Battlefield 6
1 1

Bu konuda 14 mesaj var

Valla 2042 faciasından sonra aşırı temkinli yaklaşıyorum bu seriye. 2042'yi preorder vererek almıştım ve rezaletti. Bunu asla preorder vermem fakat Battlefield Labs'dan oynanış videoları sızdırıldı bir kaç aydır. Görünen o ki BF3 BF4 havasını tekrardan yakalamaya çalışıyorlar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bana güzel göründü ama open beta falan oynamadan almam... bir de bu işler takım işine geliyor, tanıdık bildik insanlarla 64 vs 64 de tam squad oynamanın keyfi ayrı

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten Battlefield'e geç başladım ama takım işi önemli. Bir de sağlam takım olacak ama. Gameplay için demedim, biri şunu yapıyoruz dediğinde harfiyen uygulayacak oyuncular vs lazım. O zaman tadı çıkıyor. 

allreadydead beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Bad Company 2 den beri butun seriyi aldim ve keyifle oynadim, hala da oynuyorum arada, BFV ve BF2042 dahil.

Yeni oyun guzel olacak gibi duruyor. Hic bir oyunu pre-order etmedim henuz, cikinca muhtemelen alirim.

Bence serinin en iyi oyunu Bad Company 2 bu arada. Hatta soyle siralayabilirim: BC2>BF4>BF1>BF3>BFV>2042

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyun eski sistemiyle güzel olacak. Oyunun bu haliyle kötü olmasına sebep olacak tek şey hayvan gibi sistem istemesi, buglar, server durumları vs olacaktır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok