Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 (düzenlendi) Selamlar Aklıma geldi böyle bir soru sormak, herşeyin yeni olduğu , yeni şansların beklediği yeni yılda herşeyin muhteşem olmasını diliyorum bu bir... asıl soruma geleyim , 2019 a girdiğimiz dakikadan sonra oynadığınız ilk oyun hangisi oldu ? ilk ben yazayım ... Rocket League. Ocak 1, 2019 TatanQa tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Shadow of the Tomb Raider TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 dying light TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 5 dakika önce, TiesTorN said: dying light Elektrikler mi kesikti? TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 1 minute ago, Najaz said: Elektrikler mi kesikti? şakacı çocuk.... TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 daha oyun oynamak nasip olmadı TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 (düzenlendi) Türkiye'ye tatile gelmiştim. Dolayısıyla oyun bilgisayarım olan masaüstü bilgisayarım yoktu. Laptop'daki Ubuntu 16 ise kendini upgrade etmekle meşgul olduğu için iPhone'dan "Mobile Legends" oynuyordum Bilgisayarda oynadığım ilk oyun ise R6 Siege oldu. Ocak 1, 2019 rammstein tarafından düzenlendi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 bf1 sabaha kadar TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Australian Patience Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Onrush. Saçma bir seçim belki ama merak etmiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 1 hour ago, stardust said: Australian Patience 1080ti'ye yakışır bi oyun olmuş karşim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Hellblade Senua's Sacrifice başladım ve bitti Çok güzel bir deneyimdi. Bitirenlerin oyunun yapımıyla ilgili videoyu izlemesini tavsiye ederim (ana menüden erişiliyor). Bulmacalar kolay, combat tek düze ve basitti fakat oyunun hissettirdikleri muazzam. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Rust TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Cod Black ops 4 Blackout TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Evde misafir arkadaşlar kaldı yılbaşı o yüzden sabahında bir el Fifa 19 attık. Onlar olmasaydı BF5 oynardım büyük ihtimal. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 11 hours ago, TiesTorN said: 1080ti'ye yakışır bi oyun olmuş karşim... Ferrari'ye LPG taktırmaya çalışan adama yaptıkları gibi Nvidia'nın da karta el koymasından korkuyorum. TatanQa and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 7 saat önce, Firienholt said: Hellblade Senua's Sacrifice başladım ve bitti Çok güzel bir deneyimdi. Bitirenlerin oyunun yapımıyla ilgili videoyu izlemesini tavsiye ederim (ana menüden erişiliyor). Bulmacalar kolay, combat tek düze ve basitti fakat oyunun hissettirdikleri muazzam. Benim de sırada bu var single olarak , bu haftasonu tadına bakmayı düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Middle Earth: Shadow of Mordor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 1 hour ago, wazzap said: Middle Earth: Shadow of Mordor Ya abi sen neden sürekli 6 yıl geriden geliosun.. Ben de tam bu shadow of war nası bi oyun steamde dünyanın en ucuz oyunu dicektim foruma bi girioruz durum bu .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 (düzenlendi) Yeni heyecanlar aramıyorum, tutarlılığı/güzelliği kanıtlanmış oyunlar oynuyorum. Haliyle geriden geliyoruz. @Narc, listemde eklisin hangi dandik oyun var listemde söyle bakalım. Mesela SFV asla o listede olmayacak. Gerçi bu Shadow of Mordor çok tek düze. %100 yapmadan bırakabilirim. Ocak 2, 2019 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 1 hour ago, wazzap said: Yeni heyecanlar aramıyorum, tutarlılığı/güzelliği kanıtlanmış oyunlar oynuyorum. Haliyle geriden geliyoruz. @Narc, listemde eklisin hangi dandik oyun var listemde söyle bakalım. Mesela SFV asla o listede olmayacak. Gerçi bu Shadow of Mordor çok tek düze. %100 yapmadan bırakabilirim. SFIV daha iyiydi gerçekten o konuda haklısın ama SFV o kadar kötü değil.. Enteresandır ama beni oyundan soğutan ana etken ana menusünün 5tl lik oyunlardan daha boktan olması ve steam entegrasyonunun rezaletliği.. Lakin Steam oyunlarınla hava atma şansın yok abi çünkü zaten 4500 saatinin 1600ü Counter-Strike 1500 ü DOTA .. (toplamın %70i ) Sağlamcılık bu değil bu tam bir generic Steam User profili, i am sorry.. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Farketmez o oyunlar ne kadar lame olsa da. Sonuçta iyi oyunlar. Lame = bad game diye bir olay söz konusu değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Assassins Creed Origins Curse of the Pharaoh dlc siyle basladim yila. Bu arada dlc diyorum ama butun bir sipaydir men den daha kapsamli bir oyun oldugunu soyleyebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş