Mesaj tarihi: Temmuz 24 İlk gösterim fragmanı yayınlandı. Görüntüler oyun motoru ile yapılmış, gerçek oynanış görüntüleri kullanılmamış. Eski battlefieldçılar... neredesiniz? Bu başlığı açmak bana mı kaldı? https://www.youtube.com/watch?v=pgNCgJG0vnY Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:51 Valla 2042 faciasından sonra aşırı temkinli yaklaşıyorum bu seriye. 2042'yi preorder vererek almıştım ve rezaletti. Bunu asla preorder vermem fakat Battlefield Labs'dan oynanış videoları sızdırıldı bir kaç aydır. Görünen o ki BF3 BF4 havasını tekrardan yakalamaya çalışıyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 10:30 Hayret, BF'de hikayeye mi önem vermişler? Denilen tek bir şey var: "Remember, no pre-orders" SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 12:49 Battlefield 3 gibisi gelmedi, gelmeyecek Atrin, CandleGarden and omertocarlos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 10:51 Şöyle bir pre-alpha oynanış videosu var ama ne kadar doğru bilmiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=RcJ5BGdXQBU Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:48 AdvancedCallofbattledutyfieldblackwarfareops 1908371098237 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 15:58 bana güzel göründü ama open beta falan oynamadan almam... bir de bu işler takım işine geliyor, tanıdık bildik insanlarla 64 vs 64 de tam squad oynamanın keyfi ayrı wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:02 Hakikaten Battlefield'e geç başladım ama takım işi önemli. Bir de sağlam takım olacak ama. Gameplay için demedim, biri şunu yapıyoruz dediğinde harfiyen uygulayacak oyuncular vs lazım. O zaman tadı çıkıyor. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş