Mesaj tarihi: Haziran 30 1953 First Chevy Corvette rolls off the assembly line Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1 2005 Last Ford Thunderbird produced Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 1992 JUL2 The one-millionth Chevrolet Corvette rolls off the assembly line in Bowling Green, Kentucky. Swallowed by a sinkhole there in 2014, the sports car has since been restored to its former glory. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 On 30/06/2026 at 5:23 PM, stardust said: Spoiler Alert: sikime benziyor. estetige tepki olarak uretmisler 🤮 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 mevcut x5'lerin 2. el değeri artmıştır şunu gördükten sonra. 140 kW pil var, insan menzili 1000 km bekliyor, ama araba nerdeyse 3 ton olduğu için menzil pratikte 600 km, çok sakin dikkatli kullanırsan (bayıyor öyle kullanamıyorsun) 700 km. tam anlamıyla verimsiz, tam anlamıyla hantal bir araç. zaten dediğim gibi amerikada üretileceği için bize tam manasıyla "gelmez" viva la GLE derim bu saaatten sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 yahu butun yeni arabalar neden walter white'in arabasina benziyor? bana birisi bunu aciklasin Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 1 dakika önce, infestor said: yahu butun yeni arabalar neden walter white'in arabasina benziyor? bana birisi bunu aciklasin Her halde designer diziden çok hoşlanmış Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 Hayır bir de X şeklinde gündüz farı/sinyal yapmış adamlar. Gerçi ben niye beğenmiyorsam, zaten alabilecek bütçem yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 50 minutes ago, Peregrine said: Hayır bir de X şeklinde gündüz farı/sinyal yapmış adamlar. Gerçi ben niye beğenmiyorsam, zaten alabilecek bütçem yok. alacak paramizin olmamasi elestiremeyecegimiz anlamina gelmez. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 3 dakika önce, infestor said: alacak paramizin olmamasi elestiremeyecegimiz anlamina gelmez "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2 4 hours ago, infestor said: estetige tepki olarak uretmisler 🤮 Peregrine and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 08:14 On 7/2/2026 at 20:00, Peregrine said: Hayır bir de X şeklinde gündüz farı/sinyal yapmış adamlar. Gerçi ben niye beğenmiyorsam, zaten alabilecek bütçem yok. Elon Musk olsam, farlara telif atarım. Hugh Bullet and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:10 dun aracin bakimini yaptim. hava filtresi pür-i pak boyle bembeyaz duruyor. gecen bakimda da oyleydi. dk mi cok tozsuz yoksa tr mi cok tozlu memleket anlayamadim tabi ayni seyi polen filtresi icin soyleyemem. bocek mezarligi olmus. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce Yüzyılın klasik sorusunu sormak istiyorum. Kendim için değil ancak ufak kuzenim ilk aracını almak istiyor. Acemi olduğundan Egea tavsiye ettim ama sizlerden de yorum almak istedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce 6 hours ago, Fenriz said: Yüzyılın klasik sorusunu sormak istiyorum. Kendim için değil ancak ufak kuzenim ilk aracını almak istiyor. Acemi olduğundan Egea tavsiye ettim ama sizlerden de yorum almak istedim. Trafikte rahat hareket etmesi, kolay park vb için daha küçük bişeyler tavsiye ederim. Polo veya i20 gibi. Marka model konusu size kalmış tabii ama uygun bi B sınıfı araç Egea'dan daha rahat olur diye düşünüyorum. Fenriz and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce On 27.06.2026 at 15:27, infestor said: 1 yil gectigine gore sorabilirim aractan memnun musunuz? +/-'leri neler? su aralar fiyatlari gorece digerlerine kiyasla uygun oldugu icin babamin aklini celmis durumda ioniq 5 Uzun uzun deliler gibi yazdım ama silindi, işe dönmem lazım, sakin kafayla tekrar yazarım artık. (Özet geçilirse çok memnunum) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 1 hour ago, kHanTW said: Uzun uzun deliler gibi yazdım ama silindi, işe dönmem lazım, sakin kafayla tekrar yazarım artık. (Özet geçilirse çok memnunum) 3 ay sonra görüşmek üzere Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş