Mesaj tarihi: 19 saat önce Teslayi tecrube ettikten sonra; vergiler elektrikli aleyhine donmedikce veya tahmin edilemeyen uc durumlar olmadikca, Turkiyede bir daha elektrikli disinda otomobil almam… Tesla otomobil algimi degistirdi resmen… Ayrica yillarca bosuna logoya, markaya para vermisim dedirtti bana… Misal A3te, distributor sagolsun, elektrikli bagaj almak icin cam tavanli arac alman gerekiyor o da 250-300 bin TL daha pahali mesela… Tesla aliyorsun, aklina gelecek tum opsiyonlar , daha yuksek kaliteli sekliyle standart olarak geliyor… Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce VW grubu araba değil artık. LEŞ komple. Hele ki bu distribütör elinde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce 2 saat önce, JardeL said: Teslayi tecrube ettikten sonra; vergiler elektrikli aleyhine donmedikce veya tahmin edilemeyen uc durumlar olmadikca, Turkiyede bir daha elektrikli disinda otomobil almam… Tesla otomobil algimi degistirdi resmen… Ayrica yillarca bosuna logoya, markaya para vermisim dedirtti bana… Misal A3te, distributor sagolsun, elektrikli bagaj almak icin cam tavanli arac alman gerekiyor o da 250-300 bin TL daha pahali mesela… Tesla aliyorsun, aklina gelecek tum opsiyonlar , daha yuksek kaliteli sekliyle standart olarak geliyor… Neredeyse her şeyi ekrandan yapmak bana çok ters. Bir çok üretici de bazı fonksiyonlar için (ör: klima) düğmeye geri dönüyor. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce 16 minutes ago, CandleGarden said: Neredeyse her şeyi ekrandan yapmak bana çok ters. Bir çok üretici de bazı fonksiyonlar için (ör: klima) düğmeye geri dönüyor. evet, ncap de bu konuda açıklama yapmıştı zaten, böyle temel fonksiyonlar eski usül düğme üzerinden yapılamıyorsa bundan sonra puan kıracağız diye. tüm dünyada var bu konuda bir rahatsızlık. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce 34 minutes ago, CandleGarden said: Neredeyse her şeyi ekrandan yapmak bana çok ters. Bir çok üretici de bazı fonksiyonlar için (ör: klima) düğmeye geri dönüyor. VW en son açıklama yapmıştı "ID4'te çok fena batırdık, düğmelerden falan çok şikayet aldık. Şimdi arabayı sıfırdan tasarlıyoruz" diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce 3 hours ago, SEP said: VW en son açıklama yapmıştı "ID4'te çok fena batırdık, düğmelerden falan çok şikayet aldık. Şimdi arabayı sıfırdan tasarlıyoruz" diye. gecti borun pazari vw, gectiiiii 哇哈哈 (cince güler) Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce Ford 11 Ağustos'ta elektrikli araç lansmanı yapacakmış, Model-T Moment olacak diye açıklamalar yapmışlar. Ne çıkacak bakalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş