Cyberpunk 2077
1 1

Bu konuda 778 mesaj var

Aynen ben de motorla geziyorum ama yine o da klavye ile pek olmuyor; motora binince Xbox 360 controller 'ı alıyorum elime, analog stick ile sorun kalmıyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

sürüş dinamiklerinde aslında problem şu; sürüş analog kontrollere göre optimize. yani herhangi bir sim oyununu alıp klavyeyle oynamak gibi oluyor.. yani olmuyor, oynanmıyor :D çünkü klavyede gaza ve frene ya %100 ya %0 basıyorsunuz, araç buna göre abuk tepkiler veriyor. tabiiki bu yoldan değil NFS yolundan gidip işi biraz daha arcade yapabilirlerdi. Böylece 200le biraz da tozutarak, kaydırarak viraj dönebilirdik.. Hiç bir şey doğru düzgün implente edilmemişken belliki bunu yapan ekip işini bitirmiş :D 

Bir de en baştaki arabalar doğan şahin kıvamında. Bunlarla 80 mille viraja girerseniz "yeeeaaa kontroller patates, dönmüyor bu araba" demek çok anlamlı değil. Onlar o hızlarda viraj alacak şekilde değiller.. gene keşke arcade gibi olaydıya geri geliyoruz tabii.. ileri seviyedeki arabalar, örneğin bedava da edinebildiğiniz caliburn, gayet düzgün yol tutuyor. 

ben motorla gidiyorum. Jackie'nin motoru almadım ama pişmanım :D 

allreadydead tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önce yayınlanan yamayı düzeltmek için yeni yama yayınlamak efsane hareket olmuş. CDPR tarihe geçecek patlak bir oyun çıkartmakla yetinmedi üstüne tüy dikip her yere sıvıyor. Bu gidişle herhalde 2-3 yıla kadar düzeltirler sorunları, sonra gelsin DLC'ler ve multiplayer..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 1/28/2021 at 17:06, MilesTeg said:

Evet az önce PC'ye 1 GB'lık bir yama daha geldi. Henüz denemedim ama pek ümitli değilim.

Bir önceki yamayla bozduklarını düzeltiyormuş o yama zaten. :) 

2 ileri 1 geri şeklinde yama yaparak 2022'ye kadar sürer, katılıyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda evet cok bug var ama bence asil sorunlardan biri oyunun kalbinde. Npc ler cidden gta3 den kotu. Polis mekanigi de gta2 de bile daha iyi. Bu kadar bug varken bu tarz ana mekanikleri duzeltmeye vakit ne zaman gelir asil soru o bence. Takip etmeyen polis mi olur ? Polis arabalari dekor olarak duruyor resmen

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

peçler tamamen bittikten sonra bakar yorum yaparız gençler. başka firma olsa siktir edin derdim ama cdpr peçlerle güzel noktalara getirebilir. bekleyip görücez.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 1/28/2021 at 17:38, Pablo 'Definitive' Vader said:

Bir önceki yamayla bozduklarını düzeltiyormuş o yama zaten.

"Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde değişiklik yapan cumhurbaşkanlığı kararnamesi" gibi vakalar oluyor ülkemizde; biraz buna benzemiş CDPR'in yaptığı :D

Najaz tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

oyun teknoloji demosuymuş, nvidia rtx kart satsın diye yapılmış arkadaşlar, çok sağlam bri kaynaktan aldım bu bilgiyi, artık dağılabilirsiniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

While we dearly wanted to deliver Patch 1.2 for Cyberpunk 2077 in the timespan we detailed previously, the recent cyber attack on the studio’s IT infrastructure and extensive scope of the update mean this unfortunately will not happen — we’ll need some additional time. 1/3

Our goal for Patch 1.2 goes beyond any of our previous updates. We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get. With that in mind, we’re now aiming for release in the second half of March. 2/3

It’s not the news we enjoy sharing, but we want to make sure we launch this update properly. Stay tuned for more information as the time draws closer. Thank you for your continued patience and support. 3/3

https://twitter.com/cyberpunkgame/status/1364607741680115717?s=21

Atrin tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

dedim cdpr diğer firmalara benzemez düzeltebilir böyle şeyleri fazla atıp tutmayın diye... adamlar yarım kalmış oyunu tamamlayacaklar resmen patchlerle.

hiç bulaşmayıp 1 sene bekleme kararımla ne kadar doğru bir iş yaptığımı tekrar tekrar anlıyorum...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

1.2 update gelmiş. steamde 28.8 GB :lol:

var ya sırf tipini beğenmedim diye 8700 liraya palit rtx 3080'i almadığıma öyle yanıyorum ki şuan.

bundan sonra rtx 3080 falan bulma ümidim de kalmadı. bu update ile birlikte oynayıp bitireceğim artık oyunu 1080ti ile.

nasıl olsa yeni ekran kartı alana kadar mutlaka oyuna yeni eklenti ve DLC'ler çıkar bir kez de öyle oynarım.

Reveal hidden contents

AMD ekran kartları da artık son sürücü ile ray tracing açabilecekmiş, ilginç...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 3/29/2021 at 17:00, stardust said:

Reveal hidden contents

Vauvv listeye bak! Yukarı kaydırırken parmağım yoruldu! :lol:

Peregrine tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beklemeye devam ediyorum. @TiesTorN hah olmuş artık oynayayım diyip satın alınca başlayacağım. :lol:

@stardust o ekran kartını alıp oyunları hızlıca bitirip satmış olsaydın Coin'den borsadan şundan bundan fazla kazandırmış olurdu cidden. :icon_think:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Coin den kazandığım ile özel üretim rtx 4080 bile yaptırabilirim aslında nvidia'ya :lol:

Yine de 8700e almak varken 15 bin vermeye elim gitmiyor şimdi. Tiesle ile arkadaşlık yapmanın zararları, pintilik bulaşıyor :lol:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 3/30/2021 at 09:07, stardust said:

Coin den kazandığım ile özel üretim rtx 4080 bile yaptırabilirim aslında nvidia'ya :lol:

Yine de 8700e almak varken 15 bin vermeye elim gitmiyor şimdi. Tiesle ile arkadaşlık yapmanın zararları, pintilik bulaşıyor :lol:

Hiç demiyorsun Definitive Abi gel bir iki tur da birlikte atalım şu coin aleminde. :mad:

Pablo 'Definitive' Vader tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok