Mesaj tarihi: Temmuz 24 İlk gösterim fragmanı yayınlandı. Görüntüler oyun motoru ile yapılmış, gerçek oynanış görüntüleri kullanılmamış. Eski battlefieldçılar... neredesiniz? Bu başlığı açmak bana mı kaldı? https://www.youtube.com/watch?v=pgNCgJG0vnY Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25 Valla 2042 faciasından sonra aşırı temkinli yaklaşıyorum bu seriye. 2042'yi preorder vererek almıştım ve rezaletti. Bunu asla preorder vermem fakat Battlefield Labs'dan oynanış videoları sızdırıldı bir kaç aydır. Görünen o ki BF3 BF4 havasını tekrardan yakalamaya çalışıyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25 Hayret, BF'de hikayeye mi önem vermişler? Denilen tek bir şey var: "Remember, no pre-orders" SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25 Battlefield 3 gibisi gelmedi, gelmeyecek Atrin, omertocarlos, rammstein and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28 Şöyle bir pre-alpha oynanış videosu var ama ne kadar doğru bilmiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=RcJ5BGdXQBU Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28 AdvancedCallofbattledutyfieldblackwarfareops 1908371098237 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28 bana güzel göründü ama open beta falan oynamadan almam... bir de bu işler takım işine geliyor, tanıdık bildik insanlarla 64 vs 64 de tam squad oynamanın keyfi ayrı wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28 Hakikaten Battlefield'e geç başladım ama takım işi önemli. Bir de sağlam takım olacak ama. Gameplay için demedim, biri şunu yapıyoruz dediğinde harfiyen uygulayacak oyuncular vs lazım. O zaman tadı çıkıyor. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 20:26 (düzenlendi) Battlefield 6 Combat, Classes & Destruction Battlefield 6 Maps, Modes & Portal Battlefield 6 Official Multiplayer Gameplay Trailer Perşembe günü saat 20:32 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 21:17 Ben de Bad Company 2 den beri butun seriyi aldim ve keyifle oynadim, hala da oynuyorum arada, BFV ve BF2042 dahil. Yeni oyun guzel olacak gibi duruyor. Hic bir oyunu pre-order etmedim henuz, cikinca muhtemelen alirim. Bence serinin en iyi oyunu Bad Company 2 bu arada. Hatta soyle siralayabilirim: BC2>BF4>BF1>BF3>BFV>2042 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 06:49 Ya preorder vermeyeceğim dedim de bu yeni yayınlanan videolardan sonra çok gaza geldim. preorder etmem ama oyun güzel olacak gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:34 Bence oyun eski sistemiyle güzel olacak. Oyunun bu haliyle kötü olmasına sebep olacak tek şey hayvan gibi sistem istemesi, buglar, server durumları vs olacaktır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 01:12 (düzenlendi) 133.49 CAD perorder yap diye uyari geldi. He oldu aq. abi yandik valla bu herifler boyle preorder yaparsa gta6 icin rahat 200 icin ister. https://ibb.co/p6k4y6tk Cumartesi günü saat 01:18 Chronos tarafından düzenlendi url added Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 08:43 (düzenlendi) Battlefield 6 Multiplayer | Engineer Repairing & Gunning Tank! First Engineer Gameplay Reveal 51 dakika gameplay Cumartesi günü saat 08:57 wazzap tarafından düzenlendi allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş