Mesaj tarihi: Mayıs 27 PS Plus’tan gelen oyunlar ayri, indirimde gorup ac gibi aldiklarim ayri bekliyor. Free to play zaten baska hikaye, onlarca guzel oyun var bekleyen. Ben PS5 alali yalnizca birkac ay oldu boyleysem sizleri dusunemiyorum valla. Keske iki omrumuz olsa da ikincisiyle sadece oyun oynayabilsek. 😁 Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:09 On 5/25/2025 at 0:48 PM, Squall said: Doom dan sonra meşhur Expedition 33 e başladım. Gamepass de oynayacağım 3. şaheser bu olacak. 2 saat geçmiş ne oldu anlamadım oyun değil sanat eseri hele müzikleri inanılmaz. Parry olayı can sıkıcı gibi ama durun bakalım. bende dün başladım. 2025 GOTY bence. Müzikler atmosfer aşırı iyi. Müziklerin iyi olduğunu başka yerlerdende okumuştum ama içimden ne kadar iyi olabilir ki demiştim fakat aşırı iyi parry dodge olayı biraz sinir bozucu ama bu tarz hikayesi de merak ettiren bir oyun oynamayalı uzun zaman olmuş. çok iyi geldi poe2'den sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:13 Valla ben 5-6 tane mod koydum çok güzel oldu parry penceresinide modla arttırdım (hala zor xD ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:56 (düzenlendi) 43 minutes ago, Squall said: Valla ben 5-6 tane mod koydum çok güzel oldu parry penceresinide modla arttırdım (hala zor xD ) Hocam bu kadar mod falan uğraşana kadar easy ya da story mi en kolayı neyse onda oynasana oyunu. Yine savaşlarda yeniliyorsan yap tabi ama belki gamepad gecikmesiyle ilgili de olabilir, kablosuz bağlıyorsan bir data kablosuyla bağlayıp deneyebilirsin. Edit: Yukarıdaki dediklerim kurtarmazsa ben bolca heal basıyorum. Pazar günü saat 11:57 Peregrine tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 12:05 4 dakika önce, Peregrine said: Hocam bu kadar mod falan uğraşana kadar easy ya da story mi en kolayı neyse onda oynasana oyunu. Yine savaşlarda yeniliyorsan yap tabi ama belki gamepad gecikmesiyle ilgili de olabilir, kablosuz bağlıyorsan bir data kablosuyla bağlayıp deneyebilirsin. Edit: Yukarıdaki dediklerim kurtarmazsa ben bolca heal basıyorum. Herşeyim kablosuz o yüzden olabilir evet yani gamepadi bırak klavyeyle oyna desen onlarda kablosuz Çok umurumdada değil açıkçası modları uygulamak çok basit. Oyunun gameplayi bence bozuk açıkçası hee diğer açılardan sanat eseri o başka. GOTY konusuna gelirsek bence zor.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 19:34 Doom (2016) bitti. A Plague Tale'e başlayacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 20:19 Doom 2016 güzel oyun. A Plague Tale başlamıştım zamanında ama çok baydı bıraktım, üç ay geri dönemeyince unistall ettim gitti. Dark Ages SE çıksa da oynasak (21 gün oldu, gözüm yollarda. ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:18 9 hours ago, Peregrine said: Doom 2016 güzel oyun. Sağa sola sıka sıka gezmek için güzel ama ne hikaye var, ne bir şey. Herkesin oyundan beklediği farklı tabi. Doom oynayan da sonuçta hikayesi için oynamıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:36 Expeditionda 15. saati devirdim. Şurası kesinki oynadıkça oyuna aşık oluyorsun. Karakterler olsun atmosfer manzaralar seslendirme herşeyde bir kalite var oyunda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:05 Dune: Awakening birazdan açılacak, bakalım o kadar hipe'ın karşılığını verecek mi... Eğer beğenirsen uzun süre başka bir şey oynamam sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:12 (düzenlendi) Pentium 3 500, i440BX, GeForce256 DDR sistemde Quake 3 Arena oynuyorum dün 14:13 Najaz tarafından düzenlendi wazzap, Altan Yoklar and infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:33 2 hours ago, Najaz said: Quake 3 Arena vakti zamaninda q3dm17'de LAN üzerinde arkadaslarla oynarken ilk kez q3 oynayan arkadasin midesinin bulanmasi aklima geldi simdi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce 3 saat önce, Najaz said: Pentium 3 500, i440BX, GeForce256 DDR sistemde Quake 3 Arena oynuyorum İnternet kafede lan parti yapardık. Hey gidi günler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş