bana yatak lazım yatak
0

Bu konuda 10 mesaj var

bana yatak lazım yatak. en iyisi nedir? niyedir? nasıldır? neye bakmak gerekir? visco yataklarda seks iyi olmuyormuş yaylılar gibi vs vs. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın zamanda bu yoldan geçmiş biri olarak, yatak dünyası resmen dipsiz kuyu. Her araştırdığınızda acaba diyecek bir çok alternatif çıkıyor. Kafanızın yattığı bir modeli (beğenmediğinizde iade edilebilir) alıp geçin. 3 gün 5 gün denemekle de olacak bir durum değil min. 45 gün bi alışma süresi oluyor.

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Paket yaylı olup üst yüzeyinde ince (3-5cm) bir viscon tabakası olan yataklar en mantıklı bence. Yüzeyi sırf yaylılar gibi fazla sert olmayıp kol bacak uyuşması vs. yapmıyorlar. Ama sırf viscon şilte gibi içine gömülüp terletmiyorlarda. Best of both worlds. Seks için su yatağı denenebilir; hem patlatırsan onun şokuyla adrenalin ve macera üstüne macera. :lol:

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Full visco yatakta seks keyif vermiyor. En iyisi yay üstü ince visco modeller. Yatak sert olursa üzerine her zaman visco şilte eklenebilir. Biz 10 yıllık yaylı yatağımızın sert olduğuna kanaat getirince (yaşlandıkça popomuz daha yumuşak yatak aradı sanırım:lol:) böyle bir şilte alıp serdik mis gibi oldu. O da zamanla eziliyor ama yatak değiştirmekten iyidir.

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin deneyip al, git uzan yataklara. Ben inceleme, yorum vb. baya bakıp bir tanede karar kılmıştım. Ama sonra gittim o yatağa yattım, beğenmedim. 8-10 yatağa yatıp en beğendiğimi almıştım.

jackjoker and MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

başkan ben evlenirken Tempur'un o zamanki en üst serisini almıştım.

biliyorsun işim gereği yüzlerce farklı otelde kaldım, lüks otellerde de visco katmanlı yataklarda yattım, tempur ayrı bir boyut ama tavsiye etmeyeceğim.

alışınca tempur'a normal yaylı bir yatakta sırtına kaç yay batıyor sayabiliyorsun.

tempurdaki visco malzemenin olayı, nerde temas daha fazla, sıcaklık daha yüksek ise o nokta daha çok içe gömülüyor. 

serin bir yatak odası için ideal ama yaz sıcağında, klima bünyesine dokunan ve uyurken klima çalıştırmayan biriysen, daha fazla gömülüyorsun yatağa ve terliyorsun. Bunu daha sonradan serin tutan alezler ile çözdük ama bu yöntemi keşfedene kadar, özellikle çok sıcak geçen yaz gecelerinde rahat olmuyordu.

seks açısından da üstünde sevişmesi daha çok efor sarfettiren türden bir yatak, fiziksel kondisyonu iyi olan biri için çok büyük sıkıntı değil ama kilolu bireyler gömülüp kalacağı için keyif vermeyebilir.

ben sana direkt serta majesty (ya da çıktıysa daha üstü bir model) bak derim. bir kaç sene önce tempur'u değiştirmeye niyetlenince araştırdım, yani alınabilecek en iyi yaylı yatak, sen de detaylı araştırınca göreceksin zaten.

ps: yatsan şuan 100 gün deneme süresi veriyor serta yataklar için. gara cuma indirimleri de yapıyor yatsan, değerlendir.

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Serta Perfect Sleeper Pacific Wind Visco Jel&Lateks Yatak

Bu yatağı beğendim. Beğendiğim gün, 4 Ekim 2025, fiyatı 17.950 TL’ydi. 5 Ekim 2025’te ise 21.950 TL’ye zam yapılmış.

Yatsan’ı aradım: “Bir günde nasıl bu kadar zam yapabildiniz?” dedim. “Her ayın 5’inde bazı ürünlere otomatik zam yaparız,” dediler. “Eski fiyattan verirseniz hemen gelip alıyorum,” dedim.
“Hayır, eski fiyattan veremeyiz. Şu anki fiyattan verebiliriz,” cevabı geldi. Sonrasında “Tamam, keyfiniz bilir,” diyerek kapattım.

Akşam geri aradılar: “Şimdi görüştük ve size eski fiyattan verebileceğiz,” dediler. Ben gurur yaptım ve başka bir markayla anlaştım; “Gerek kalmadı, hadi güle güle,” diyerek kapattım telefonu. Aslında yalan söyledim — anlaştığım marka/model yoktu. Bunu, nasıl müşteri kaybettiklerini amirlerinin telefon kayıtlarından görsünler diye yaptım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok