Posted February 2 125 liraya kadar düşmüşken almadıysan kimse burda senin mallıklarını okumak zorunda değil, defol burdan pinti herif Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2 olm... burda bana pinti muamelesi yapma üzerim... aylık 3 tane rtx 4090 alacak para kazanıyosun hala gidip 4070 ti peşinde falan koşuyosun. kazanç ve harcama istatistiklerine bakarsak burdaki en büyük pinti sensin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2 gözün mü var iblis, kırarım boynuzunu. ne alaka yani 1440p monitöre 4090 alsam ne olacak, almaya değer bir 4k monitör çıktı mı ki oyun için. mantığına sokayım yahu. bir şeyi iyice ucuzken almamakla kıyasladığın şeye bak, tam bir varyemez amcasın Atrin, rammstein and Peregrine like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3 16 hours ago, TiesTorN said: oyuna zam gelmiş, indirimde almayan beynime sıçayım artık bi dahaki indirimde eski tam fiyatından alırım süper olur https://launcher.store.epicgames.com/en-US/p/cyberpunk-2077 epic'de hala 125 lira, bakalım hala steam diye diretecek kadar mal mısın ? jackjoker likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3 17 saat önce, stardust said: gözün mü var iblis, kırarım boynuzunu. ne alaka yani 1440p monitöre 4090 alsam ne olacak, almaya değer bir 4k monitör çıktı mı ki oyun için. mantığına sokayım yahu. bir şeyi iyice ucuzken almamakla kıyasladığın şeye bak, tam bir varyemez amcasın Adam haklı senin şimdi bir c2 üstünede bir 4090 alman lazım.. TiesTorN likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3 3 hours ago, Squall said: Adam haklı senin şimdi bir c2 üstünede bir 4090 alman lazım.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12 Manyağın biri HD Texture Modu yapmış. https://www.youtube.com/watch?v=xCSCG-eM-ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10 Overdrive ray tracing süper olmuş oyunun, performans durumu nedir bilmiyorum ancak gerçekten ray tracing farklı dedirtiyor artık overdrive ray tracing. OLED'de hele baya baya fark atıyor eski psycho ray tracing ayarına dahi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10 6 dakika önce, T800 said: Overdrive ray tracing süper olmuş oyunun, performans durumu nedir bilmiyorum ancak gerçekten ray tracing farklı dedirtiyor artık overdrive ray tracing. OLED'de hele baya baya fark atıyor eski psycho ray tracing ayarına dahi. OLED demeyeydin iyiydi Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10 Daha mod yok ortada, tech preview idi sanırım benim seyrettiğim, Digital Foundry'den bakılabilir. RTX 4090 ve DLSS gerekli 4K için tahmin edilebileceği gibi. Hatta DLSS 3.0. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12 (edited) Bu oyunun nasil bir guncelleme sistemi varmis ya ilginc... v1.60'mis bendeki Dinobytes surumu, v.161 > v1.61DLSS > v1.62 indirdim tum patchleri... Fakat v1.61'de sadece .bin dosyasi var, exe cikmadi update edemiyorum... Bir tek v1.62 dosyasinda exe var, hem de 2 tane ama v1.61'de takili kaldigim icin o da ise yaramiyor... Hem oyunu hem engine'i update ediyor sanirim CDProject... Edited May 12 by JardeL Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1 Path tracing açıldığında 2560x1440, 3440x1440 gibi çözünürlükte 110ppi yaklaşık bir monitörde oyuna bakılıyor ise lens flare dışındaki tüm efektlerin kapatılması lazım bence, bir tek o görüntüyü bozmuyor. DLSS açmak da zorunlu olduğundan bu modda bu efektler de açık olursa(depth of field, film grain, chromatic aberration v.b, hiç sevmiyorum bu efektleri yüksek PPI monitörde çok sorun değil de PPI düştüğünde TAA etkisi ile de birleşince görüntüyü ciddi bozucu etkileri var) görüntü çamur gibi oluyor. Yine ray tracing Psycho ayarında olur ise bu efektler iyi kötü açık durabilir ancak kapalı olması yine daha iyi. Path tracing kapalı görüntü bir miktar daha temiz bu arada. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1 Bunlara bir de "de-cartooning" vs. uygulayip, stable diffusion ile ustunden gecerek son haline getirmek lazim.?O sekilde gercekciligi arttirmak mumkun oluyorsa sonrasina da butun resmi toparlayan bir pass daha yapilir, ortamin style'i ile karakterler arasindaki fark iyice kaybolur. https://www.youtube.com/watch?v=1RvZWHtFXuY eski dusuk cozunurluklu footage'a da benzeri/tersi yapilarak hepsi mesela su tarza getirilebilmeli https://www.youtube.com/watch?v=hkjDUERgCQw Stable diffusion'in ideal hali temporally consistent olmali. Bir resme yaptigini sonrakinde hatirliyor olmali ki flickering vs olmasin, goruntu dans etmesin, https://www.youtube.com/watch?v=P1IcaBn3ej0 Oyle olunca ona gore yakin gecmisi hatirlayacak kadar yapay zekasi olan cozumler gerekiyor. nvidia ve Intel konu uzerinde it gibi calisiyor. Bunlarin hic birini bilmeden chat bot'a ya aga su TikTok kizini al, avatardaki kiz yap, mekan da atlantis olsun" diye duzenleyebilmek lazim. Hepsi bir araya gelince guzel olur. id Software John Carmack oyunlarini cok hizli calisacak ama basitlestirilmis sekilde hazirliyor ya. Onun ustune bu tarz bir sey uygulamak guzel sonuc verebilir. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1 Bilemiyorum ne yapılabilir ancak DX10 sonrası MSAA kullanımı kalktıktan sonra özellikle TAA ile görüntü baya bozuldu. Nasıl bir çözüm gelir bilemiyorum. Ayrıca upscaling teknikleri de genel olarak TAA'ya dayanıyor, bir de öyle bir konu var. TAA uygulanışı çok emek istiyor herhalde düzgün olarak. Share this post Link to post Share on other sites