Star Wars VII: The Force Awakens
2 2

Bu konuda 152 mesaj var

Bunun nasıl konusu olmaz ya ? :D

Trailer'lara göre kendi spekülasyonlarımı yazacaktım, baktım konusu yok. İnanılmaz :D

şıpoylırs ! Ama filmle değil EU (expanded universe). EU okurum diyorsanız bunu atlayın ;)

Reveal hidden contents

Bunlar film

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmin ismini gordukce aklima belki de milyonlarca insanin Episode 7 olacak/olmayacak tartismalarina harcadigi bos zaman geliyor direkt. Oysaki Lucas ne kadar da kesindi "sadece 6 film" olacak konusunda...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/3/2015 at 14:28, Tumer said:

simdi de satmasam 7.yi ben yapacaktim diyor. Buyuk konusmamak lazim su hayatta.

2. üçlemeyi bile yaparken çok yıprandığını ve aslında kendisi ve sağlığı açısından baktığında yapmaması gerektiğini defalarca söyledi Lucas. Yeni bir üçlemenin daha çekilmesi, LucasFilm ve Star Wars hakları kendisindeyken, bu işi başkasına bırakmayacağı için mümkün olmayacaktı. Öldükten sonra belki olabilirdi. Onun da yerine başkası geçince fanların ne büyüklükte bir tepki vereceğini kestirmek mümkün değildi. Hayattayken eserini birine emanet etmeliydi.

Disney'e satmasının nedeni de tam olarak bu;  bu evrenin kendisiyle ölmesini de istemiyordu. Ama aynı zamanda geçelim filmi yönetmeyi, en tepeden bütün olayı yönetmeyi bile istemiyordu ve bunu dile getirmekten çekinmiyordu. Bu ikilemden kurtarmak adına çocuğu olarak gördüğü Star Wars'ı, güvendiği Disney'e emanet etme yoluna gitti. İyi mi etti, önümüzdeki 5 yılda göreceğiz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisi icin cok iyi etti, yemedigi laf kalmadi ikinci ucleme yuzunden ne gerek var. En azindan simdi patlarsa herkesin anlasabilecegi bir laf var "Bi George Lucas degil ne yapsin".

iyi veya kotu her turlu izleyecek herkes, altin madeni SW :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni nesillere sw yi asılamak için en kökten baslayıp clone wars u disneye cartoon olarak yaptırması zaten hem süper zekice birşeydi hem de disneyi tecrübe etmesine olanak sağladı lucas amcanın..

Bu yeni film cok cok iyi olmasa bile 77de baslayan bu seriyi 9 yasındaki kuzenim bile biliosa disney hareketiyle 2-0 önde demektir SW..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Filmden cikip simdi eve geldim. Bence guzel bir filmdi. Disney o kadarda kotu bir is cikarmamis. Muzikler zayif geldi bana oda Imperial March olmadigi icin olabilir. 6 dan sonra gorsel (filmin icindeki teknoloji olarak) olarak iyi baglamislar. 1-2-3 fazla teknolojikti ki bence guzeldi. Bu film 6 dan parcalar da vardi yeniliklerde vardi "teknoloji" konusunda.

Han Solo ve Leia yi tekrar gormek oldukca guzeldi. Duygulandim desem abartmam sanirim.

Kylo Ren hakkinda birsey yazmiyim. Ne yazsam spoiler olur. Telefondan simdi spoiler ekleyemedim. Kisaca ben begendim. Seriyi sevenler disneye kil olup gitmemezlik yapmasin bence.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

JJ Abrahms yönetecek dendiğinde tüylerim diken diken olmuştu. Star Trek'in içine ettiği gibi bunu da top edecek diye çok korkmuştum.

Empire Strikes Back'in senaristinin kadroda olması beni tekrar umutlandırmıştı.

Film güzel. Film ÇOK güzel. Öyle böyle değil. Belki bunun sebebi benim bekletilerimin JJ ve EP 1 yüzünden yerlerde gezmesi olabilir. Ama.. neyse, gidin mutlaka izleyin :)

Bağımsız bir Film olarak 8.5/10

SW serisinin devamı olarak; 12/10

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yav İmax'a gidecektim ben Cumartesi gününe ama bazı şerefsizler yüzünden bu akşam gideceğim gibi duruyor. Büyük puntoyla foruma başlık açmış herif Spoiler için herkes okusun diye. Anasına sövdürmeyi çok seviyor herhalde. :icon_crash:  (turuncu forum)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@Deathknight valla mantıklı esasında ama ben bekleyemedim. Bizim seansta han solo yu görünce lightsaberlarını açanlar falan vardı. Bir anda salon aydınlanıyordu.

CİDDİ ANLAMDA SPOİLER VAR AÇMAYIN İZLEMEDİYSENİZ.

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlk salı bile gitmek bazen mantıksızlaşıyor zaten böle ilgi gören filmlerde. Müthiş bi uğultu, çıtırtı, pıtırtı, gülüşler vs oluyor böyle durumlarda. Yapcak bişi yok tabi çıkınca oturup filmi sakin kafayla izlemek gerekiyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cuma 21.30 ya da Cumartesi 24.00 seansı düşünüyorum. Zamanında LOTR'a salon kapattıydık, burda gidecek adam bulamıyorum, üzücü resmen...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/17/2015 at 09:57, Deathknight said:

İlk günden kalabalığı çekemicem, haftaya salı hem ucuz yollu izlerim kipada :D

+1 giderim 1-2 haftaya, hiç çekilmez ilk hafta :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
2 2

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok