Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 logitech g810 klavyemin tuş sorunlarından artık illallah dediğim için gittim yeni klavye aldım... istemeyerek de olsa yine logitech aldım çünkü daha ucuzu yoktu. G213 aldım. tip olarak 810 ile neredeyse birebir aynı, rgb özelliği var, ucuz ve mekanik değil. aradığım bütün kriterler bir arada olunca aldım geçtim çok da memnunum şimdilik. 500 tl'ye aldım. diğer iyi markalarda bu aradığım özellikler minimum 1000+ tl'den başladığı için otomatik olarak hepsi elendi... CandleGarden, rammstein, wazzap and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 8 dakika önce, TiesTorN said: logitech g810 klavyemin tuş sorunlarından artık illallah dediğim için gittim yeni klavye aldım... istemeyerek de olsa yine logitech aldım çünkü daha ucuzu yoktu. G213 aldım. tip olarak 810 ile neredeyse birebir aynı, rgb özelliği var, ucuz ve mekanik değil. aradığım bütün kriterler bir arada olunca aldım geçtim çok da memnunum şimdilik. 500 tl'ye aldım. diğer iyi markalarda bu aradığım özellikler minimum 1000+ tl'den başladığı için otomatik olarak hepsi elendi... hayırlı olsun. aynı rakama Razer Cynosa V2 da vardı ve ben ikisi arasında Razer tercih etmiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 6 minutes ago, jackjoker said: hayırlı olsun. aynı rakama Razer Cynosa V2 da vardı ve ben ikisi arasında Razer tercih etmiştim. aslında bir kriter daha vardı, logitech'in yazılımını çok beğeniyorum. tüm cihazlar tek bir yazılım altında toplanıyor ve sorunsuz çalışıyor tüm ayarlar. oyun desteği de geniş rgb için. açıkçası sisteme farklı bir markanın yazılımını kurmak istemedim şimdi. razer'ın yazılımı da belki iyidir denemediğim için yorum yapamam ama alışmış kudurmuştan beterdir lafı bu durumda benim için geçerli oluyor bir de son kullandığım 2 razer mouse çöp olunca bir önyargı oluştu bende razer'a karşı. ha bir de, razer'ın arka ışıklandırması bütün tuşların aralarından geliyor, ben hiç sevmiyorum öyle. sadece tuştaki harfin içinden gelecek o ışık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 özet: çöpten şikayetim vardı, gittim yine çöp aldım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 star'ın hayat görüşü: aynı tuşa basmak için gittim 2500 tl verdim. peki ne farkı var... hiç bi farkı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 4 hours ago, TiesTorN said: tüm cihazlar tek bir yazılım altında toplanıyor ve sorunsuz çalışıyor tüm ayarlar. anam...bu da elmacı olmuş... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 12:09 On 12/31/2020 at 11:33 AM, TiesTorN said: g933 aldım, 3 senede pert oldu. içini açıp baktık çük kadar kapasitör kullanmışlar, hepsi ölmüş. gereğinden çok daha düşük kapasiteli koymuşlar resmen planlamışlar ölsün diye. baktım 5 sene önce yazmışım bunu, kulağımda g933 ile müzik dinlerken okudum yazıyı geçen senenin başlarında dolabın ücre köşelerinden çıkardım bunu, çöpe atmadan önce son defa kontrol edeyim diye. sorunun kapasitörden değilde, muhtemelen ses açma kapama tekerleğinin bağlı olduğu küçük rotary encoder'ın kısa devre yapmasından kaynaklandığı keşfettim. söktüm temizledim, wd40 bastım kapadım, bir baktım alet çalışmaya başladı şaka gibi... muhtemelen bu kısa devre yüzünden kapasitör ölçümlerimiz de hatalı çıkmış zamanında. neyse, öyle kullandım geçen aya kadar. sonlara doğru kulaklık ile verici arasındaki bağlantı kopmaya başladı, sonrasında sol taraftan gelen ses azalmaya başladı, ve sonunda komple gitti. mikrofon da saçmalıyordu bu arada, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. kulaklık üzerindeki G tuşları da çalışmıyordu. ben bitti demeden bitmez kardeşim dedim ve yine kolları sıvadım. içini açıp her şeyini dağıttım bu sefer, öncelikle bi boydan boya balata spreyi basıp ne kadar pislik varsa akıttım. baktım sol sürücünün kablosu board üzerinden kopmuş. onu güzelce lehimledim. mikrofon switchlerinin temas ettiği noktalar aşındığı için algılama sorunu yaratmış, aşınan yerlere dolgu yaptım. power düğmesinin içinde kafamın yağı ile oksit birleşip balçık yapmış ona da bi balata spreyi basıp temizledim. bütün temas noktalarına ve switchlere yağlı kontak spreyi bastım, güzelce her şeyi geri topladım. açtım baktım her şey çalışıyor ve tüm sorunlar düzelmiş. öyle olunca üstüne de sıfır kulak ve kafa padleri alıp onları taktım alet sıfır gibi oldu, 1 aydır sorunsuz çalışıyor. yeni düzgün bir kablosuz kulaklığa 10k para vermeye hiç niyetim olmadığı için tamir edilemeyecek duruma gelene kadar bununla devam edicem, yapacak bir şey yok. gerçi para sorun olmasa yine vermem, tamir edebiliyorsam neden çöpe atayım, anlamsız. bu arada buraya da yazmışım, 2021'de g213 klavye almıştım. hala onu kullanıyorum, mis gibi alet. mekaniğin falan amk, dümdüz membrane alın geçin sorunsuz çalışıyorlar g303 mouse'um da yine g933 gibi ben bitti demeden bitemeyenler kategorisinde. switchleri bozuldukça yenisini lehimliyorum geçen baktım ayakları erimiş, aliexpressden 2 set ayak aldım, onu da yeniledim mis gibi oldu 2. seti de artık 10 sene sonra tekrar erirse kullanırım. israfa hayır diyoruz logitech planlı eskitme programını alsın bi tarafına soksun, ben o planları bozarım kardeş siz rahat olun. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:10 logitech alıp bir de hakkında bu kadar yazmak zorunda kalmak bunu da 25 (YİRMİBEŞ) senelik sennheiser pc360 ile müzik dinlerken yazıyorum şuan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 18:40 2015'ten beri kullandığım G710+ yerine Wooting 2 LE60 almaya çalışıyorum. Logi11 senedir sorunsuz çalışıyor ama daha ne kadar gider bilemiyorum. Sanki gidecek gibi duruyor ama çalışmayı durdurduğu noktada 4 sene önce alıp boktanlığı yüzünden kullanamadığım razer blackwidow'a kalacağım. Onu da işe götürüp oradaki 320 TL'lik logitech'den kurtulmak istediğim için bu wooting önemli... Fakat problem olan kısmı, 6k olan fiyatıyla gümrükten gelemiyor. Aslında gönderiyorlardı ama onu da kapatmışlar. Türkiyede Beta diye bir yer satıyor ama onlar da ufak enter'lı versiyonunu 12k ya satıyorlar. Ben Danimarka'ya gidince alacaktım ama o işi de Danimarka vize vermeyek top etti.... Kaldık öyle, umarım G710+ patlamaz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce 22 hours ago, stardust said: logitech alıp bir de hakkında bu kadar yazmak zorunda kalmak bunu da 25 (YİRMİBEŞ) senelik sennheiser pc360 ile müzik dinlerken yazıyorum şuan. pc360 dediğin şey 1 kablo ve 2 sürücüden oluşan basit bi kulaklık amk, neyini kıyaslıyosun bununla. ona bakarsan bende de pc350 var 15 senelik, süngerinin pertliği haricinde bir sorunu yok. not: pc360 2016da piyasaya sürüldü, 25 senedir nasıl oluyo sende? Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş