Mesaj tarihi: Mayıs 6 ghost of tsushima kadar yorucu oyun oynamadim. uyduruk hikayeleri kovala, mogol oldur, adalarda don dur, malzeme topla, ust bas toparla. Open world tamam hepimiz seviyoruz ama rdr2’dan 2 yil sonra cikartmissin oyunu biraz ders al be kardesim. Stance degistirme, kilic dovusu zevk vermese cekilir oyun degil. GTAO’da alinacak sey kalmadi, Rdr2 onlinea donecegim galiba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 8 Fallout 4. Neredeyse 10 yil once almisitim oyunu, ilk denememde %25 de falan birakmisim. 2024 Agustos da yeni bir start verdim, su anda saniyorum %90'a falan geldim, bu defa bitiricem gibi Yavas gidiyor hafta sonundan hafta sonuna oynayabiliyorum. Chronos and Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9 11 hours ago, MonkeyBusiness said: hafta sonundan hafta sonuna oynayabiliyorum. yetiskin hayatin özeti Definitive, MonkeyBusiness and Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 9 On 4/29/2025 at 3:08 PM, Squall said: South of Midnight a başladım dün 2.5 saat oynamışım zaman nasıl geçti anlamadım. Oyunun sanatsal tasarımı çok başarılı. Bu arada oyuna sanat adına olsa gerek grafiklere özellik olarak stuttering modu koymuşlar ayarlardan kapatırsanız düzeliyor.. Ben de bir bakayım diye indirip oyuna girdim, hakikaten çok sarıyor. Bitirdim rahatladım hatta. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11 (düzenlendi) RDR2 disc edition fiyati cok iyiydi, dayanamadim aldim bugun. Xbox’ta bitirmistim, bir kere de PS5’te bitirecegim. 🫡 Online’i 2019’da pek parlak degildi, umarim toparlamislardir. 😅 edt. Xbox one’daki online karakteri ps5’ta gormedi, sifirdan basladim. Arap atlarim yalan oldu. fu blizzard. 🤬 Mayıs 11 Chronos tarafından düzenlendi Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 17:33 Arkadas yine Zelda zehri akiyor kanimda... Onca oyun var oynanacak, actim yine CEMU'dan BOTW oynuyorum... Inanilmaz bir oyun ya... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 19:28 1 hour ago, JardeL said: Arkadas yine Zelda zehri akiyor kanimda... Onca oyun var oynanacak, actim yine CEMU'dan BOTW oynuyorum... Inanilmaz bir oyun ya... benden beter durumda olanlar da varmış insan utanır imzanda yazan sistem ile emülatörden oyun oynamaya... ben hiç değilse GTA5 Story baştan oynuyorum sadece. JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 19:59 Cok guzel napiim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 20:03 God of War. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 20:28 Clair Obscur: Expedition 33 Hayatında Final Fantasy VII ya da Chrono Trigger oynamış herkes oynamalı. Diğerleri de en aızndan bir bakmalı. Gerçekten çok iyi oyun. Henüz başlardayım, bitirince fikrim değişirse yine yazarım ama zannetmiyorum, direkt sanat eseri tadında olmuş, müzikler olsun grafikler olsun, harika. Zaten klasik müzik severim, senfonik metal dinleyicisiyim, belki ondan da çok iyi geldi bana. Kahrolası fvansızlav çok iyi yapmış. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 06:41 10 hours ago, Peregrine said: Clair Obscur: Expedition 33 Hayatında Final Fantasy VII ya da Chrono Trigger oynamış herkes oynamalı. Diğerleri de en aızndan bir bakmalı. Gerçekten çok iyi oyun. Henüz başlardayım, bitirince fikrim değişirse yine yazarım ama zannetmiyorum, direkt sanat eseri tadında olmuş, müzikler olsun grafikler olsun, harika. Zaten klasik müzik severim, senfonik metal dinleyicisiyim, belki ondan da çok iyi geldi bana. Kahrolası fvansızlav çok iyi yapmış. Çok methediyorlardı, bu yorumu da okuyunca denemek kaçınılmaz oldu artık. Tarzı bana uzak ama değişik birşeylere da hayır diyemeyeceğim, özellikle bu kadar tavsiye edilince Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 02:39 On 5/9/2025 at 23:24, Peregrine said: Ben de bir bakayım diye indirip oyuna girdim, hakikaten çok sarıyor. Bitirdim rahatladım hatta. Bende bitirip dooma başladım tadı damağımda kaldı çok tatlı bir oyundu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:24 (düzenlendi) Turn-based combat sevemedim ben. Civilization vs hariç. The Witcher 3: Wild Hunt — 10th Anniversary Trailer Pazartesi günü saat 11:22 wazzap tarafından düzenlendi CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 13:02 On 2025-05-08 at 14:41, MonkeyBusiness said: Fallout 4. Neredeyse 10 yil once almisitim oyunu, ilk denememde %25 de falan birakmisim. 2024 Agustos da yeni bir start verdim, su anda saniyorum %90'a falan geldim, bu defa bitiricem gibi Yavas gidiyor hafta sonundan hafta sonuna oynayabiliyorum. Tarzini sevdim ben Fallout 4’un. Half life havasi var, ozellikle bunkerin icinde. Belki de oyun eski biraz, tum donem oyunlari benzerdir bilemiyorum. Fiyati da makul, eger henuz oynamadiysaniz kutuphanenize ekleyin mutlaka. https://store.playstation.com/en-ca/concept/201511 Ayrica Fallout Shelter PS storeda ucretsiz. https://store.playstation.com/en-ca/product/UP1003-CUSA11772_00-FALLOUTSHELTER00 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş