DOOM: The Dark Ages
0

Bu konuda 13 mesaj var

P8XqYQR.jpeg

General Info
Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Release: May 13 (Premium Edition) / May 15, 2025
Price: $69.99/€79.99/£69.99 (Premium: $99.99/€109.99/£99.99)
Engine: id Tech 8
Composer: Finishing Move
Platforms: PC, PS5, Xbox Series X/S, Game Pass

Official Launch Trailer (4K) : [  https://www.youtube.com/watch?v=S7IEg0_qNXs ] ... 

DOOM-TDA_PC_Specs_1920x1080.jpg?fx=50&fy

Game Pass'e geldi, indirdim ama bakamadim daha, trailer bayagi iyi gozukuyor... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, Peregrine said:

Tam sıka sıka gitmelik olmuş. Pür neşe ve eğlence! 😈

Pek sıka sıka gidilecek türde değil ya bu yeni doomlar çok değişmiş. Eternal ile bir mario gibi platform öğeleri gibi şeyler geldi bunla da kalkan gelmiş yok bilmemne olunca onu yap yok şu olunca bunu yap vs. gereksiz sekanslar var. Yani doom'un olayı neydi ? sıka sıka şeytan gebertirsin ya bitti. Bunlar bunu öldürmeye baskılamaya çalışıyorlar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
33 minutes ago, OrcunFix said:

Pek sıka sıka gidilecek türde değil ya bu yeni doomlar çok değişmiş. Eternal ile bir mario gibi platform öğeleri gibi şeyler geldi bunla da kalkan gelmiş yok bilmemne olunca onu yap yok şu olunca bunu yap vs. gereksiz sekanslar var. Yani doom'un olayı neydi ? sıka sıka şeytan gebertirsin ya bitti. Bunlar bunu öldürmeye baskılamaya çalışıyorlar.

Yok bilakis Eternal çok platform olmuş diyenlerden dolayı tank gibi iblis eze eze tam gaz ileri oynanacak bir oyun review'leri izleyin. Eternal'cılar oynanışı çok basit bulmuş hatta. Bence tam benlik olmuş; olabildiğince az akrobasi, çok şiddet, vahşet, cinayet!! Nihohaha. :icon_viking:

29 minutes ago, Fenriz said:

Millet game pass'tan yardırıyor 

Bende yok o maalesef. SE çıkmasını beklerken monitöre ekmek banıyorum. :mrgreen:

OrcunFix beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, Peregrine said:

Yok bilakis Eternal çok platform olmuş diyenlerden dolayı tank gibi iblis eze eze tam gaz ileri oynanacak bir oyun review'leri izleyin. Eternal'cılar oynanışı çok basit bulmuş hatta. Bence tam benlik olmuş; olabildiğince az akrobasi, çok şiddet, vahşet, cinayet!! Nihohaha. :icon_viking:

Bende yok o maalesef. SE çıkmasını beklerken monitöre ekmek banıyorum. :mrgreen:

Eternal beni tav etti ya, ya bir doom oyununda abicim sen niye bana zıplamayı ondan sonra zıpladıktan sonra ileri 3 kere osurtup ilerlemeyi sonra kayaya tutunmayı ondan sonra da kayadan dönüp önümdeki direğe tutunmama oradan dönüp takla atıp atlamamı istiyorsun ya ? hele bir görev vardı uzay gemisinden uzay gemisine atlatıyordu seni, ya anasını avradını diye saydırım oynadığım oldu. Ha ne yaptık ? trainer'ı açtık cayır cayır uça uça takıldık. Öyle başa böyle tarrak yani ''it''oğlu software abicim gücenmeyecen. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz baktim, grafikler filan guzel, frame gen ile ultra nightmare ayarlarda yanilmiyorsam 120-140 fps civari oynayabildim... Daha cok baslarindayim tabii, tutorial misali ilk bolum... Oynanisa pek yorum yapamiyorum henuz... Ama ara videolar vs bayagi guzel bence... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende başladım demin 1. bölüm su gibi aktı gitti oyun dehşet.

Bundan önceki doom mario gibiydi zıp zıp oradan oraya peeh.

Squall tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Doom'u sevmeyen (vurmayın) birisi olarak Gamepass'ten biraz bakayım dedim NVIDIA sürücülerimin güncel olmadığını öğrenmeme vesile oldu. :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Senin kart da güncel değil pek. sen onu helalinden 10 bine ateşle buraya. :thumbs:

Zaten gidecen viyanalara oradan daha güzelini alırsın. Sen eldekileri çıkartmaya bak nakit lazım olur. Tiko para. :zuh:

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

oyun budur ya vur kır parçala. yok bulmaca çöz, yok taktik yap vs ne gerek var ya. önüne geleni vur. aşırı eğlenceli.
optimizasyon felaket derecede iyi bu arada. vram 8gb kullanıyor ki her şey ultra kabus modunda. 3440x1440 ekranda MFG 4X ile 280-320 fps arasında geziniyor. Gsync + Reflex 2 ile hiç bir lag göremedim fena akıcı. 

işlemci sıcaklığım 2 saatlik oyun sürecinde 40 derece yi geçmedi. gpu sıcaklığım ise 55 i hiç geçmedi. 

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, jackjoker said:

oyun budur ya vur kır parçala. yok bulmaca çöz, yok taktik yap vs ne gerek var ya. önüne geleni vur. aşırı eğlenceli.
optimizasyon felaket derecede iyi bu arada. vram 8gb kullanıyor ki her şey ultra kabus modunda. 3440x1440 ekranda MFG 4X ile 280-320 fps arasında geziniyor. Gsync + Reflex 2 ile hiç bir lag göremedim fena akıcı. 

işlemci sıcaklığım 2 saatlik oyun sürecinde 40 derece yi geçmedi. gpu sıcaklığım ise 55 i hiç geçmedi. 

alan wake bu yorumunu beğenmedi :2no:

başkan bana 360 fps oynadığına dair görüntü atmışsın, görmezden geliyorum bak lütfen monitörden memnunum al dedin aldım, şimdi durduk yere 360 hz monitör aldırma bana istirham ediyorlum, lütfen bak lütfen :lol:

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok