Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 19:59 İlk gösterim fragmanı yayınlandı. Görüntüler oyun motoru ile yapılmış, gerçek oynanış görüntüleri kullanılmamış. Eski battlefieldçılar... neredesiniz? Bu başlığı açmak bana mı kaldı? https://www.youtube.com/watch?v=pgNCgJG0vnY Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:51 Valla 2042 faciasından sonra aşırı temkinli yaklaşıyorum bu seriye. 2042'yi preorder vererek almıştım ve rezaletti. Bunu asla preorder vermem fakat Battlefield Labs'dan oynanış videoları sızdırıldı bir kaç aydır. Görünen o ki BF3 BF4 havasını tekrardan yakalamaya çalışıyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 10:30 Hayret, BF'de hikayeye mi önem vermişler? Denilen tek bir şey var: "Remember, no pre-orders" SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 12:49 Battlefield 3 gibisi gelmedi, gelmeyecek CandleGarden, Atrin and omertocarlos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş