En son aldıklarınız
11 11

Bu konuda 5.969 mesaj var

50 minutes ago, Erwin said:

Geçen gün gördüm bu modeli, fiyatına göre gayet ilgi çekici duruyor. Gözüm gibi baktığım ama garantisinin bitmesinden 1 ay sonra patır patır dökülmeye başlayan Dyson v15'ten sonra ilgi alanıma girecek gibi. Kısa bi deneyim bekleriz. :icon_dance:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, SEP said:

Gözüm gibi baktığım ama garantisinin bitmesinden 1 ay sonra patır patır dökülmeye başlayan Dyson v15'ten sonra

Türk beyaz yakalısı için Dyson Hacc ibadeti ise, diğerleri ancak Umre ziyareti olur. Farz olandan şaşmamak lazım :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, SEP said:

Geçen gün gördüm bu modeli, fiyatına göre gayet ilgi çekici duruyor. Gözüm gibi baktığım ama garantisinin bitmesinden 1 ay sonra patır patır dökülmeye başlayan Dyson v15'ten sonra ilgi alanıma girecek gibi. Kısa bi deneyim bekleriz. :icon_dance:

Toz toplama hanesi büyük rahatlık, 1 hafta falan süpürür sonra temizlersiniz hazneyi. Hazne olayı ayrıca asma aparatı montajı vsden kurtarıyor sizi. Bir nevi dock station gibi gayet güzel ve şık. 

Başlığında ıvır zıvır yapışıp kalmıyor o güzel. Çekim modu gayet iyi en turbo modda baya baya halıya yapışıyor. Yanında verilen başlıklar da gayet yeterli, şu an kampanyada turbo başlık da hediye. Özetle 15.000'lik makineyi 11'e alıyorsunuz. Şu anda Greenote vs 2 sene önce 1500 e satılan Çin malı makineler 8-9 binlere gelmişken bu fiyata acayip iyi bir makine.

Malzeme kalitesi de baya iyi ekleyeyim. 

Erwin tarafından düzenlendi
SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
54 minutes ago, Najaz said:

Türk beyaz yakalısı için Dyson Hacc ibadeti ise, diğerleri ancak Umre ziyareti olur. Farz olandan şaşmamak lazım :D 

Olmaz olsun öyle farz, günaha bile girmeyi tercih ediyor insan. Dyson denen şeyin ne malzemesi kaliteli, ne servisi düzgün çalışıyor, ne yedek parçası uygun. Her şekilde aşırı pahalı ve sosyal medya ünlülerine para akıtıp mal sattırıyolar işte.

Haftasonu halı başlığının tekeri başlığa bağlandığı yerden kırıldı. Gugıl hazretlerine Dyson kırık teker yazınca yüzlerce şikayet çıkıyor ve hepsinin (ilginç şekilde) aynı yerden kırılmış olması acayip (belli ki tasarım hatası). Geçen hafta da lazer başlığın altındaki peluş şeritler yerinden çıktı (daha önce de çıkmıştı ama bi şekilde yapıştırıp halletmiştim). Aletin garantisi biteli 2-3 ay oluyor, haliyle geri de gönderemiyosun. Mecburen aliexpress, Temu gibi yerlerden bi şekilde malzeme arıyosun. Bi kırık teker, bi peluş şerit için de bütün başlıkları değiştirip 4-5bin verecek halim yok. Kısacası Dyson'a kafam girsin... :mrgreen:

Not: Bi de şimdi saç düzleştiricisi tantanası çıktı, kovuşturmak için canla başla mücadele veriyorum. Evlenmeyin...

SEP tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Shark bu ürün seçenekleriyle Pazarı bayağı bir sallar gibime geliyor. Shaker'ı da acayip güzel bu arada hayvani buz parçalarını kırıyor ediyor.

Bizim influencer tayfa daha blender/dondurma makinesini falan keşfetmedi daha durun. :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, wazzap said:

Adamlar saklama gözlerini para ile mi satıyorlar? Nedir bu orta konsol tepsisi?

Ozellikle on saklama bolmesi genis ve cok derin, kol dayamadan yere kadar, birkac tane 1.5 litre su sigiyor o derece... O kadar derin de her zaman kullanisli olmuyor... Kol dayamanin alti da derinlemesine gidiyor, alta ivir zivir koyarim, raflari ustune koyar gundelik kullandigim cuzdan, gunes gozlugu, anahtar vb. gibi seyleri koyarim diye aliyorum... 

Aratinca su video denk geldi, gozukuyor derinlik; [ https://youtu.be/z7y2bEGDIuM?si=s_qEk5uA0L95pD4g&t=2482 ]...

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Honda Civic 1.5 Vtec Turbo aracım için özel olarak custom downpipe ve frontpipe siparişim geldi. özel olarak benim araç için yaptırdım. downpipe'ı da amyant sargı ile de saracağız ki ısıyı dağıtmasın. 
Projem devam ediyor. bununla beraber stage 2 aşamasına da gelmiş oluyoruz. 

WhatsApp Image 2025-08-06 at 11.37.57.jpeg

Chronos, wazzap, T800 and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, T800 said:

Yazılım da gerekecek değil mi downpipe sonrası ?

zaten şuan stage 1 yazılımı yüklü. downpipe sonrası yazılım revizyonu zorunlu. boost kontrolü ve hava-yakıt karışımı (AFR) optimizasyonu için yazılım revize edilecek. stage 2 ye çıkacak yani. 
zaten daha üstüne çıkmayı planlamıyorum. bundan sonrası hbyrid turbo işine giriyor ki onlara gerek yok. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Haziran gibi Bükreş’e gitmiştim arabayla orada baya yüksek oktan benzin çeşitleri vardı bizde sadece 95 oktan. 

Oktan arttırmak için de etanol müdahalesi mi gerekiyor bizde ayrıca ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 dakika önce, T800 said:

Haziran gibi Bükreş’e gitmiştim arabayla orada baya yüksek oktan benzin çeşitleri vardı bizde sadece 95 oktan. 

Oktan arttırmak için de etanol müdahalesi mi gerekiyor bizde ayrıca ?

ethenol kitleri var. aslında her motor ethenol ile çalışacak şekilde dizayn ediliyor. hatta faydası da çok. özellikle soğutma için ethenol bayağı faydalı. ama bunun aşındırma etkisi kullanacağın orana göre değişir. bu yüzden ethenol kitleri var. daha yüksek oranda ethenolü tolere edebiliyor yanma durumunda. 
avrupa birliğinin kabul ettiği bir sınır var. türkiye de bu sınır en minimal düzeyde tutuluyor. ülkelere göre değişir ama bu. bazı ülkelerde ethenol oranı yüksek benzinler mevcut. bu da direkt olarak oktana etki ediyor. 

yani ethenol oranı ne kadar fazlaysa o benzinin oktan değeri de o kadar yüksek oluyor. 

jackjoker tarafından düzenlendi
T800 beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 saat önce, jackjoker said:

Honda Civic 1.5 Vtec Turbo aracım için özel olarak custom downpipe ve frontpipe siparişim geldi. özel olarak benim araç için yaptırdım. downpipe'ı da amyant sargı ile de saracağız ki ısıyı dağıtmasın. 
Projem devam ediyor. bununla beraber stage 2 aşamasına da gelmiş oluyoruz. 

WhatsApp Image 2025-08-06 at 11.37.57.jpeg

Bende de 1.5 Civic var ama hic gozum yemiyor bu gibi saglam islere. Spoiler takayim diyorum, HPD en guzeli bence ama takanlar arka gorusu cok engelliyor diyor. Geri donusu de yok takinca, vazgectim o yuzden. Rear diffuser takabilirim belki durumlari duzeltince, cok para abi $350 ne Allah askina.

Chronos tarafından düzenlendi
url fix

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
11 11

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok