Mesaj tarihi: Salı günü saat 14:53 ghost of tsushima kadar yorucu oyun oynamadim. uyduruk hikayeleri kovala, mogol oldur, adalarda don dur, malzeme topla, ust bas toparla. Open world tamam hepimiz seviyoruz ama rdr2’dan 2 yil sonra cikartmissin oyunu biraz ders al be kardesim. Stance degistirme, kilic dovusu zevk vermese cekilir oyun degil. GTAO’da alinacak sey kalmadi, Rdr2 onlinea donecegim galiba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 19:41 Fallout 4. Neredeyse 10 yil once almisitim oyunu, ilk denememde %25 de falan birakmisim. 2024 Agustos da yeni bir start verdim, su anda saniyorum %90'a falan geldim, bu defa bitiricem gibi Yavas gidiyor hafta sonundan hafta sonuna oynayabiliyorum. Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:09 11 hours ago, MonkeyBusiness said: hafta sonundan hafta sonuna oynayabiliyorum. yetiskin hayatin özeti Definitive and MonkeyBusiness beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 20:24 On 4/29/2025 at 3:08 PM, Squall said: South of Midnight a başladım dün 2.5 saat oynamışım zaman nasıl geçti anlamadım. Oyunun sanatsal tasarımı çok başarılı. Bu arada oyuna sanat adına olsa gerek grafiklere özellik olarak stuttering modu koymuşlar ayarlardan kapatırsanız düzeliyor.. Ben de bir bakayım diye indirip oyuna girdim, hakikaten çok sarıyor. Bitirdim rahatladım hatta. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce (düzenlendi) RDR2 disc edition fiyati cok iyiydi, dayanamadim aldim bugun. Xbox’ta bitirmistim, bir kere de PS5’te bitirecegim. 🫡 Online’i 2019’da pek parlak degildi, umarim toparlamislardir. 😅 edt. Xbox one’daki online karakteri ps5’ta gormedi, sifirdan basladim. Arap atlarim yalan oldu. fu blizzard. 🤬 17 dakika önce Chronos tarafından düzenlendi Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş