Mesaj tarihi: Kasım 3 (düzenlendi) The Recruit. Netflix dizisi. Çaylak CIA avukatı saha işlerinin içinde kalıyor. Dizinin kendine göre gavurun dediği gibi güzel “kara mizahı” var. https://www.imdb.com/title/tt16030542/?ref_=ext_shr_lnk Kasım 3 fortuneteller tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3 Disney'de Bref2 diye bir dizi var, 35-40 yaş üzeri erkeklere önereceğim bir dizi, saçma bir şekilde oldukça derin. Eleman hem yazmış hem oynamış, daha önce kısa videolardan oluşan bir serisi varmış, 10 yıl sonra dijital için daha uzun bir versiyonu çekmiş. 6 bölüm, şıp diye bitiyor, biraz unutayım tekrar izleyeceğim. Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7 (düzenlendi) On 11/3/2025 at 10:06 PM, kHanTW said: Disney'de Bref2 diye bir dizi var, 35-40 yaş üzeri erkeklere önereceğim bir dizi, saçma bir şekilde oldukça derin. Eleman hem yazmış hem oynamış, daha önce kısa videolardan oluşan bir serisi varmış, 10 yıl sonra dijital için daha uzun bir versiyonu çekmiş. 6 bölüm, şıp diye bitiyor, biraz unutayım tekrar izleyeceğim. eskiden 1-2dk süren bölümlerini izlerdim. Bref zaten fransızca kısaca demek. Uzun versiyon enteresan olacak. Bref J'étais à côté de cette fille bölümü çok iyidir. müzik vs 10 numara. bakayım buna hazır disney üyeliği var. https://www.youtube.com/watch?v=DOMouPqhIus Kasım 7 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 08:19 O kısaların düzgün altyazılılarını bulamadım, fransızca altyazı çıkıyor, otomatik çevirme de çok verimsiz, zaten adam taramalı tüfek gibi konuştuğu için error correction da yapamıyorum kafamdan. Ama dediğim dizi şeklini "biraz geçsin de izleyeyim tekrar" modunda bekliyorum. Bizim arkadaşlar "diğer dizilerde atlaya atlaya izliyorum, The Kominsky Method olunca her cümleye odaklanıyorum" diyorlardı, bu Bref2 bende de o hissi yarattı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş