabilir bu yüzden ses yapar. Üzerinde kuş pisliği ağaçlardan düşen polen reçine birikmiş olabilir . Yerinden çıkmış olabilir o yumuşak parça. Muhtemelen silmişsinizdir de silmediyseniz ıslak bezle güzelce silin , Bir de o sileceği kaç yıldır kullanıyorsunuz sürekli güneş görmekten 2-3 sene içinde bile özelliğini yitirebiliyor o parça. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 17:51 (düzenlendi) Benim oglanin arkadasinda gordum dun. 3 slilindirli Ford Bronco var. Begendim guzel araba. Benzinide cok az yakiyor. Çarşamba günü saat 17:51 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 22 saat önce 1946 Arthur Chevrolet dies by suicide Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş