Dizi Tavsiyesi
6 6

1,636 posts in this topic

kolay kolay dizi tavsiyesi vermem ona göre:

Tulsa King

Sylvester Stallone 76 yaşına gelmiş diyeceğim de, benim de onun tam yarısı olduğum gerçeğini kime anlatacağım bilmiyorum.

Henüz 5 bölüm yayınlandı fakat her yeni bölüm bir öncekinden daha iyi ve 6. bölüm trailer'ına bakarsak iyice zirve yapıyor.

süper kahraman olmadan, çolukla çocukla uğraşmadan, tırışkadan gizemler yaratmadan "old school" bir suç dizisi izlemek isteyen gelsin...

-

1899 tabi ki izledim ama malesef Dark'ın yanından bile geçememiş. Dark TV tarihinde yapılmış en iyi bilim-kurgu/gizem dizisi gözümde. yapımcılarından çok daha iyi bir şey beklerdim.

tabii sezonun finali 2. sezon için büyük potansiyel vadediyor ama ne yaparlar bilinmez, Dark gibi sonunu bağlayabilirler mi, Lost gibi senaryonun içinde kaybolurlar mı göreceğiz.

1899' u merak edip 2 gün 2 lokmada çiğnedim. Baya iyiydi. Dark' ı izlemedim henüz, önce onu izleyip sonra buna bakayım diyordum ama önceliği buna koydum. Dizinin ortalarında tahmin etmiştim finalde en azından hayal ettiğim şeye yakın bir yere vardı. Devamı olacak heralde yani öyle bir bağlantı olacak gibi feyz verdi.

Tulsa King benim de favori dizim bu aralar. Rocky dayıyı özlediğimi fark ettim, bu arada 5. bölümde hınzır beni kazandı:)

On 12/12/2022 at 4:41 PM, stardust said:

kolay kolay dizi tavsiyesi vermem ona göre:

Tulsa King

Sylvester Stallone 76 yaşına gelmiş diyeceğim de, benim de onun tam yarısı olduğum gerçeğini kime anlatacağım bilmiyorum.

Henüz 5 bölüm yayınlandı fakat her yeni bölüm bir öncekinden daha iyi ve 6. bölüm trailer'ına bakarsak iyice zirve yapıyor.

süper kahraman olmadan, çolukla çocukla uğraşmadan, tırışkadan gizemler yaratmadan "old school" bir suç dizisi izlemek isteyen gelsin...

-

1899 tabi ki izledim ama malesef Dark'ın yanından bile geçememiş. Dark TV tarihinde yapılmış en iyi bilim-kurgu/gizem dizisi gözümde. yapımcılarından çok daha iyi bir şey beklerdim.

tabii sezonun finali 2. sezon için büyük potansiyel vadediyor ama ne yaparlar bilinmez, Dark gibi sonunu bağlayabilirler mi, Lost gibi senaryonun içinde kaybolurlar mı göreceğiz.

Sylvester Stallone 76 yaşına gelmiş diyeceğim de, benim de onun tam yarısı olduğum gerçeğini kime anlatacağım bilmiyorum

Bana anlat, ben anlarım, Sly dan fazla uzakta degilim.

stardust likes this

2 hours ago, wazzap said:

This is us Aile dizisi nasıl olurun cevabı bu dizi. Imdb notunu görünce izlemeye karar vermiştim ve gerçekten de notunun hakkını veriyor.

Bir psikolog arkadaşım da çok tavsiye etti ama daha izlemedik. Yakında başlarız tahminen.

On 13.12.2022 at 00:41, stardust said:

Tulsa King

4 bölümünü izledim. Dizi de bir oturmamışlık var gibi. Gerçi ben aynısını Ozark'da da demiştim çevreme dizi efsaneye dönüşmüştü.

On 22.04.2020 at 19:36, fortuneteller said:

Ozark ilk sezonu izlemiştim. Vasat bulduğumdan ikinci sezona başlamıştım. Şaşırdım.

Aha. buraya bile yazmışım :) 

1 hour ago, wazzap said:

Ozark bombok bitti.

Kalp kırıklığı cidden. İzleyen herkesin içi burkulmuştur ama diğer taraftan da hikaye gerçek olsa böyle bir şey yaşanma ihtimali de az değil.

15 hours ago, Najaz said:

The Peripheral'ı izleyen yok mu genşler?

2-3 bölüm izledim ama gerisi gelmedi. Madem böyle bir kontrol teknolojisi var niye bizim elemanı kullanma gibi bu kadar zahmete girildiğini ileriki bölümlerde anlatıyorlardır diye umuyorum. Ama 3 bölümde bile nedenini bilmemek beni o kadar rahatsız ettiki gerisini izlemedim :\

Ki, sci-fi olsun, çöpten olsun diyen biriyim..

Edited by allreadydead

Tulsa King'in 2 bölümünü izledim, beğendim devam ederim.

Bunu sevenlere Netflix'teki Lilyhammer 'ı da tavsiye ederim, benzer bir tat verir.

Edited by Pablo 'Definitive' Vader

1 hour ago, Peregrine said:

NBC yapımı hocam, Netfiliş daha o kadar olmadı :)

Dogrudur, serde  çömezlik var işte ne yapıcan:lol:

Var Bunlar.

aw7dylg.jpeg

Bein kanalında.

Dizi izleme sitelerinde var rahatça ulaşılıyor.

Başta Gibi klonu gibi geliyor ama kendi dinamikleri var.

Tavsiye ederim.

Squall likes this