Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:26 21 dakika önce, Altan Yoklar said: Duvara sabitlenmemiş , yanlış Paketten duvara sabitleme aparatı da çıkıyor ama üşendim valla Bu arada ilk retrobright denememin sonucu şöyle oldu: Bilirsin ne kadar görmek isterdim, Beyazlar içinde seni öylece… Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 07:05 Tam beğenecektim, bir baktım sol alttaki Windows tuşu yok snc-tr, wazzap and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 13:36 İşe yarayan bir tuş değil nasılsa. Bence güzel Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 16:19 9 hours ago, stardust said: Tam beğenecektim, bir baktım sol alttaki Windows tuşu yok Aynen kaptanın dediği gibi. Şu şekilde asla beğenilmez yani. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 16:20 Zamanında ergonomik diye satılıp en ergonomik olmayan 2.klavyedir bu benim için. Space tuşu direkt bozuluyordu. Sol elle space kullanımı alışkanlığı varsa sol, sağ elle kullanıyorsa sağ taraf çöküp takılıyordu. Evdeki bozulunca babamın ofistekini alıp getirmiştim o da bozulmuştu.. Ama en beteri ve benim için kötülük birincisi Sculpt.. Bundan daha kötü bir ergonomi hayatımda A4'lerde bile görmedim. Bir de über ergonomi adıyla satılıyor.. Elini koyarsın parmak uçların klavyenin üstünden taşar, numpad'i koyarsın mouse uzakta kalır falan.. Tam komedi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 18:34 2 saat önce, NoFlyZone said: Evdeki bozulunca babamın ofistekini alıp getirmiştim o da bozulmuştu.. Bozulanlar duruyor mu? Duruyorsa 1 adet Findows tuşu rica edeyim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:34 On 19.04.2025 at 17:53, stardust said: stok yok, nerelere baktım. burdan da 2. el aldım zaten. tek tük kalan sıfırı 20 bin üstü fiyatlara satmaya çalışıyorlar. gerçekten AM4 sistemi oyuncu açısından kurtaran bir işlemci. @T800 nasıl olsa sistemi bozar, ondaki 5800x3D bana düşer diye bekledim bu güne kadar ama rtx 5080 gibi bir ekran kartını da düz 5800x'e emanet etmek olmazdı. çok bir fark olmayacak aslında ama hazır bilgisayarı sökmüşken işlemci de bir değişsin, termal macun tazelensin dedim. en önemli etken ise yazdığım gibi stabil çalışan AM4 sistem varken, AM5 ayrı risk, 9800x3D ayrı risk, ramlerim güzel şimdi git ddr5 araştır falan gözümde büyüdü. 2 sene daha götürür 2027'e taşır beni bu sistem hayırlısıyla... Benim 5800X3D Hollanda’da kendisi. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:45 8 minutes ago, T800 said: Benim 5800X3D Hollanda’da kendisi. Tolga abi bize işlemciden çok sen lazımsın yahu. Nerelerdesin, uğra arada foruma. Sinirini bozacak bizden başka çocuklar mı buldun gavur ellerde jackjoker and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 22 saat önce 12 saat önce, Najaz said: Bozulanlar duruyor mu? Duruyorsa 1 adet Findows tuşu rica edeyim yok maalesef ya kaç yıl oldu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş