Mesaj tarihi: Ağustos 20 On 05.08.2025 at 16:13, JardeL said: Bu sefer TEMU yerine orijinalden gideyim dedim... Camurluk yerine hava filtresi gondermisler... Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 17:24 Bosch buzdolabı aldım Bosch KGN76CIE0N. . https://www.bosch-home.com.tr/tr/product/buzdolaplari-derin-dondurucular/buzdolaplari/alttan-donduruculu-buzdolaplari/KGN76CIE0N Kendi sitesinde 67.750 tl ( 9.740 liralık su sebili hediyeli RDW1276 ). Hepsiburada, trendyol ,n11... gibi yerlerde en düşük 45.000 lira civarında. Bayisinden peşin 50.000 liraya aldım , sebil yok tabi. Buzdolabı stokta vardı ertesi gün servis getirdi. Henüz çalıştırdık nedir ne değildir daha bilmiyorum. Omfs, JardeL, Mono and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 21:17 (düzenlendi) Tesla Mobile Connector; araci 220v prizden sarj edebilmek icin… Cumartesi günü saat 12:30 JardeL tarafından düzenlendi Squall, escape, Mono and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce On 8/30/2025 at 0:17 AM, JardeL said: Tesla Mobile Connector; araci 220v prizden sarj edebilmek icin… Bu sene korkudan yazlıkta kullanamadım bunu, yazlığın elektrik hattı nedir bilemediğim için çekindim. Durduk yere evi yakmayalım:) Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce (düzenlendi) 3 saat önce, escape said: Bu sene korkudan yazlıkta kullanamadım bunu, yazlığın elektrik hattı nedir bilemediğim için çekindim. Durduk yere evi yakmayalım:) Sikinti cikacagini sanmiyorum ya, hat sikintiliysa uygulamada uyari veriyor sarj hizi azaldi vs. diye, Amper degerini azaltinca sorunsuz sarj ediyor... Bunda denemedim ama arcelik wallbox'ta boyle bir durum yasamistim... Bunun en buyuk problemi calinma problemi olabilir... 11 saat önce JardeL tarafından düzenlendi escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş